- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 32
Yaa yerimm maşallahBenim de iyi işte kız olacak inşallah
Hahaha gerçekten miİnşallah canım inşallahBenim eşim erkek istiyordu hala dr a her gittiğimizde hocam emin misiniz kız mı diye soruyor Allah gönlünüze göre versin tabi en önemli şey sağlıklı olmaları
Aynen öyle sağlıkla huzurla kucagımıza almayı nasip etsin AllahYaa yerimm maşallahbiliyor musun ben transferden çıkınca eşim bana getirdin mi kızımızı demişti kız hissediyormuş inşallah o günleri görürüm daha çok
Hahaha gerçekten mierkekler işte ya kesinlikle en önemlisi sağlıklı olması canım kız erkek hiç farketmez
Amin aminn insallah canımAynen öyle sağlıkla huzurla kucagımıza almayı nasip etsin Allah
Merhaba ben de persembe 22. Haftada gittim kontrole 510 gr 27 cm dedi doktorum ben cok kilo almadım ama bebek bir hafta önde gidiyor hep ölçülerde.Bana 27. Hafta gel dedi şeker yuklemesinden bahsetmedi ilk hamileligimde yaptırmıştım ama bunda doktor istemezse yaptırmam...acaba kilo cok almadığım için mi istemedi?Merhaba kızlar, dün kontrolüm vardı, herşey yolundaBugün şeker yükleme yaptırdım. 3.kanı vermeye 20 dk kala kustum sonuçlar iyi çıktı. Şeker yükleme yaptıracak olan varsa hazırlıklı olsun, genelde oluyor böyle şeyler dedi hemşireler.
Belki 27 de yapacaktır, gittiğinizde söyler. Önceki kontrolde bana da söylememişti, dün dedi yarın sabah uygunsan aç gel şeker yükleme yapılsın diye. Yaptırdım ama biraz yordu beni, hala tam kendime gelemedimMerhaba ben de persembe 22. Haftada gittim kontrole 510 gr 27 cm dedi doktorum ben cok kilo almadım ama bebek bir hafta önde gidiyor hep ölçülerde.Bana 27. Hafta gel dedi şeker yuklemesinden bahsetmedi ilk hamileligimde yaptırmıştım ama bunda doktor istemezse yaptırmam...acaba kilo cok almadığım için mi istemedi?
Aslinda ben yaptırmak istemiyorum şeker yüklemesi bakalım ne diyecek 5 hafta sonra gideceğim,sıcaklarda hamilelik cok fena ya...masallah sizin bebeğe de saglikla dogsun hepsi.Aşı yaptırmadım tatile de gideceğim Allah korusun bi daha geçirmeyiz insallah...Belki 27 de yapacaktır, gittiğinizde söyler. Önceki kontrolde bana da söylememişti, dün dedi yarın sabah uygunsan aç gel şeker yükleme yapılsın diye. Yaptırdım ama biraz yordu beni, hala tam kendime gelemedim
Ben 24. Haftadayım. 29 cm 630 gram çıktı, normal dedi. 5 kilo aldım şimdilik. 51dim 56 oldum.
Şekerim çıksa iyiki yaptırmışım derdim ama çıkmadı ya çok mu lazımdı diyorum şimdi :) Doktorunuzla beraber karar verin en iyisi. Sıcaktan bende çok şikayetçiyim, ağustosta daha ağırlaşacağız nasıl olcak bilmiyorum.Aslinda ben yaptırmak istemiyorum şeker yüklemesi bakalım ne diyecek 5 hafta sonra gideceğim,sıcaklarda hamilelik cok fena ya...masallah sizin bebeğe de saglikla dogsun hepsi.Aşı yaptırmadım tatile de gideceğim Allah korusun bi daha geçirmeyiz insallah...
Limon sıkmış mıydınız yarım limon getirebilirsin dedi bana inşallah kusmam bu sıcakta ayılıp bayılmak da varMerhaba kızlar, dün kontrolüm vardı, herşey yolundaBugün şeker yükleme yaptırdım. 3.kanı vermeye 20 dk kala kustum sonuçlar iyi çıktı. Şeker yükleme yaptıracak olan varsa hazırlıklı olsun, genelde oluyor böyle şeyler dedi hemşireler.
Kendileri limon suyu ile hazırladılar, tadı limonata gibiydi aslında içerken hiç rahatsız olmadım. 1. Saat kanıda normal verdim. Sonra bi an ter bastı, uzandım biraz dayanamadım çıkardım, rahatladım zaten. 2 saat hastanede beklemek kötü oluyor. Yalnız gitmemekte fayda var. Biri olsun mutlaka yanınızda. Genelde oluyor böyle dedi hemşireler.Limon sıkmış mıydınız yarım limon getirebilirsin dedi bana inşallah kusmam bu sıcakta ayılıp bayılmak da varneyse ki sizinki ıyi çıkmış
Anladım zor bişey buKendileri limon suyu ile hazırladılar, tadı limonata gibiydi aslında içerken hiç rahatsız olmadım. 1. Saat kanıda normal verdim. Sonra bi an ter bastı, uzandım biraz dayanamadım çıkardım, rahatladım zaten. 2 saat hastanede beklemek kötü oluyor. Yalnız gitmemekte fayda var. Biri olsun mutlaka yanınızda. Genelde oluyor böyle dedi hemşireler.
Ben oldum 3 hafta önce serklaj.benim açılmam oldu ultrasonda kontrole gittiğimde görüldü.şuan doğuma kadar yatış verdi doktor.hed hafta pruloton iğne oluyorum.hed akşam progestan fitil ve magnezyum ilaçları.bana sadece lavabo ve yemek için kalk dedi.Selam kızlar işim düşünce yazar gibi oldumama kusuruma bakmayın bir kaç hafta önce suyum geldi ...crp değerim yüksek çıktı ... antibiyotik +progestan +endol+ecopirin+progesetol( iğne ismini yanlış yazdım sanki) ilaçlarla 3 hafta geçirdim
Genede crp yükselmeye devam ettiği için ultrasonda pek iyi olmayınca ... bugün rahim ağzı dikişi (servikal serklaj) oldumbenden önce yaptıran var mı ? Neler yaptınız akabinde ?
Buarada su gelmesi nasıl oluyor? Normal su gibi mi farklı mı? Nasıl anlayabiliriz? Serklajdan sonra korkar oldum herşeyden.Selam kızlar işim düşünce yazar gibi oldumama kusuruma bakmayın bir kaç hafta önce suyum geldi ...crp değerim yüksek çıktı ... antibiyotik +progestan +endol+ecopirin+progesetol( iğne ismini yanlış yazdım sanki) ilaçlarla 3 hafta geçirdim
Genede crp yükselmeye devam ettiği için ultrasonda pek iyi olmayınca ... bugün rahim ağzı dikişi (servikal serklaj) oldumbenden önce yaptıran var mı ? Neler yaptınız akabinde ?
Valla ben şöyle tarif edeyim denizden çıkınca içimizden su çıkıyor ya bir anda öyle oldu hatta o kadar oldu... ama şöyle bir durum varBuarada su gelmesi nasıl oluyor? Normal su gibi mi farklı mı? Nasıl anlayabiliriz? Serklajdan sonra korkar oldum herşeyden.
Bana daha hiç bir test yapılmadı serklaj sonrası buna biraz sinirim bozuluyor açıkçası.benm de su gibi geliyor arada ama fitilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tabii cumartesi kontrolüm var orda soracağım yine.benm de hem ikiz gebelik hem geçmişimde rahim ameliyatı oldugu için açılma oldu bi anda.Valla ben şöyle tarif edeyim denizden çıkınca içimizden su çıkıyor ya bir anda öyle oldu hatta o kadar oldu... ama şöyle bir durum var
1 tüp bebek
2 amniyon sıvısı alındı 1 haziranda
3 amniyondan kaynaklı su gelmesi 5 haziranda
4 su gelmesinden kaynaklı enfeksiyon 20 haziran gibi
5 genetik rahim esnekliği varmış birde
Rengi su gibiydi
Ben serklajı bugün yaptırdım daha
Bugün ciğerleri ve beyni için iğnelere başladık
Antibiyotik tekrar başlandı
....
Yani kısaca bu kadar
Benimde ikizdi bu gebeliğim malesef ki birini çok erken kaybettik ... dediğim testler gerekli görülmedikçe yapılmıyor down sendromu şüphesi olunca yapılıyor yapılmaması sinirini bozmasın ikinci tarama testinde çıkmadıysaBana daha hiç bir test yapılmadı serklaj sonrası buna biraz sinirim bozuluyor açıkçası.benm de su gibi geliyor arada ama fitilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum tabii cumartesi kontrolüm var orda soracağım yine.benm de hem ikiz gebelik hem geçmişimde rahim ameliyatı oldugu için açılma oldu bi anda.
Haklsıın canım sakin olmakta fayda var.inşallah bu süreçleri de atlatıcazBenimde ikizdi bu gebeliğim malesef ki birini çok erken kaybettik ... dediğim testler gerekli görülmedikçe yapılmıyor down sendromu şüphesi olunca yapılıyor yapılmaması sinirini bozmasın ikinci tarama testinde çıkmadıysane güzel
Fitilden kaynaklı akıntın ile hiç bir benzerliği yok rahat olBende de rahim yapışıklığı ve perdesi ameliyatları oldum
genede sakinlik çok önemli bebeklerimizi seçemediğimiz gibi doğumlarınıda seçemeyeceğiz
Bende sabahları çok halsizim ayın 10u kontrolüm sıcaklar zor haklısın bayılacak gibi oluyorum bazenSelam kızlar nasıl gidiyor süreç?Ben 24+3 nefes darlığım oluyor ve sabahlari halsizlik...27. Haftada kontrol var...yaz hamileliği Out diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?