Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hayırlı olsun mutlaka dr a haber verin benim iğne sayımı arttırmıştı göbekten yaptığım progestan. Ben de 6. 7. Ve 8. Gün hep lekelenme yaşadım.

Merhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
Hemşire bana ilk bir kaç gün kan veya lekelenme olabileceğini söylemişti normal yani. Ama siz gene de dr unuza sorun

Doktorum yerleşme kanaması dedi direk. Sonucuma da güzel dedi. Cuma test yapmami söyledi günlük kalçadan progestan iğne oluyorum. Onun dışında günde 6 tane progestan fitil var

Hayırlı olsun mutlaka dr a haber verin benim iğne sayımı arttırmıştı göbekten yaptığım progestan. Ben de 6. 7. Ve 8. Gün hep lekelenme yaşadım.
Çok teşekkür ederim biraz önce bir arkadaşın cevabına nazaran söylemiştim progestan fitil 6 tane kalçadan iğne günde 1 tane kullanıyorum ekstra bir şey vermedi hoca oksaparı kesti sadece

Siz transfer sonrası kaçıncı gün test yapmistiniz sonuç ne çıkmıştı

Çok teşekkür ederim biraz önce bir arkadaşın cevabına nazaran söylemiştim progestan fitil 6 tane kalçadan iğne günde 1 tane kullanıyorum ekstra bir şey vermedi hoca oksaparı kesti sadece
Evet oksaparı kesiyorlar benim dr umda kesmişti ama Progestan I ve iğneyi düzenli kullanın ve yaptırın onlar çok önemli gerçi 6 Progestan fitil sanki biraz çok ama dr en iyisini bilir tabi. Gözünüz aydın tekrardan

Kızlar elimde oksapar estrofem duphaston ve bir kutu prednol kaldı ihtiyacı olana aldığımdan verebilirim

Yarın test günüm akıntım dışında hiç belirtim yok kızlar korkuyrm hani lekelenme de yok

Onun dısında belirtinz olmuşmuydu
Valla hiç olmadı. Sürekli kendimi dinledim, burda da hep sordum. Belirti aradım. 7.haftaya kadar hamilelik belirtim olmadı. 7 den sonra halsizlik bulantı falan başladı. Göğüs hassasiyeti ve şişkinliğim vardı ama onlar transferden önce başlamışlardı, ilaçlardan yani.

Bendede halsizlik oldu ve akıntım var bu kadar başkada belirtim yok. Sizin test günümü lekenlenmeniz olmuştu

Çok teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…