7. Gün çok erken bence dr un dediği günü bekleyin ve kendinizi strese sokmayınKızlar transferin 7 . Günü idrar testim negatif çıktı keşke yapmasaydım
Hayırlı olsun mutlaka dr a haber verin benim iğne sayımı arttırmıştı göbekten yaptığım progestan. Ben de 6. 7. Ve 8. Gün hep lekelenme yaşadım.Transfer gününü saymazsak 7. Günü beta HCG degerim 170 çıktı çok şükür. Dün vermiştim kanı. Ama akşam bı baktım çok az açık kahve lekelenme olmuş. Sanırım tutunma kanaması l. Bugün full yatıyorum. Yarın yine kan vericem bakalim
Çok çok erken yapmıssın normalde transfer günü hariç 12. Gün yapmanız lazımdı sizin.3.gün dondurulmuş embriyolar
Hemşire bana ilk bir kaç gün kan veya lekelenme olabileceğini söylemişti normal yani. Ama siz gene de dr unuza sorunMerhabalar, benim de bugün 1 tane 6aa embriyo transferim oldu, eve geldiğimde çamaşırımda bir damla kahverengi leke vardı bu normal mi?
Doktorum yerleşme kanaması dedi direk. Sonucuma da güzel dedi. Cuma test yapmami söylediHayırlı olsun evet ufak lekelenmeler oluyor, bana da pozitifi öğrendiğim gün olmuştu. Yarın da güzel bir artış olur inşallah. Doktorunuzla da haberleşirsiniz, lekelenmeyi söyleyin, belki ekstra iğne falan verebilir.
Hayırlı olsun evet ufak lekelenmeler oluyor, bana da pozitifi öğrendiğim gün olmuştu. Yarın da güzel bir artış olur inşallah. Doktorunuzla da haberleşirsiniz, lekelenmeyi söyleyin, belki ekstra iğne falan verebilir.
Çok teşekkür ederim biraz önce bir arkadaşın cevabına nazaran söylemiştim progestan fitil 6 tane kalçadan iğne günde 1 tane kullanıyorum ekstra bir şey vermedi hoca oksaparı kesti sadeceHayırlı olsun mutlaka dr a haber verin benim iğne sayımı arttırmıştı göbekten yaptığım progestan. Ben de 6. 7. Ve 8. Gün hep lekelenme yaşadım.
Siz transfer sonrası kaçıncı gün test yapmistiniz sonuç ne çıkmıştıHayırlı olsun evet ufak lekelenmeler oluyor, bana da pozitifi öğrendiğim gün olmuştu. Yarın da güzel bir artış olur inşallah. Doktorunuzla da haberleşirsiniz, lekelenmeyi söyleyin, belki ekstra iğne falan verebilir.
Evet oksaparı kesiyorlar benim dr umda kesmişti ama Progestan I ve iğneyi düzenli kullanın ve yaptırın onlar çok önemli gerçi 6 Progestan fitil sanki biraz çok ama dr en iyisini bilir tabi. Gözünüz aydın tekrardanÇok teşekkür ederim biraz önce bir arkadaşın cevabına nazaran söylemiştim progestan fitil 6 tane kalçadan iğne günde 1 tane kullanıyorum ekstra bir şey vermedi hoca oksaparı kesti sadece
Benim 3.gün embriyosuydu. 11.gün sabah lekelenmem oldu hemen kan verdim ilk kanım 100, ikincisi 246 çıkmıştıSiz transfer sonrası kaçıncı gün test yapmistiniz sonuç ne çıkmıştı
Onun dısında belirtinz olmuşmuyduBenim 3.gün embriyosuydu. 11.gün sabah lekelenmem oldu hemen kan verdim ilk kanım 100, ikincisi 246 çıkmıştı
Valla hiç olmadı. Sürekli kendimi dinledim, burda da hep sordum. Belirti aradım. 7.haftaya kadar hamilelik belirtim olmadı. 7 den sonra halsizlik bulantı falan başladı. Göğüs hassasiyeti ve şişkinliğim vardı ama onlar transferden önce başlamışlardı, ilaçlardan yani.Onun dısında belirtinz olmuşmuydu
Bendede halsizlik oldu ve akıntım var bu kadar başkada belirtim yok. Sizin test günümü lekenlenmeniz olmuştuValla hiç olmadı. Sürekli kendimi dinledim, burda da hep sordum. Belirti aradım. 7.haftaya kadar hamilelik belirtim olmadı. 7 den sonra halsizlik bulantı falan başladı. Göğüs hassasiyeti ve şişkinliğim vardı ama onlar transferden önce başlamışlardı, ilaçlardan yani.
11.gün oldu. Test günümden bir gün önce.Bendede halsizlik oldu ve akıntım var bu kadar başkada belirtim yok. Sizin test günümü lekenlenmeniz olmuştu
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için11.gün oldu. Test günümden bir gün önce.
Çok teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsun inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsinnnEvet oksaparı kesiyorlar benim dr umda kesmişti ama Progestan I ve iğneyi düzenli kullanın ve yaptırın onlar çok önemli gerçi 6 Progestan fitil sanki biraz çok ama dr en iyisini bilir tabi. Gözünüz aydın tekrardan
Bakalım benim kaç çıkacak çok değişik duygularBenim 3.gün embriyosuydu. 11.gün sabah lekelenmem oldu hemen kan verdim ilk kanım 100, ikincisi 246 çıkmıştı
Güzel haberleri bekliyoruz yarınAnladım canım teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?