Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kızlar bana yardımcı olun lütfen
Bugün 10. Günüm ve dün aksam pembe lekelenmem bu sabahta sütlü kahveye döndü adet olacağım diye çok korkuyorum fikri olan söylesin lütfen hiç bir yere göremedim ilaç kullanırken adet olma ihtimalimiz var mı 9 gibi doktorumu arayacagim sabaha kadar gözüme uyku girmedi

İlaç kullanırken hasta olmazsın canım belki yerleşme kanamasıdır test yaptın mı

İlaç kullanırken hasta olmazsın canım belki yerleşme kanamasıdır test yaptın mı
Hayır yapmadım, transferim başından beri test günü kan da öğreneceğim diye kendimi şartladim eşim de bekle diyor, pazartesi sabah dan kan vereceğim. Ama şimdi böyle lekelenme olunca panik oldum bu zamana kadar hep bı kasık ağrım vardı hiç lekelenme olmamıştı inşallah adet olmam hala alt karnım ağrıyor 9 gibi doktorumu arayacağım

Kalbini ferah tut ilac kullanırken adet olmazsın inşallah degerin yüksek cıkacaktır belki doktorunda kan vermeni isteyebilir canım

Adet zamanları oldugu için sancılar oluyor evet ama adet olmazsın yerleşme kanamasıdır kalbini ferah tut

Kızlar merhaba,
Sabah doktorumla konuştum lekelenme için bugün 10. Günüm ve kan testi vermemi istedi test günüm normal de 12 temmuz daha 2 gün var sizce bugün yaptığım testte eğer pozitifse çıkar mı bilemedim erken mi sizce

10.gün kan testi için yeterli bi gün. Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum. Bende 11.gün lekelenme ile kan vermiştim. Kan testini mutlaka yaptırın bugün, çünkü pozitifse doktorunuz ilaçlarınızı değiştirebilir, yeni ilaçlar ekleyebilir kanamayı durdurmak için. Güzel haberleri paylaşırsınız inşallah

İnşallah dediğin gibidir canım, adet olmaktan çok korkuyorum. Evet doktorum da öyle dedi sonucuna göre iğne yazacağım dedi. Henüz gitmedim hastaneye eşimin işyerinden gelmesini bekliyorum beraber gideceğiz. İnşallah güzel bir sonuç alırım

Yaa yerimm maşallah biliyor musun ben transferden çıkınca eşim bana getirdin mi kızımızı demişti kız hissediyormuş inşallah o günleri görürüm daha çok
İnşallah canım inşallah Benim eşim erkek istiyordu hala dr a her gittiğimizde hocam emin misiniz kız mı diye soruyorAllah gönlünüze göre versin tabi en önemli şey sağlıklı olmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…