Ya bence kan sulamdırıcılardan oldu kanama böyle pembeydi regl kanaması gibi değildi ilginçti . İnşallah kesilir yaKesenin görünmesi iyi birşeykan sulandırıcıları da kesmiş. Azalır kanaman.Bir dahaki kontrole kalmaz inşallah. Rahimde kanama alanı olan çok kişi okudum hepsinin gebeliği sağlıkla devam ediyor. Hiç moralini bozma, bir sorun olmayacak
Kaçıncı günü ki 500 lerde olması gerek dedi ?Bugün hastaneyle görüştüm 500lerde olması gerek dedi, sonra bende düşündüm acaba ikiz mi diye ama 1 tane transfer ettilerolursa bize sürpriz olur
Ben sabah ikinizde güzel haber vereceksiniz dedim. Şükürler olsun, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 100,99 çıktı.elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım regl olduğumu düşünüyordum
Kaçıncı günü ki 500 lerde olması gerek dedi ?
Testi yaptığımda 11.gündüKaçıncı günü ki 500 lerde olması gerek dedi ?
500 yüksek bir değer değil mi ya benim 13. Gün 400 düTesti yaptığımda 11.gündü
Yoo benim kuzenim ilk kanı 300dü sonraki kanı 900 çıktı ikiz gebelikti sizinde yüksek olma ihtimali var ikiz. Hem içerde bölünebiliyorlar bildiğimBugün hastaneyle görüştüm 500lerde olması gerek dedi, sonra bende düşündüm acaba ikiz mi diye ama 1 tane transfer ettilerolursa bize sürpriz olur
Evet 100,99 çıktı, inanamıyorum
TebriklerKızlar 100,99 çıktı.elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım regl olduğumu düşünüyordum
İkizler geliyordur ikizlerKızlar doktor keseyi gördü ama iki tane gördü birinden emin olamadı kanama alanımı kese mi tam belli değil dedi salı günü netleşir dedi. Oksapar kesti ve koraspirini Progestan dex i 2 ye çıkardı Progestan 50 lik kalçadan bir de iki tane fitil 200 lük devam dedi. Kızlar bana dua edin inşallah benimledir bebeğim
Böyle yazıları aşağı okuyana kadar içim kitlendi ama şükür güzel haber keseyi görmen canımYa valla inşallah tektir ya ikiz gebelikten çok korkuyorum ama şimdi kanama alanı olacağına ikiz gebelik olsun diyorum inşallah hayırlısı olur her şey içinİyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Çok sevindim gözünaydınKızlar 100,99 çıktı.elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım regl olduğumu düşünüyordum
Oley çok sevindim canım benim bak belirtim yok belirtim yok diye kafana boşuna takıyprmussun çok güzel haber katlanarak devam etsin inşallahEvet 100,99 çıktı, inanamıyorum
Böyle yazıları aşağı okuyana kadar içim kitlendi ama şükür güzel haber keseyi görmen canımbence ikiz gebelik rabbim büyük hangisi senin için hayırlıysa o olsun içini ferah tut ❤
Valla ikiz gebelik çok istediğim bir şey değil ama rabbim verirse güzel verirİkizler geliyordur ikizler
Tek ya da çift Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberler aldıkça mutlu oluyoruz, test günü bekleyenlere de umut oluyor. Bu topic hepimize uğurlu gelsinValla ikiz gebelik çok istediğim bir şey değil ama rabbim verirse güzel verirartı kanama alabındansa ikiz gebeliği tercih ederim hakkımızda hayırlısı inşallah
İnşallah canım, hepimizin yüzü gülsünÇok sevindim gözünaydınböyle güzel haber almak süper darısı başıma inşallah
Evet ya regl oldum ben galiba dedim sabah. O kadar 0-1 gibi bişeyler bekliyordum ki 100ü görünce ne yapacağımı şaşırdımOley çok sevindim canım benim bak belirtim yok belirtim yok diye kafana boşuna takıyprmussun çok güzel haber katlanarak devam etsin inşallah
Ay maşallah inşallah hep güzel haberlerle. Evet kanama olunca coraspirin ve oksapar bıraktırıyorlar bana da bıraktırdı doktorum. Ne iğnesine başladın Progestan mı? Adı neİnşallah canım, hepimizin yüzü gülsün
Evet ya regl oldum ben galiba dedim sabah. O kadar 0-1 gibi bişeyler bekliyordum ki 100ü görünce ne yapacağımı şaşırdıminşallah sonuda güzel olur pazartesi bidaha kan vericem. fitili, coraspini bıraktım,her gün iğneye başlattılar. Hiç iğnem yoktu transferden sonra benim.
İnşallah bu grup hepimize uğurlu gelsinTek ya da çift Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberler aldıkça mutlu oluyoruz, test günü bekleyenlere de umut oluyor. Bu topic hepimize uğurlu gelsin
Öyle tabi büyük konuşmamak lazım rabbim bilir ama buna şükür keseyi gördün salı günüde hayırlısıyla daha da güzel haber alırsın canım pozitif düşünüyoruz ❤Valla ikiz gebelik çok istediğim bir şey değil ama rabbim verirse güzel verirartı kanama alabındansa ikiz gebeliği tercih ederim hakkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?