Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Arkadaşlar merhaba 20 Şubat 5.gün embriyosu transferi yapıldı.Bugün 6. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptırdım 54 çıktı.İlaç etkisinden mi acaba bu değer çıktı ? Çok tedirginim

Arkadaşlar merhaba 20 Şubat 5.gün embriyosu transferi yapıldı.Bugün 6. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptırdım 54 çıktı.İlaç etkisinden mi acaba bu değer çıktı ? Çok tedirginim
İlaçtan bu kadar değer çıkacağını düşünmüyorum, gebelik testi negatif olduğunda genelde 10 dan küçük değerler çıkıyor. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Doktorunuzla paylaştınız mı?

Ya sesli güldüm lohusalık da kovdugunuzu düşünüp milleti ya tabi canım milleti ne ilgilendiriyor zaten bizlerin yaşadığı bize yetiyor
Valla şaka bi yana lohusalık diye bir gerçek var inşallah siz de tadacaksınız. İçinden bir sen daha çıkıyor sanki. Lohusalığım için ayrı bir topic açsam yeridir

Merhabalar bende çok yeniyim aranızda bugün transferin 6.gunu ilk günlerde kasıklarda batma ağrı göğüs hassasiyeti olmuştu ama suan hiç biri yok hersey normal mi çok endişeliyim..bide 3.gun emriyosu
Merhaba sonucunuz ne oldu umarım pozitif tir

Kızlar kanamam var ya doktora gidiyorum bana dua edin
Özgecim hiç korkma, yerleşmeye devam ediyordur hala. Bir sorun çıkmayacak inşallah
Sabah kan vermek için uyandım sürpriz bi lekelenmeyle karşılaştım, artık regl mi oldum başka birşey mi bilemiyorum. Hemşireme haber verdim, sonuca göre haberleşelim dedi. Öğlene doğru çıkacak sonuç, gergin bekleyiş..

İnşallah su an doktordayım bekliyorum inşallah senin de bir şeyin yoktur güzel haberlerle gelelim

Bloom ve özge ikinizde güzel haber vereceksiniz, inanıyorum. Tüm kalbimle diliyorum
Kızlar doktor keseyi gördü ama iki tane gördü birinden emin olamadı kanama alanımı kese mi tam belli değil dedi salı günü netleşir dedi. Oksapar kesti ve koraspirini Progestan dex i 2 ye çıkardı Progestan 50 lik kalçadan bir de iki tane fitil 200 lük devam dedi. Kızlar bana dua edin inşallah benimledir bebeğim

Özgecim bütün dualarımız seninle
belki ikizdi biri tutundu olabilir mi?
sonuçta keseyi hatta belki keseleri görmüş bu çok güzel haber
stres yapma yorma da kendini dinlen salıya kadar moralini de bozma lütfen

Özgecim bütün dualarımız seninle
belki ikizdi biri tutundu olabilir mi?
sonuçta keseyi hatta belki keseleri görmüş bu çok güzel haber
stres yapma yorma da kendini dinlen salıya kadar moralini de bozma lütfen
Ya valla inşallah tektir ya ikiz gebelikten çok korkuyorum ama şimdi kanama alanı olacağına ikiz gebelik olsun diyorum inşallah hayırlısı olur her şey için İyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Kesenin görünmesi iyi birşey kan sulandırıcıları da kesmiş. Azalır kanaman.Bir dahaki kontrole kalmaz inşallah. Rahimde kanama alanı olan çok kişi okudum hepsinin gebeliği sağlıkla devam ediyor. Hiç moralini bozma, bir sorun olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…