- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Canım benim geçmiş olsun daha iyi misin?Kızlar kanamam var ya doktora gidiyorum bana dua edin
Hayırlısı neyse o olsun inşallah ikiz ya da tek sağlıklı olsun sonuna kadarYa valla inşallah tektir ya ikiz gebelikten çok korkuyorum ama şimdi kanama alanı olacağına ikiz gebelik olsun diyorum inşallah hayırlısı olur her şey içinİyi dileklerin için çok teşekkür ederim
tebrikler bu grup şanslı geldiKızlar 100,99 çıktı.elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım regl olduğumu düşünüyordum
Gözün aydın canım benimKızlar 100,99 çıktı.elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırdım regl olduğumu düşünüyordum
Amin ya inşallah senin kaç günüm kaldı ne zaman test günün 1 Mart mıydıÖyle tabi büyük konuşmamak lazım rabbim bilir ama buna şükür keseyi gördün salı günüde hayırlısıyla daha da güzel haber alırsın canım pozitif düşünüyoruz ❤
Progynex. Transfer günü aldırmışlardı bana, leke görürsen yaptırıcaksın olmazsa iğne yaptırmana gerek yok demişlerdi. Bugün hemşireyle konuştum 3 gün yaptır pzt sonuçtan sonra tekrar konuşalım dedi. Şu an folik asitle bu iğne kaldı bi tek ilacımAy maşallah inşallah hep güzel haberlerle. Evet kanama olunca coraspirin ve oksapar bıraktırıyorlar bana da bıraktırdı doktorum. Ne iğnesine başladın Progestan mı? Adı ne
Merhaba canım hayırlı olsunArkadaşlar merhaba 20 Şubat 5.gün embriyosu transferi yapıldı.Bugün 6. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptırdım 54 çıktı.İlaç etkisinden mi acaba bu değer çıktı ? Çok tedirginim
Amin valla inşallahHayırlısı neyse o olsun inşallah ikiz ya da tek sağlıklı olsun sonuna kadar
Ya ver inşallah güzel çıkacak ya hadi bekliyoruzGözün aydın canım benimben daha vermedim çok korkuyorum
Kalçadan mı göbekten mi bu iğneler basımıza dert oldu vallaProgynex. Transfer günü aldırmışlardı bana, leke görürsen yaptırıcaksın olmazsa iğne yaptırmana gerek yok demişlerdi. Bugün hemşireyle konuştum 3 gün yaptır pzt sonuçtan sonra tekrar konuşalım dedi. Şu an folik asitle bu iğne kaldı bi tek ilacım
KalçadanKalçadan mı göbekten mi bu iğneler basımıza dert oldu valla
Saka bir yana kliniği aradım 3 ten önce gelin dedilerYa ver inşallah güzel çıkacak ya hadi bekliyoruzHayırlı haberlerle gel inşallah
Hahahhaha valla haklısın ama dayanacaz bebişlerimiz tutunsun yeter kiKalçadanvalla senin yanında bi tane iğneden şikayetlenirsem ayıp ederim onun için susuyorum
Şimdilik kesildi inşallah olmaz artık valla kiminin böyle 9 ay kanaması oluyormus benim de herşeyiö zor olur muhtemelen benim de öyle olacak napalım ben alıştım kanamayaSaka bir yana kliniği aradım 3 ten önce gelin dedilerinşallah güzel haberlerle dönerim.senin kanaman nasıl oldu
Teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerini bekliyorumGözün aydın canım benimben daha vermedim çok korkuyorum
Bende ilk düşük değer çıkar diye düşünüyordum sonucu görünce tedavi gördüğüm hastaneyle görüştüm çok iyi bir değer söyledi normalde 500 sizinki yüksek söyleyince bende şaşırdım500 yüksek bir değer değil mi ya benim 13. Gün 400 dü
Dondurulmuş embriyo transfer yapıldı iki tane çözdürülmüştü biri çok iyi diğeri normal kalite söylendi diğerini imha edeceklerini söylediler, ailemizde de ikiz yok aslındaYoo benim kuzenim ilk kanı 300dü sonraki kanı 900 çıktı ikiz gebelikti sizinde yüksek olma ihtimali var ikiz. Hem içerde bölünebiliyorlar bildiğim
Evet canım 1 mart az kaldıAmin ya inşallah senin kaç günüm kaldı ne zaman test günün 1 Mart mıydı
Kısmet bellimi olurDondurulmuş embriyo transfer yapıldı iki tane çözdürülmüştü biri çok iyi diğeri normal kalite söylendi diğerini imha edeceklerini söylediler, ailemizde de ikiz yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?