Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Öyle tabi büyük konuşmamak lazım rabbim bilir ama buna şükür keseyi gördün salı günüde hayırlısıyla daha da güzel haber alırsın canım pozitif düşünüyoruz ❤
Amin ya inşallah senin kaç günüm kaldı ne zaman test günün 1 Mart mıydı

Ay maşallah inşallah hep güzel haberlerle. Evet kanama olunca coraspirin ve oksapar bıraktırıyorlar bana da bıraktırdı doktorum. Ne iğnesine başladın Progestan mı? Adı ne
Progynex. Transfer günü aldırmışlardı bana, leke görürsen yaptırıcaksın olmazsa iğne yaptırmana gerek yok demişlerdi. Bugün hemşireyle konuştum 3 gün yaptır pzt sonuçtan sonra tekrar konuşalım dedi. Şu an folik asitle bu iğne kaldı bi tek ilacım

Arkadaşlar merhaba 20 Şubat 5.gün embriyosu transferi yapıldı.Bugün 6. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptırdım 54 çıktı.İlaç etkisinden mi acaba bu değer çıktı ? Çok tedirginim
Merhaba canım hayırlı olsun bu değer iğneden değildir iğne bu kadar yükseltmiyor ilk günlerde amca bu kadar oluyor seninki gerçek gebelik gibi idrar testi yaptın mı? Bi yapıp buraya veya bana atabilir misin rica etsem?

Kalçadan mı göbekten mi bu iğneler basımıza dert oldu valla

Saka bir yana kliniği aradım 3 ten önce gelin dediler inşallah güzel haberlerle dönerim.senin kanaman nasıl oldu
Şimdilik kesildi inşallah olmaz artık valla kiminin böyle 9 ay kanaması oluyormus benim de herşeyiö zor olur muhtemelen benim de öyle olacak napalım ben alıştım kanamaya

Yoo benim kuzenim ilk kanı 300dü sonraki kanı 900 çıktı ikiz gebelikti sizinde yüksek olma ihtimali var ikiz. Hem içerde bölünebiliyorlar bildiğim
Dondurulmuş embriyo transfer yapıldı iki tane çözdürülmüştü biri çok iyi diğeri normal kalite söylendi diğerini imha edeceklerini söylediler, ailemizde de ikiz yok aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…