Olmaz inşallah ilaçların dozunu ayarlamışsınız kesilmiş te kanama olmaz inşallah.Canım keseyi gördük ama ikinci bir doktor dedi ki diğeri kanama alanıymış yani riskim var inşallah kötü bir şey olmaz şimdi kanamam kesildi inşallah olmaz ya.
İnşallahOlmaz inşallah ilaçların dozunu ayarlamışsınız kesilmiş te kanama olmaz inşallah.
Rabbim şifa versin inşallah. İyi düşünün iyi olsun.Kızlar bir arkadaşın eşi baktı burdan sağolsun iki kese değilmiş o kanama alanıymış kesin bana dua edin inşallah durur.
Ne güzel bir haber. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinKızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
Ahh ne güzel bir haber, ne güzel bir günKızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
Ayyyy canım çok sevindim kardeş geliyor desene hep güzel haberlerle buluşalım inşallahKızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
İnşallahRabbim şifa versin inşallah. İyi düşünün iyi olsun.
Amin inşallahNe güzel bir haber. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinHep sevinç gözyaşı dökün
Çok teşekkürler canım kese ve kalp atışı duyana kadar sabırla bekleyişe devamAhh ne güzel bir haber, ne güzel bir günsağlıkla ilerlesin inşallah
İnan dünden beri ağlama krizleri geçiriyordum hormonlar tavandiAyyyy canım çok sevindim kardeş geliyor desene hep güzel haberlerle buluşalım inşallah
Ya ağlama ya ne güzel gerçi sevinç göz yaşı ama şimdi kızın da etkilenir ona da yazıkİnan dünden beri ağlama krizleri geçiriyordum hormonlar tavandibugünde çok umutlu bir şekilde gitmedim olumsuza da hazırdım Rabbim ol derse olurmuş kızıma güzel haberi verdim agliyorum diye kızdı
Canım ❤Yok vazgeçilemeyeceğimi anladım hiç bıkar mıyım senden
Kaçtı çıktı sonuç çok sevindim rabbim devamını arttırsınKızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
Gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
Test alalım dedim eşim mırmır yaptı almadım bende artık ptesine kaldım test günümeBen de 9. gün verip değeri gördüm, sonra da gününde yani 11. gün tekrarladım. İnşallah hamilelik varsa bugün de yarın da çıkar kan testinde
Çok şükür bugün hep güzel haberler alıyoruzKızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?