Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Bence test gününüzü bekleyin inşallah pozitifi görürsünüz. 7. Gün erken gibi geldi bana bence bekleyin

Ya maşallah ne kadar pozitif birisin ama burda bir çok kişi pozitif i görmüş ümidim çok olmasada yine de bekliyorum günümü
Teşekkür ederim Ama ben test günümü bekledim zor biliyorum ama bence mantıklı olan test gününü beklemek. Üzüleceksem de en azından test günüm gelince üzülürüm yapacak bir şey yok .

Kızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
Rabbımm saglıkla kucagınada almayıda nasıp etsınn canım boyle haberlerı alınca o umudum dahada cok artıyo bnım bnde yapmayaı dusunuyorum bu ay ıcerınde adet olmayı beklıyorum

Ne

Ne yaptırmayı düşünüyorsunuz transfer mi?
Evett asılama yaptırdık 3 ay once tutmadı eşimde az bıraz hareketlılık sorunu varmıs vıtamın verdı doktor sadece beklemek ıstemıyoruz artıkk 2 yılımız bıtecek nısanda ıkımızde 28 yasındayız tup bebekte sartlar aranıyor mu yoksa bız ıstedıkten sonra hemen yapıyolar mı bılgım hıc yok bu konularda

Rabbımm saglıkla kucagınada almayıda nasıp etsınn canım boyle haberlerı alınca o umudum dahada cok artıyo bnım bnde yapmayaı dusunuyorum bu ay ıcerınde adet olmayı beklıyorum
Umudunu hiç kaybetme benim 5 yıl cocugum olmadı simdi 6 yaşında kızım var kardeş istediği için tekrar hamilelik düşündüm rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey önünde duramaz.

Ya iki yıl uzun bir zaman değil aslında. Belki vitaminle çözülecek bir şeydir. Tüp bebeğe ne zaman karar veriyor doktorlar inanın bilmiyorum tek bildiğim şey çok pahalı ve zahmetli bir süreç. Kendiliğinizden hamile kalma şansınız varsa deneyin derim.

Sevinç gözyaşları bunlar canım çok mutluyum
Keseyi görmüşsün seninde gözün aydın bitanem tekrar ne zaman gideceksin
Ya Allah daim etsin sevinç gözyaşlarınıKeseyi gördüm ama kanama alanı var korkuyorum yani bana dua et olur mu? Salı günü tekrar gidecem inşallah bir şey olmamıştırSevincini burdan hissediyorum Allah kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah

Canım kanama alanlarını çok kafana takma ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor sen kalbini ferah tut dinlenmeye devam.hep dualarimdasin sana söylemiştim daha asermeler var sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…