Bence test gününüzü bekleyin inşallah pozitifi görürsünüz. 7. Gün erken gibi geldi bana bence bekleyinSlm rabbim herkesin duasını kabul etsin kucağını boş koymasın 19. Şubatta transfer yapıldı 5.gün emriyosu 3 mart test tarihim ama dayanamayıp 7. Gün kantesti yaptırdım negatif çıktı böyke olup pozitif sonuç alan var mı ?
İyi iyi daha iyi pazartesiye ne kaldı sunun şurasında dermişim ben de salıyı iple çekiyorum böyle beklemekle geçecek zamanımızCanım ❤almadım test eşim mırmırlandı ruhsuz ptesine kaldım galiba
Ya maşallahBence test gününüzü bekleyin inşallah pozitifi görürsünüz. 7. Gün erken gibi geldi bana bence bekleyin
Ne yaptırmayı düşünüyorsunuz transfer mi?Bnde yaptırmayı dusunuyorumda malıyetı ne kadar arkadaslar bılgı verebılır mısınız
Teşekkür ederimYa maşallahne kadar pozitif birisin ama burda bir çok kişi pozitif i görmüş ümidim çok olmasada yine de bekliyorum günümü
Rabbımm saglıkla kucagınada almayıda nasıp etsınn canım boyle haberlerı alınca o umudum dahada cok artıyo bnım bnde yapmayaı dusunuyorum bu ay ıcerınde adet olmayı beklıyorumKızlar kan sonucumu aldım HAMİLEYİMAğlamaktan içim şişti Rabbim hepinize nasip eylesin hep dualarimda olacaksınız
Evett asılama yaptırdık 3 ay once tutmadı eşimde az bıraz hareketlılık sorunu varmıs vıtamın verdı doktor sadece beklemek ıstemıyoruz artıkk 2 yılımız bıtecek nısanda ıkımızde 28 yasındayız tup bebekte sartlar aranıyor mu yoksa bız ıstedıkten sonra hemen yapıyolar mı bılgım hıc yok bu konulardaNe
Ne yaptırmayı düşünüyorsunuz transfer mi?
Rabbim sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyuKaçtı çıktı sonuç çok sevindim rabbim devamını arttırsın
Evet ya inşallah topikteki herkes güzel haberlerle dönüş yaparlar .Amin güzel dileklerin için çok teşekkür ederimÇok şükür bugün hep güzel haberler alıyoruzsağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Umudunu hiç kaybetme benim 5 yıl cocugum olmadı simdi 6 yaşında kızım var kardeş istediği için tekrar hamilelik düşündüm rabbim ol dedikten sonra hiçbir şey önünde duramaz.Rabbımm saglıkla kucagınada almayıda nasıp etsınn canım boyle haberlerı alınca o umudum dahada cok artıyo bnım bnde yapmayaı dusunuyorum bu ay ıcerınde adet olmayı beklıyorum
Amin canım benim diline yüreğine sağlıkGözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Sevinç gözyaşları bunlar canım çok mutluyumYa ağlama ya ne güzel gerçi sevinç göz yaşı ama şimdi kızın da etkilenir ona da yazık
Keseyi görmüşsün seninde gözün aydın bitanemCanım keseyi gördük ama ikinci bir doktor dedi ki diğeri kanama alanıymış yani riskim var inşallah kötü bir şey olmaz şimdi kanamam kesildi inşallah olmaz ya.
Ya iki yıl uzun bir zaman değil aslında. Belki vitaminle çözülecek bir şeydir. Tüp bebeğe ne zaman karar veriyor doktorlar inanın bilmiyorum tek bildiğim şey çok pahalı ve zahmetli bir süreç. Kendiliğinizden hamile kalma şansınız varsa deneyin derim.Evett asılama yaptırdık 3 ay once tutmadı eşimde az bıraz hareketlılık sorunu varmıs vıtamın verdı doktor sadece beklemek ıstemıyoruz artıkk 2 yılımız bıtecek nısanda ıkımızde 28 yasındayız tup bebekte sartlar aranıyor mu yoksa bız ıstedıkten sonra hemen yapıyolar mı bılgım hıc yok bu konularda
Sevinç gözyaşları bunlar canım çok mutluyum
Ya Allah daim etsin sevinç gözyaşlarınıKeseyi görmüşsün seninde gözün aydın bitanemtekrar ne zaman gideceksin
AminnnnRabbim sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyucanım değerim 111 çıkmış bakalım pazartesi tekrar kan vereceğim keseydi kalp atışını duyana kadar çok kaptirmiyorum kendimi
Valla yaaa böyle yaşlanıyoruz ama güzel telaşlar rabbim utandırmasınİyi iyi daha iyi pazartesiye ne kaldı sunun şurasında dermişim ben de salıyı iple çekiyorum böyle beklemekle geçecek zamanımız
Daha çoook ağlarız yeterki güzel haberler almış olalımAmin inşallahhâlâ ağlamaklı yım çok inanmıyordum tutunacagina rabbim nasip etti tekrardan
Canım kanama alanlarını çok kafana takma ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor sen kalbini ferah tut dinlenmeye devam.hep dualarimdasinYa Allah daim etsin sevinç gözyaşlarınıKeseyi gördüm ama kanama alanı var korkuyorum yani bana dua et olur mu? Salı günü tekrar gidecem inşallah bir şey olmamıştır Sevincini burdan hissediyorum Allah kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımDaha çoook ağlarız yeterki güzel haberler almış olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?