- 15 Şubat 2021
- 102
- 195
- 18
- 37
Vardır bir hayır 2 gün daha ya sabır ya sabıııırTest alalım dedim eşim mırmır yaptı almadım bende artık ptesine kaldım test günüme
Seninde güzel haberlerini bekliyoruz canımAminnnnAllah büyük bu günü de gösterdi ya herşeyin hayırlısı
Ayyy hadi bakalım inşallah hep güzel zamanlar güzel haberlerle gelelim birbirimize inşallahCanım kanama alanlarını çok kafana takma ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor sen kalbini ferah tut dinlenmeye devam.hep dualarimdasinsana söylemiştim daha asermeler var sırada
Ya su tüp bebek muhabbeti beni 10 yıl rahat yaşlandırdı ya daha bir de basındayız yaniValla yaaa böyle yaşlanıyoruz ama güzel telaşlar rabbim utandırmasın
Evett asılama yaptırdık 3 ay once tutmadı eşimde az bıraz hareketlılık sorunu varmıs vıtamın verdı doktor sadece beklemek ıstemıyoruz artıkk 2 yılımız bıtecek nısanda ıkımızde 28 yasındayız tup bebekte sartlar aranıyor mu yoksa bız ıstedıkten sonra hemen yapıyolar mı bılgım hıc yok bu konularda
Ben de arkadaşa katılıyorum. Doktorunuz normal yoldan hamile kalamazsınız tek şansınız tüp bebek demediyse beklemeniz daha iyi olabilir. Allah gönlünüze göre versinYa iki yıl uzun bir zaman değil aslında. Belki vitaminle çözülecek bir şeydir. Tüp bebeğe ne zaman karar veriyor doktorlar inanın bilmiyorum tek bildiğim şey çok pahalı ve zahmetli bir süreç. Kendiliğinizden hamile kalma şansınız varsa deneyin derim.
A.slm. Herkesin farklı farklı başkasında çıkmış ama sizde olduğu halde çıkmamış olabilir. Moral bozup üzüntüye kapılmayın. İçinizi ferah tutup test gününde tekrarlayın. Allah emeklerinizi mükafatlandırsın inşallahSlm rabbim herkesin duasını kabul etsin kucağını boş koymasın 19. Şubatta transfer yapıldı 5.gün emriyosu 3 mart test tarihim ama dayanamayıp 7. Gün kantesti yaptırdım negatif çıktı böyke olup pozitif sonuç alan var mı ?
Valla öyle ilerde noluruz bilmiyorumYa su tüp bebek muhabbeti beni 10 yıl rahat yaşlandırdı ya daha bir de basındayız yani
Yaa ben de çarşambayı bekliyorum vakit yaklaştıkça zaman daha da yavaş geçiyor sankiİyi iyi daha iyi pazartesiye ne kaldı sunun şurasında dermişim ben de salıyı iple çekiyorum böyle beklemekle geçecek zamanımız
Ya o zaman var ya o zaman geçiyor ama delip geçiyor yaYaa ben de çarşambayı bekliyorum vakit yaklaştıkça zaman daha da yavaş geçiyor sanki
Bir yerde progesteronun böyle şeyler yaptığını okumuştumSon yarım saattir elim yüzüm felan uyuşuyor ateşim var gibi hissediyorum ama bakıyorlar yok nedendir? Böyle bir durum yaşayan varmı? Transferin 8.günü bugün
Sanırım iğneden sonra oldumBir yerde progesteronun böyle şeyler yaptığını okumuştum
Olabilir canım normal yapacak bir şey yokSanırım iğneden sonra oldum
Bir günden çok şey olur kan değeriniz iyice yükselir bence pozitifi görmüşsünüz kan testi yapabilirsiniz aslında ama sonrasında da bekliyoruz değişen bir şey olmuyorBenim de test günüm salı günü.dün ve bugün dayanamadım evde test yaptm çift çizgi çıktı.yarın vereyim diyorum eşime kanı en azından kaç çıkıcak merak ediyorım diye ama izin vermiyor.pazartesi vericem ama 1 günden bişey olmaz dimi?
O zaman salıyı test günümü bekleyeyim mi yoksa pazartesi mi vereyim sizce?Bir günden çok şey olur kan değeriniz iyice yükselir bence pozitifi görmüşsünüz kan testi yapabilirsiniz aslında ama sonrasında da bekliyoruz değişen bir şey olmuyor
Hayırlı olsun bence gördüyseniz pazar verin ne de olsa iki gün arayla bakılacak yükseldi mi yükselmedi mi diyeO zaman salıyı test günümü bekleyeyim mi yoksa pazartesi mi vereyim sizce?
Cnm.hayirli olsn kan verebilirsin erken de .kaçıncı gün embriyosuydu transferim kaçıncı gunu grdunBenim de test günüm salı günü.dün ve bugün dayanamadım evde test yaptm çift çizgi çıktı.yarın vereyim diyorum eşime kanı en azından kaç çıkıcak merak ediyorım diye ama izin vermiyor.pazartesi vericem ama 1 günden bişey olmaz dimi?
Test gününüz salı, tekrar gününüz perşembe. Yarın test yaparsanız çarşamba tekrarlayın ki 48 saatlik artış doğru sonuç versin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenim de test günüm salı günü.dün ve bugün dayanamadım evde test yaptm çift çizgi çıktı.yarın vereyim diyorum eşime kanı en azından kaç çıkıcak merak ediyorım diye ama izin vermiyor.pazartesi vericem ama 1 günden bişey olmaz dimi?
Yarın değil pazartesi olacaktı orası yanlış yazmışımTest gününüz salı, tekrar gününüz perşembe. Yarın test yaparsanız çarşamba tekrarlayın ki 48 saatlik artış doğru sonuç versin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?