Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Canım kanama alanlarını çok kafana takma ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor sen kalbini ferah tut dinlenmeye devam.hep dualarimdasin sana söylemiştim daha asermeler var sırada
Ayyy hadi bakalım inşallah hep güzel zamanlar güzel haberlerle gelelim birbirimize inşallah

Ben de arkadaşa katılıyorum. Doktorunuz normal yoldan hamile kalamazsınız tek şansınız tüp bebek demediyse beklemeniz daha iyi olabilir. Allah gönlünüze göre versin

A.slm. Herkesin farklı farklı başkasında çıkmış ama sizde olduğu halde çıkmamış olabilir. Moral bozup üzüntüye kapılmayın. İçinizi ferah tutup test gününde tekrarlayın. Allah emeklerinizi mükafatlandırsın inşallah

Son yarım saattir elim yüzüm felan uyuşuyor ateşim var gibi hissediyorum ama bakıyorlar yok nedendir? Böyle bir durum yaşayan varmı? Transferin 8.günü bugün

Yaa ben de çarşambayı bekliyorum vakit yaklaştıkça zaman daha da yavaş geçiyor sanki
Ya o zaman var ya o zaman geçiyor ama delip geçiyor ya Allah yardımcımız olsun bugün progesteronu yapan hemşire beni felç etmiş sanırım öyle bir agrıyor ki kalçamdan bacağıma kadar olan yer

Bir günden çok şey olur kan değeriniz iyice yükselir bence pozitifi görmüşsünüz kan testi yapabilirsiniz aslında ama sonrasında da bekliyoruz değişen bir şey olmuyor

Bir günden çok şey olur kan değeriniz iyice yükselir bence pozitifi görmüşsünüz kan testi yapabilirsiniz aslında ama sonrasında da bekliyoruz değişen bir şey olmuyor
O zaman salıyı test günümü bekleyeyim mi yoksa pazartesi mi vereyim sizce?

Cnm.hayirli olsn kan verebilirsin erken de .kaçıncı gün embriyosuydu transferim kaçıncı gunu grdun

Test gününüz salı, tekrar gününüz perşembe. Yarın test yaparsanız çarşamba tekrarlayın ki 48 saatlik artış doğru sonuç versin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…