Transfer sonrasi idrarda gebelik testi ?

Nur9554

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
173
93
18
30
Kizlar merhaba 5.gun embriyosu transfer edildi bugün 7.gunum sabah 4 te idrara çıktım sonra 6 da tekrar çıktım ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi ? Daha yerlesmemis olabilir mi sizin nasıl oldu ?

Çıkması lazım aslında genelde çıkıyor 7. Günde 5. Gün embriyolar I

Bilmiyorum kasik ağrılarım var ama herhangi bi lekelenmem olmadı daha
Belli olmaz ama bende tam bilmiyorum sadece burda hep öyle çıkıyor benim ilk denemem dondurulmuş tüpü belirtim vardı eğer dondurulmuşsa ilaçlardandır

Birde tabiki beta düşükse idrarda çıkmaz ancak kan testi ile çıkar kaçıncı denemeniz

bende dayanmayıp 7. günde idrar testi yaptım. Bişe çıkmadı. Hemşireyi aradım. Kana geçmeden idrara gecmez kana geçneside en erken 9. gunde olur o da idrara düşmez dedi. Burda hep 6. 7. günlerde resim pylaşanlar var o nasıl oluyo anlamadım

Kaçıncı gün embriyosu sizin

Benim de 5. gün embriyosu ve test yaptım 7. gün negatif çıktı. Dünden beri okumadığım konu kalmadı forumda. Bazılarının belli oluyor erkenden, 5. Gün bile belli olan var. Bünyeden bünyeye değişiyor. Kan testine kadar ümidimi kesmek istemiyorum, zaten çoğunluk daha geç öğrenmiş.

bu gün 10. gün idrarda yine çıkmadı. Ümidiminiyice kaybettim.12. gün kan testi verecem. Belki değerim düşük diye kendimi avutuyorum. Allahtan 2 dondurulmuşum var onlara umut bağlıyorum.

bu gün 10. gün idrarda yine çıkmadı. Ümidiminiyice kaybettim.12. gün kan testi verecem. Belki değerim düşük diye kendimi avutuyorum. Allahtan 2 dondurulmuşum var onlara umut bağlıyorum.
Evet canım degerin dusuk olabilir bak hala regl olmamışsın sonucta. Benim de 2 dondurulmusum var Dr. Randy Morris’in YouTube kanalında gördüm: istatistiklere göre 35 yas alti kadınlardan toplanan 3 embriyodan birinin tutma ihtimali %88 çok çok yüksek oran Ben de salı gün teste gidecegim. Dun lekelenme yasadim bugun devam etmiyor gibi gozukuyor ama hafif kramp regl olcakmisim gibi hissediyorum. Az kaldı bu olmazsa bir sonraki sefer kavusacagiz

Bende salı günü kan testi verecem. ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah.Bende hiçbir belirti yok. Az göğus hassasiyeti var. Hafif bel ağrısı oda zamanımın çoğunu oturarak geçirdiğimdendir.Bide baş dönmesi ama o progestandan kaynaklı. Yani ne lekelenme ne ağrı bişeyim yok.

Kızlar benim 5.gün embriyosuydu. 6.gün erken gebelik testinde çok net çıkmıştı.

Bence güzel bu anlattiklarin. Ben de progestan kullaniyorum bas donmesi vs hic bisi yok. Kısa zamanda aliriz guzel haberi ins.

Evet canım 7. Günü giidp beta verdim 131 çıkmıştı.
Yani 5. Günde de idrar testi yapsam çıkardı erken gebelik testinde.
Cok cok güzel yükselmis seninki masallah benim kullandigim test erken gebelik testi falan degil o bile 20 uzerini algiliyor seninki cikarmis cok net. Ama 12. gunde bile degeri 10-20 civarinda seyreden saglikli hamilelikler gordu bu gozler. Bunye meselesi canim bazi bebisler cok nazli oluyor galiba

Kizlar merhaba 5.gun embriyosu transfer edildi bugün 7.gunum sabah 4 te idrara çıktım sonra 6 da tekrar çıktım ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi ? Daha yerlesmemis olabilir mi sizin nasıl oldu ?
Tabi ki de erkendir . Şimdiden ümitsizliğe düşmeniz için çok erken . Benim 6.gün çok silik çıkmıştı idrarda da çıkmıştı ama her bünye aynı değildir . Bazen 14.günü bile pozitif olabiliyor onun için doktorlar adet olana kadar ilacınızı bırakmayın diyorlar . Siz de umudunuzu kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…