Bilmiyorum kasik ağrılarım var ama herhangi bi lekelenmem olmadı dahaÇıkması lazım aslında genelde çıkıyor 7. Günde 5. Gün embriyolar I
Belli olmaz ama bende tam bilmiyorum sadece burda hep öyle çıkıyor benim ilk denemem dondurulmuş tüpü belirtim vardı eğer dondurulmuşsa ilaçlardandırBilmiyorum kasik ağrılarım var ama herhangi bi lekelenmem olmadı daha
İlk denemem evet daha yerlesme aşamasında olabilir diye düşünüyorumBirde tabiki beta düşükse idrarda çıkmaz ancak kan testi ile çıkar kaçıncı denemeniz
Evet olabilir tabiki önemli olan moralİlk denemem evet daha yerlesme aşamasında olabilir diye düşünüyorum
Kaçıncı gün embriyosu sizinbende dayanmayıp 7. günde idrar testi yaptım. Bişe çıkmadı. Hemşireyi aradım. Kana geçmeden idrara gecmez kana geçneside en erken 9. gunde olur o da idrara düşmez dedi. Burda hep 6. 7. günlerde resim pylaşanlar var o nasıl oluyo anlamadım
5.günKaçıncı gün embriyosu sizin
Benim de 5. gün embriyosu ve test yaptım 7. gün negatif çıktı. Dünden beri okumadığım konu kalmadı forumda. Bazılarının belli oluyor erkenden, 5. Gün bile belli olan var. Bünyeden bünyeye değişiyor. Kan testine kadar ümidimi kesmek istemiyorum, zaten çoğunluk daha geç öğrenmiş.bende dayanmayıp 7. günde idrar testi yaptım. Bişe çıkmadı. Hemşireyi aradım. Kana geçmeden idrara gecmez kana geçneside en erken 9. gunde olur o da idrara düşmez dedi. Burda hep 6. 7. günlerde resim pylaşanlar var o nasıl oluyo anlamadım
bu gün 10. gün idrarda yine çıkmadı. Ümidiminiyice kaybettim.12. gün kan testi verecem. Belki değerim düşük diye kendimi avutuyorum. Allahtan 2 dondurulmuşum var onlara umut bağlıyorum.Benim de 5. gün embriyosu ve test yaptım 7. gün negatif çıktı. Dünden beri okumadığım konu kalmadı forumda. Bazılarının belli oluyor erkenden, 5. Gün bile belli olan var. Bünyeden bünyeye değişiyor. Kan testine kadar ümidimi kesmek istemiyorum, zaten çoğunluk daha geç öğrenmiş.
Evet canım degerin dusuk olabilir bak hala regl olmamışsın sonucta. Benim de 2 dondurulmusum varbu gün 10. gün idrarda yine çıkmadı. Ümidiminiyice kaybettim.12. gün kan testi verecem. Belki değerim düşük diye kendimi avutuyorum. Allahtan 2 dondurulmuşum var onlara umut bağlıyorum.
Bence güzel bu anlattiklarin. Ben de progestan kullaniyorum bas donmesi vs hic bisi yok. Kısa zamanda aliriz guzel haberi ins.Bende salı günü kan testi verecem. ikimizde hayırlı haberler alırız inşallah.Bende hiçbir belirti yok. Az göğus hassasiyeti var. Hafif bel ağrısı oda zamanımın çoğunu oturarak geçirdiğimdendir.Bide baş dönmesi ama o progestandan kaynaklı. Yani ne lekelenme ne ağrı bişeyim yok.
Saglikla kucagina al bebisini canimKızlar benim 5.gün embriyosuydu. 6.gün erken gebelik testinde çok net çıkmıştı.
Evet canım 7. Günü giidp beta verdim 131 çıkmıştı.Saglikla kucagina al bebisini canimpeki kanda degerin ne cikmisti hatirliyor musun?
Cok cok güzel yükselmis seninki masallahEvet canım 7. Günü giidp beta verdim 131 çıkmıştı.
Yani 5. Günde de idrar testi yapsam çıkardı erken gebelik testinde.
Tabi ki de erkendir . Şimdiden ümitsizliğe düşmeniz için çok erken . Benim 6.gün çok silik çıkmıştı idrarda da çıkmıştı ama her bünye aynı değildir . Bazen 14.günü bile pozitif olabiliyor onun için doktorlar adet olana kadar ilacınızı bırakmayın diyorlar . Siz de umudunuzu kaybetmeyinKizlar merhaba 5.gun embriyosu transfer edildi bugün 7.gunum sabah 4 te idrara çıktım sonra 6 da tekrar çıktım ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi ? Daha yerlesmemis olabilir mi sizin nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?