Transfer sonrası idrarda gebelik

Canım benim dondurulmuş 4.gün embriyosuydu. Transferden sonra 6.gün akşamı ucuz idrar testi (laboquick)’nde ikinci cizgiyi çoook silik gördüm. Çok su içiyordum onun etkisi olabilir bu kadar erken çıkmasında. Resmini ekliyorum. Bol şanslar herkese.

Eklentiler

• 83C30D6F-5234-4C7C-B1CF-5E42E96262F9.webp
    83C30D6F-5234-4C7C-B1CF-5E42E96262F9.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 283
Canım benim dondurulmuş 4.gün embriyosuydu. Transferden sonra 6.gün akşamı ucuz idrar testi (laboquick)’nde ikinci cizgiyi çoook silik gördüm. Çok su içiyordum onun etkisi olabilir bu kadar erken çıkmasında. Resmini ekliyorum. Bol şanslar herkese.
Peki kaçıncı gün tahlil yaptırmıştınız degeriniz kactı

Peki kaçıncı gün tahlil yaptırmıştınız degeriniz kactı
8. Gun lekelenme ile beraber doktora gittim. Degerim 41 cıktı. Yerleşme kanaması dendi. Sonra değer katlanarak devam etti.
Kanamanız olursa da tavsiyem, progesteron değerinize de baktırın. 15’in altına düşünce bende hep leke ve kanama oluyordu. O yüzden iki günde bir progesteron da baktırdım. 15 altına düşünce progesteron iğnelerinden yapıyordum.

Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım hamile kalamadım tüp bebek yaptırdım 17 yumurtam toplandı 10 tane döllendi . 4 tanesi 5. Güne gelip blastokist olabildi. 27.02.2019 tarihinde 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi . Size sorum transferden ne kadar sonra gebeliği idrarda gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu.. erken gebelik testi yapanlar var mı
8 gün sonra gördüm
Silik sekilde
5. Gün embriyosu

Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım hamile kalamadım tüp bebek yaptırdım 17 yumurtam toplandı 10 tane döllendi . 4 tanesi 5. Güne gelip blastokist olabildi. 27.02.2019 tarihinde 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi . Size sorum transferden ne kadar sonra gebeliği idrarda gördünüz ve kaçıncı gün embriyosuydu.. erken gebelik testi yapanlar var mı
Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, benim ilk denemem benden sadece 3 olgun yumurta toplandı ve sadece 2 tanesi döllendi ve ikiside transfer edildi. Transfer günümün 8. günü idrar testinde çift çizgiyi gördüm hatta inanamadığım için dün 10. günümdü tekrar yaptım ve çok şükür hamileymişim, şimdi ise 28 mart gününü bekliyorum doktorum o gün kan tahlilini istedi. 2,5 sene önce doğal yolla kaldığım hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı ve bir daha hamile kalamadım uygulanan ilaç ve aşılama tedavisine rağmen. Şimdi ise ilk denemede hamile kaldım fakat çok korkuyorum ya bu da düşük olursa diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın.

Back
X