Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
kizlar ilk tup bebek denemem, bugun 7. gun hcg degerim 5.2 cikti.. sizce nasil? bana buraz dusuk gibi geldi ama erken oldugundan mi acaba??

Canım gebemisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

( 900e kadar cikti degerim, sonra dustu.. bugun kurtaj yapalim diyor doktor..

Canım ya bende sabah sana yazdıktan sonra gidip test yaptırdım 8. Günüm dü 3 gün sonra yapmam gerekiyordu 1,2 çıktı..yükselirmi bilmem..ımtahanlarımıza bak ya seninde ne güzel 100 leri 200 leri görmüşsün gebeyim diye sevinmişindir de...neyse biz bu duyguları yaşaya yaşaya güçleniyoruz inşallah..5. Gün embiryosuydu ve son anda 1 tane koyduk 2 den son anda vazgeçtik..dondorduk..herşeyin bi sebebi var işte üzülme sende ama başka bi doktora daha danışsanmı acaba diye geçti içimden

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim bu 2.doktor zaten..
dis gebelik %90 diyor..
degerim cumartesi 817 idi, dun yani 2 gun sonra 1202 oldu..
artisi normal degil..
napiym artik hayirlisi....
benim de 1 tane 5.gun embriyosuydu..
degerin artabilir de artmayabilir de canim, benim artti da noldu.. basima bissuru is acildi..

hakkinda hayirlisi olsun insallah, elimizden bisey gelmiyor beklemekten baska... insallah yukselir degerin...

Benimkide 1 tane 4AA 5. Gün embriyosu dediler kaliteli Bitane koyalım dedilerde noldu..üzülme ya neyse mükafatını alıcaz inşallah bu çektiklerimizin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin canim, insallahhh...
2014te tup bebek yaptiracaklar topigine gelsene orasi daha hareketli :)

12.nci değerim 11,94 düşük bir değer biliyorum ama,bilen var mı benim için Ümit var mı?

Mrb ayse..yillar oncr yazmssn ama cok merak ettm belki cvp verrsn diye yazmak istedm.8.gun 1.6 cikti demssn daha sonra ne oldu peki?su an ayni durumdayim.lutfen cvp verrmsn bana..bi umut iste

9. gün değerim 13.12 .. düşükmü acaba ya offf şimdi 11. günü bekle artmışmı artmamışmı diye Allahım nolur bu sefer olsunnnnnnnn

9. gün değerim 13.12 .. düşükmü acaba ya offf şimdi 11. günü bekle artmışmı artmamışmı diye Allahım nolur bu sefer olsunnnnnnnn

Cnm yaa sonuc ne olduu ayni durumdayiz benimde bugün 9.günüm ve sonuc 8.53 cok merak ediyorum cok düsük mü iyi mi

2 tane dondurulmuz blast transferi yapildi 10. gun bhcg:568
12.gun;1358
14.gun ;4200 simdilik tek kese goruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…