kizlar ilk tup bebek denemem, bugun 7. gun hcg degerim 5.2 cikti.. sizce nasil? bana buraz dusuk gibi geldi ama erken oldugundan mi acaba??
Canım gebemisin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
( 900e kadar cikti degerim, sonra dustu.. bugun kurtaj yapalim diyor doktor..
Canım ya bende sabah sana yazdıktan sonra gidip test yaptırdım 8. Günüm dü 3 gün sonra yapmam gerekiyordu 1,2 çıktı..yükselirmi bilmem..ımtahanlarımıza bak ya seninde ne güzel 100 leri 200 leri görmüşsün gebeyim diye sevinmişindir de...neyse biz bu duyguları yaşaya yaşaya güçleniyoruz inşallah..5. Gün embiryosuydu ve son anda 1 tane koyduk 2 den son anda vazgeçtik..dondorduk..herşeyin bi sebebi var işte üzülme sende ama başka bi doktora daha danışsanmı acaba diye geçti içimden
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ya bende sabah sana yazdıktan sonra gidip test yaptırdım 8. Günüm dü 3 gün sonra yapmam gerekiyordu 1,2 çıktı..yükselirmi bilmem..ımtahanlarımıza bak ya seninde ne güzel 100 leri 200 leri görmüşsün gebeyim diye sevinmişindir de...neyse biz bu duyguları yaşaya yaşaya güçleniyoruz inşallah..5. Gün embiryosuydu ve son anda 1 tane koyduk 2 den son anda vazgeçtik..dondorduk..herşeyin bi sebebi var işte üzülme sende ama başka bi doktora daha danışsanmı acaba diye geçti içimden
hakkinda hayirlisi olsun insallah, elimizden bisey gelmiyor beklemekten baska... insallah yukselir degerin...
canim bu 2.doktor zaten..
dis gebelik %90 diyor..
degerim cumartesi 817 idi, dun yani 2 gun sonra 1202 oldu..
artisi normal degil..
napiym artik hayirlisi....
benim de 1 tane 5.gun embriyosuydu..
degerin artabilir de artmayabilir de canim, benim artti da noldu.. basima bissuru is acildi..
Benimkide 1 tane 4AA 5. Gün embriyosu dediler kaliteli Bitane koyalım dedilerde noldu..üzülme ya neyse mükafatını alıcaz inşallah bu çektiklerimizin
Mrb ayse..yillar oncr yazmssn ama cok merak ettm belki cvp verrsn diye yazmak istedm.8.gun 1.6 cikti demssn daha sonra ne oldu peki?su an ayni durumdayim.lutfen cvp verrmsn bana..bi umut isteBugun transferden sonraki 8. gunum kan testinde 1,6 cikti dr.erken oldugunu söyledi ama bir kac gun sonra tekrarlamaliymisiz.Aranizda varmi benim gibi acaba yani artabilirmi degerim sizce bir kac gun sonra.Birde 0,100 kadar hic gebelik sansi yok diye duydum.1.20 den sonra yukselebilirmis bir yerde okumustum.Bilgisi olan varsa cok sevinirim.Cok morLIM BOZUKK
9. gün değerim 13.12 .. düşükmü acaba ya offf şimdi 11. günü bekle artmışmı artmamışmı diye Allahım nolur bu sefer olsunnnnnnnn
Tebrikler hamilesininiz :) 5 ve üzeri değer hamile sayılıyor. İki gün sonra tekrar etmen lazım.kizlar bisey sorucam transfetimin 10.günü 31.78 yorumlarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?