Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
kizlar benim 11 gün degerim 70 17 gün 1200 cikti tek embryo 3 gün transferi 5 gün embryosuyla degerleri kiyaslayip paniklemeyin ben 70 ciktiginda kuzenimin yüksekti niye böyle diye kara kara düsündüm onun 5 gün embryosu oldugunu planlamadik tabi aramizda 3 gün oynuyordu suan 7 haftalik hamileyim darisi basiniza INSALLAHHH

11. gün değerim 150 13. gün değerim 333 çıktı 6 haftalık hamileyim inş böyle devam eder...

kizlar ya bilgisi olan varmi????

degeri yuksek olupta dis gebelik olurmu?

korkuom

benim 11 gun 608 di kendimi yuksek diye avutmaya calisiyom

Slm,sanırım yolunda giden bir gebelin var.. benimde betahcg çok yüksek dr. herşey yolunda diyor ama korkuyorum sen benden biraz öndesin bende bir tane kese görüldü ama transferin bugün 22. günü ne durumda gebeliğin herşey yolundamı ? benim 12. günü 451 14.gün 1279 21. gün 27000 ?????

9. gün kan testim 0,100 çıktı sizce 2 gün içinde bir yükseliş olabilirmi ???

degerlere bakmayin arkadaslar. benim blastosist transferi 10 gun degerim 54 tü. 12. gün 84doktor bana dusuk olabilir kendinizi hazirlayin dedi.Zaten 10. gun kanamamda baslamisti. Oyle beklerken degerler güzel yükselmeye basladi once 6 haftada 1 kese sonra 7. haftada 2 kese ve 2 kalp atisi gorduk.SImdi 8. haftamizdayiz ikizlerimle beraber ALlahim herkese nasip etsin insallah.HAmile olanlari saglikla kucaklarina almayi nasip etsin .

Teste gidiyorum birazdan.. Bugün 10. Günüm ama dayanamiycam sanirim.. uyuyamadim bile ☺ umarim güzel cikar okuyan varsa dua edin nolur 😇

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teste gidiyorum birazdan.. Bugün 10. Günüm ama dayanamiycam sanirim.. uyuyamadim bile ☺ umarim güzel cikar okuyan varsa dua edin nolur 😇

İnşaallah pozitifir canım dualarım seninle

İnş. Çok saol valla.. kan verdim 1 de cikacakmis.. sinir oldum.. ama gelirken idrar testi aldım.. ikinci çizgi çok çok silik ama görünüyo.. umarim kendimi kandirmiyorumdur 😐

Kizlar 10. Gün değeri 35.38 yaziyo hamile miyim nolur bi cvp bi umut

Ayy gerçekten mi... çok saol..😀😁😂

kizlar ilk tup bebek denemem, bugun 7. gun hcg degerim 5.2 cikti.. sizce nasil? bana buraz dusuk gibi geldi ama erken oldugundan mi acaba??

8. Günüm suan bekliyorum sonucumu Rabbim hayırlı eder insallah yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…