Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
Kizlar dayanamadim 8. Gun gittim test yaptırdım sonuç 150 cikti birde dün pembe akıntı geldi kahve oldu yok denecek kadar az simdi korkuyorum kimyasal falan olur diye varmi benim gibi olup guzel sonuç alan

Cn
Kizlar dayanamadim 8. Gun gittim test yaptırdım sonuç 150 cikti birde dün pembe akıntı geldi kahve oldu yok denecek kadar az simdi korkuyorum kimyasal falan olur diye varmi benim gibi olup guzel sonuç alan

Cnm olabilir benimde 9.gün 1 damla açık pembe leke gelmişti normal bu..İkiz olabilir

kızlar yardım...
5. gün embriyosu .8. gün dayanamayıp test yaptırdım 64,47 10. gün deger 107,4 12. gün deger ise 188,97 doktorum iyi ama 100 % artmasını beklerdik dedi kan tahlili istemedi haftaya perşembe ultrasonda bakılcak.hiç böyle sonuçlarda olup iyi haberler aldıgınız oldumu duydunuzmu?

bence 10. günden 12. güne gayet iyi artmış.

canım % 60 fazla ve eksık kabul goruluyor merak etme gayet sağlıklı gebelıgın

4.gün embriyosu 21 aralık transfer. Dün gece test yapıldı 7 çıktı ilk kez kağıtta pozitif yazdı ama oda geçici..

daha 12 günün bile değil nasıl böle bı kanıya vardın anlamadım 2 gün sonra tekrarla testini

Test günü olarak 31 aralık demişlerdi bana. Mutlaka tekrarlayacağım testi ama bu kadar düşük değer görmedim sizlerinkine de bakıyorum. Nasip artık.

Test günü olarak 31 aralık demişlerdi bana. Mutlaka tekrarlayacağım testi ama bu kadar düşük değer görmedim sizlerinkine de bakıyorum. Nasip artık.

hayırlısı dıyelım bellı olmaz suand apzoıtıf gorunuyor çok kucuk rakamların saglıklı 2 ye katlandıgını gorduk okuduk ınsallah sneınkıde öyle olur

hayırlısı dıyelım bellı olmaz suand apzoıtıf gorunuyor çok kucuk rakamların saglıklı 2 ye katlandıgını gorduk okuduk ınsallah sneınkıde öyle olur
İnşallah bende olumlu düşünmeye çalışıyorum. Desteğin için teşekkür ederim..

hiç endişelenme başta bende de 2 kat artış olmadı %60-70 artış oluyordu iki güne bir ölçtürmekten kollarım delik deşik oldu günler ilerledikçe normale döndü güzel sonuç aldık çok şükür

Slam.kzlar bende kan sonucu.kötü.çıkanlardnm 9.cu gün 42.61 11.gün 50.3 dün bida yaptm 13.cu gundu sonucu.bugün.öğrencm

Cnm benimde öyleydi 4defa test verdim ama şükürler olsunki rabbime 8 haftalık hamileyim.Rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah ☺Darısı cümlenize

Cnm benimde öyleydi 4defa test verdim ama şükürler olsunki rabbime 8 haftalık hamileyim.Rabbim kucağıma almayı da nasip eder inşallah ☺Darısı cümlenize
Ayyy insallahh cnmmm icimde bir susam tanesi bebisim oldugunu taa en basindan belli inaniyorum ki hic aksini dusunmedim.carsamba aksam randevu aldim dr. Dan insallah sizce kese gorunurmu 5 . Gun emriyosu 19 unda transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…