meraba kızlar bende dün bhcg yaptırdım ve sonucum pozitif çok şükür hamileyim inşallah problemsiz sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alırım....kanama ise kahverengi modda uzun aralıklarla devam ediyo endişelenecek bişey yokmuş...Rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin....
meraba kızlar bende dün bhcg yaptırdım ve sonucum pozitif çok şükür hamileyim inşallah problemsiz sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alırım....kanama ise kahverengi modda uzun aralıklarla devam ediyo endişelenecek bişey yokmuş...Rabbim tüm bebek isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin....
sevgili kardelen değerlerin çok güzel endişelenme inşallah herşey yolunda gidiyordur sonucun inşallah güzel çıkacak tamam mı sımsıkı tutunacaklar sana inşallah
kızlar merhaba,moralim çok bozuk,bugün 10.günüm,sabanhtan hiçbişeyim yoktu,akşama doğru kasıklarıma ince sızılar girdi ve tuvallette kırmızı siyah karışımı adet gibi kanama gördüm.hatta içinde beyaz beyaz kullandığımız vajinal jelde vardı.şimdi de sızım devam ediyor.sanırım ben adet omaya başladım ama tedaviden önceki son adetime göre de daha 2 gün vardı,epey bir kan vardı.bir pet dolusu gibi.umarım negatif çıkmaz,böyle olan oldu mu?
canım benimde 8.gün kahverengi leke tarzında başladı 12.güne kadar devam etti.tabi 4 gün kendimi çok üzdüm hep ağladım test günüde negatif çıkmıştı ama belkide tutunamadı keşke hemen test yaptırsaydım demiştim.ama senin 10.gün testte belli olabilir çok erken değil yarın test yaptır istersen kanaması olup hamile olanlar çok var kendini üzmemiş olursun
çok teşekkürler canım benim,benimkisi kahverengi değil kırmızı geldi,ben adet oldum kanısına vardım ama kısmet artık,rabbim ne eylerse doğru eyler,testimi yaparım,sonucuna razı gelirim.
hayırlısı olsun inşallah kendini üzsende üzmesende neyse o sonucunu bildirirsin ama inşallah bebişin tutunmuştur
Arkadaslar mrb ben 1.5yillk evliyim pko teshisi kondu esiminde azosperm sorunu var tup bebek transferin 7.gunundeyim ve cok heyecanliyim kasık agrisi hafif sekilde var ve sol tarafda benim gibi sorunu olup pozitif cvp alAAnlardan yardim bekl
iyorum ...
arkadaslar merhaba ben yeni katildim nolur bana yardimci olun ben 25 yasindayim evliyim almanyada yasiyorum ve tüp bebek yaptirdik ilk denememiz ama transfer sonrasi yani 11.günümde kanama oldu 2 gün yogun bir sekilde ama 3.gün kesildi hafif hafif yani selpaga deyecek kadar benim merak ettigim acaba hamile olabilirmiyim burda yazilanlari okudum ve benim durumumda arkadaslar var doktorumu aradik normal adet deyip gecistirdi ama benim kafamda soru isareti kaldi nolur bana yardimci olun
Merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza ve tüp bebek transferimin 9 günü bugün ve dün sabah çok az kanamam geldi ve bugün resmen adet görüyorum gibi kanamam var koyu renkte ve ben çok üzgünüm acaba ne oldu Dr aradık bu cuma test gunün cuma gününe kadar ilaçlarını kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?