transfer sonrası kanama yaşayanlar sonucunuz ne oldu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun arkadaşım inş sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder RABBİM hihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun liva cım...darısı bizim başımıza :)) inşallah ptsei de ben veririm böyle gzl bi haber...

canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza inşallah...

COOOOOOOOKK SEVINDIM CANIM YAAAAA :dance: insallahhhhhh allah tüm isteyenlere nasip ederrrr

çok teşekkürler tebrikleriniz için...umudunuzu kesmyein hiç bi zaman arkadaşlar...ilk transferimde ben çok rahattım.hep olacak gözüyle baktım hiç problem yoktu çünkü..ama bu defada transferden 1 gün önce akşam boğazım ağrıdı(alerji var bende) ve bikaçgün bu ağrıyı yaşadım..sonrasın hapşuruk öksürük falan baya bi sıkıntı çektim..sonra kendime çok iyi bakmıyorum diye eşim bana kızdı ve büyük bi tartışma yaşadık....ben bu zorluklarla hastalıkla üzüntüyle olacağını hiç zannetmiyodum...ama Rabbim büyük ve o dilerse oluyo...bunu hiç bir zaman unutmayın...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

liva hayırlı olsun canım inşallah kucagınada alırsın canım

benimde sekizinci günüm lekelemem basladı neredeyse 12 13 gün sürdü hemde ben adet gibi oldum 3 günü
kahveler pembeler kırmızılar inancımı hic yitirmedim ama moralımın sıfır olduğu zamanlar o kadar coktu ki
sekizinci günü sonunda zaten test yaptım silik pozitif cıktı sonra merkeze gittim kan testi yaptık pozitif
hamileydim dünyalar benim oldu sonra tekrar kanamam arttı tekrar merkeze bu sefer bebeklerimin ikiz oldugunu öğrendim
simdi cok sükür kanamam filan yok hepsi bitiyomus
sakın korkmayın ve sakin olmaya calısın arkadaslar inanın vucudumuzun buna ihtiyacı var
su an 16. haftamızdan gü alıyoruz bebeklerimle
herkese hayırlı haberler almak nasip etsin rabbimmmmmmm

sevgili kardelen değerlerin çok güzel endişelenme inşallah herşey yolunda gidiyordur sonucun inşallah güzel çıkacak tamam mı sımsıkı tutunacaklar sana inşallah

sevgili eylül08 teşekkür ederim 21 eylülde tek kese göründü bu arada beta hcg beklenenin altında artmaya başladı drum bence sorun yok dedi ama yine de rahat olamıyorum

kızlar merhaba,moralim çok bozuk,bugün 10.günüm,sabanhtan hiçbişeyim yoktu,akşama doğru kasıklarıma ince sızılar girdi ve tuvallette kırmızı siyah karışımı adet gibi kanama gördüm.hatta içinde beyaz beyaz kullandığımız vajinal jelde vardı.şimdi de sızım devam ediyor.sanırım ben adet omaya başladım ama tedaviden önceki son adetime göre de daha 2 gün vardı,epey bir kan vardı.bir pet dolusu gibi.umarım negatif çıkmaz,böyle olan oldu mu?

canım benimde 8.gün kahverengi leke tarzında başladı 12.güne kadar devam etti.tabi 4 gün kendimi çok üzdüm hep ağladım test günüde negatif çıkmıştı ama belkide tutunamadı keşke hemen test yaptırsaydım demiştim.ama senin 10.gün testte belli olabilir çok erken değil yarın test yaptır istersen kanaması olup hamile olanlar çok var kendini üzmemiş olursun

çok teşekkürler canım benim,benimkisi kahverengi değil kırmızı geldi,ben adet oldum kanısına vardım ama kısmet artık,rabbim ne eylerse doğru eyler,testimi yaparım,sonucuna razı gelirim.

çok teşekkürler canım benim,benimkisi kahverengi değil kırmızı geldi,ben adet oldum kanısına vardım ama kısmet artık,rabbim ne eylerse doğru eyler,testimi yaparım,sonucuna razı gelirim.

hayırlısı olsun inşallah kendini üzsende üzmesende neyse o sonucunu bildirirsin ama inşallah bebişin tutunmuştur

Arkadaslar mrb ben 1.5yillk evliyim pko teshisi kondu esiminde azosperm sorunu var tup bebek transferin 7.gunundeyim ve cok heyecanliyim kasık agrisi hafif sekilde var ve sol tarafda benim gibi sorunu olup pozitif cvp alAAnlardan yardim bekl
iyorum ...

canım belirtiler için çok erken lütfen bunlara takılma . bebeğine odaklan ve kendini strese sokma . az kalmış bir kaç gün daha sıkacaksın dşini . Rabbim yüzünü güldürsün inşlll

arkadaslar merhaba ben yeni katildim nolur bana yardimci olun ben 25 yasindayim evliyim almanyada yasiyorum ve tüp bebek yaptirdik ilk denememiz ama transfer sonrasi yani 11.günümde kanama oldu 2 gün yogun bir sekilde ama 3.gün kesildi hafif hafif yani selpaga deyecek kadar benim merak ettigim acaba hamile olabilirmiyim burda yazilanlari okudum ve benim durumumda arkadaslar var doktorumu aradik normal adet deyip gecistirdi ama benim kafamda soru isareti kaldi nolur bana yardimci olun

canım peki gebelik testi yapmadılar mı . burad kanaması olup hamile kalan çok arkadaşımız oldu doktorun nasıl normal adet kanaması der test yapmadan ?
merak ettim bak şimdi seni bilgi ver bizlere durumun nedir ?

Merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza ve tüp bebek transferimin 9 günü bugün ve dün sabah çok az kanamam geldi ve bugün resmen adet görüyorum gibi kanamam var koyu renkte ve ben çok üzgünüm acaba ne oldu Dr aradık bu cuma test gunün cuma gününe kadar ilaçlarını kullan dedi

Progestan igne kullanıyormusun cnm önlem olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…