transfer sonrası kanama yaşayanlar sonucunuz ne oldu???

• Konu Sahibi Konu Sahibi liva_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben vajınıl kullanıyorum ikisi aynı şeymi

İçeriği aynı ama iğne daha etkili bence dr banada crınone jel önerdi ben garanti olsun diye hergun progestan 50 mg igne kalçadan yaptırdım belkı bebegın sana tutunmaya calısıyordur zararı yok gıt yaptır bence.baska ne ilaç kullanıyorsun

İçeriği aynı ama iğne daha etkili bence dr banada crınone jel önerdi ben garanti olsun diye hergun progestan 50 mg igne kalçadan yaptırdım belkı bebegın sana tutunmaya calısıyordur zararı yok gıt yaptır bence.baska ne ilaç kullanıyorsun

Bende transfer sonrasi olmadı ama 7. Hftdan 17.haftaya kadar adet gıbı kanama oldum.moralını bozmamaya calış iğneni yaptır gerısı takdir ilahi

Canım ben ingilterede yasıyorum ve buradaki Dr vermedi sadece cumayı beklemem lazımmıs zaten birşey yapacaklarınıda sanmıyorum

Canım ben ingilterede yasıyorum ve buradaki Dr vermedi sadece cumayı beklemem lazımmıs zaten birşey yapacaklarınıda sanmıyorum
Cnm anladığım kadarıyla yurt dışında bıraz daha az önemsıyorlar bu durumları eczaneden ılacı alıp acılde iğne olamıyormusun orada? Eger hıcbırsey yapamıyorsan evde wc harıcı hep yat kabız olmamaya calış bol su iç

Benim 6. gun cok hafif lekelenmem olmustu. 10. gun pozitif sonuc aldik. 12. gun ile 15. gun siddetli kanamam oldu, hep yattim. Buna ragmen simdilik her sey yolunda. Ben kanamam oldugu icin cok uzuldum, tabi, bebegimi ve etrafimdakileri de cok uzdum. Moralinizin iyi olmasi cok onemli, kanamaniz olsa bile, bu bebeginizi kesinlikle kaybedeceginiz anlamina gelmiyor... Bu herkesin basina gelen bir sey, hayirlisi olsun diyerek, sabirla ve iyi seyler dusunerek beklemek en iyisi. Insallah herkes bebegini saglikla kucagina alir.

bugün benim transferimin 19.günü ve benim 18.gününün gecesinde ağdet kanaması gibi kanamam oldu. Doktorumu aradım. Acil en yakın hastaneye yolladı ve düşük Önleyici iğne vurdurdu. Şuan yatıyorum ama kanamam devam ediyor. Düşük olabilirmi acaba. Sabah doktora gidiyorum. Ama uykularım kaçtı.

Canım bendede 22.gunbirdamla pembe renk geldi sonucun ne oldu beni bilgilendirir misin lütfen bende panik halindeyim

merhaba arkadaşlar yarın benım 10 günüm ancak yaklaşık 4 gündür sanki ikinci gün azar azar adet geliyor gibi bir durumum var ve doktorum progestan kapsülünden iğnesine çevirdi ama morelim sıfırlandı resmen ama iğne olduktan sonra azaldı acaba bu durum normal mı sizce pozitif çıkar mı yarınki testte??

Merhaba.
Hayırlısı olsun inşallah. Ama bence korkacak bişey yok. Benimde olmuştu. Şimdi 6 aylık hamileyim çok şükür.
Sadece yat. Ayaklarının altına yastık falan koyma. Düz konumda yat. Mümkünse fazla hareket etme. Yerleşme kanaması oluyor. Ağrıda olur ama endişe etme. Boşuna bebeğinide strese sokma. Güzel şeyler düşün. Süt iç. Meyva ye. Çikolata ye. Kötü , yada üzücü haber bile izleme. Sadece rahatla. Gelişmelerden de haber et. Hadi Allah Yardımcın Olsun.

Merhaba.
Hayırlısı olsun inşallah. Ama bence korkacak bişey yok. Benimde olmuştu. Şimdi 6 aylık hamileyim çok şükür.
Sadece yat. Ayaklarının altına yastık falan koyma. Düz konumda yat. Mümkünse fazla hareket etme. Yerleşme kanaması oluyor. Ağrıda olur ama endişe etme. Boşuna bebeğinide strese sokma. Güzel şeyler düşün. Süt iç. Meyva ye. Çikolata ye. Kötü , yada üzücü haber bile izleme. Sadece rahatla. Gelişmelerden de haber et. Hadi Allah Yardımcın Olsun.
Allah
Merhaba.
ALLah Razı olsun çok korkuyorum o kadar araştırdım ki sonra bir ümitle burayı da okayım dedim ama bakıyorum baya kişi varmış kanaması olupta hamile kalan inşallah bende onlardan birisiyim.
sürekli olmasada yatıyorum progestan biraz kanamayı azalttı ama gene ağrıdan dolayı korkuyorum. Dua et bana nolur yarın kandil ve hamilelerin duası kabul olur muş :)

Merak etme. Dediğim gibi stresde yapma . Bol bol dinlen. Bende dua edicem. Sizin kaçıncı denemeniz.

Merak etme. Dediğim gibi stresde yapma . Bol bol dinlen. Bende dua edicem. Sizin kaçıncı denemeniz.
Seval sonuç negatif ikizimi kaybettim ama neden kanama oldu veya neden tutunamadığı hakkında bilgi de vermiyorlar Eurofertil iyi dedik referans ile gittik ama çok ilgisiz bir Doktor muş alev sakın ona gitmeyin

Çok çok geçmiş olsun canım ya. Üzülme. Tekrar denersin . Bu arada istanbul da oturuyorsanız benim doktoruma gitmenizi tavsiye ederim. Bu konuda size yardımcı olurum. Konusunda uzman ve kesinlikle çok merhametli bir doktorum var. Allah ondan razı olsun. Gecenin bir vakti aradım kanamam olunca hemen iğne vurdurdu bana . Belki seninde o iğneden vurulman lazımdı. Aradınmı doktorunu kanaman olunca.

Çok çok geçmiş olsun canım ya. Üzülme. Tekrar denersin . Bu arada istanbul da oturuyorsanız benim doktoruma gitmenizi tavsiye ederim. Bu konuda size yardımcı olurum. Konusunda uzman ve kesinlikle çok merhametli bir doktorum var. Allah ondan razı olsun. Gecenin bir vakti aradım kanamam olunca hemen iğne vurdurdu bana . Belki seninde o iğneden vurulman lazımdı. Aradınmı doktorunu kanaman olunca.
Meb canım. Benim bugün 12.gün ve lekeleme oluyor.size doktorunuz hangi iğneyi vurdurmustu

Meb canım. Benim bugün 12.gün ve lekeleme oluyor.size doktorunuz hangi iğneyi vurdurmustu

Geçmiş olsun canım. Umarım kötü birşey yoktur. Ben hangi iğneyi vurduğunu hatırlamıyorum. O panikle eşim alıp geldi. Ama sen hemen doktoruna ulaş vakit kaybetme. Doktorunun tlfnu yoksa hastaneni ara hemen görüştürsünler seni,

Mrhb arkadaslar bir sorum olucakti.bugun tup bebek icin transfer yapildi fakat pembemsi hafif az bir kanama var normalmi bu acaba .

Merahaba arkadslar dunki kan degerim 145 di kanamam oldu ara ara bugun tekrar kanamam oldu kam degerim 225 cikti kanamam olmasina ragmn boyle bir durum yasayan varmi

Back
X