- Konu Sahibi liva_
-
Canım ben vajınıl kullanıyorum ikisi aynı şeymi
İçeriği aynı ama iğne daha etkili bence dr banada crınone jel önerdi ben garanti olsun diye hergun progestan 50 mg igne kalçadan yaptırdım belkı bebegın sana tutunmaya calısıyordur zararı yok gıt yaptır bence.baska ne ilaç kullanıyorsun
Cnm anladığım kadarıyla yurt dışında bıraz daha az önemsıyorlar bu durumları eczaneden ılacı alıp acılde iğne olamıyormusun orada? Eger hıcbırsey yapamıyorsan evde wc harıcı hep yat kabız olmamaya calış bol su içCanım ben ingilterede yasıyorum ve buradaki Dr vermedi sadece cumayı beklemem lazımmıs zaten birşey yapacaklarınıda sanmıyorum
Benim 6. gun cok hafif lekelenmem olmustu. 10. gun pozitif sonuc aldik. 12. gun ile 15. gun siddetli kanamam oldu, hep yattim. Buna ragmen simdilik her sey yolunda. Ben kanamam oldugu icin cok uzuldum, tabi, bebegimi ve etrafimdakileri de cok uzdum. Moralinizin iyi olmasi cok onemli, kanamaniz olsa bile, bu bebeginizi kesinlikle kaybedeceginiz anlamina gelmiyor... Bu herkesin basina gelen bir sey, hayirlisi olsun diyerek, sabirla ve iyi seyler dusunerek beklemek en iyisi. Insallah herkes bebegini saglikla kucagina alir.
Canım bendede 22.gunbirdamla pembe renk geldi sonucun ne oldu beni bilgilendirir misin lütfen bende panik halindeyim
AllahMerhaba.
Hayırlısı olsun inşallah. Ama bence korkacak bişey yok. Benimde olmuştu. Şimdi 6 aylık hamileyim çok şükür.
Sadece yat. Ayaklarının altına yastık falan koyma. Düz konumda yat. Mümkünse fazla hareket etme. Yerleşme kanaması oluyor. Ağrıda olur ama endişe etme. Boşuna bebeğinide strese sokma. Güzel şeyler düşün. Süt iç. Meyva ye. Çikolata ye. Kötü , yada üzücü haber bile izleme. Sadece rahatla. Gelişmelerden de haber et. Hadi Allah Yardımcın Olsun.
ALLah Razı olsun çok korkuyorum o kadar araştırdım ki sonra bir ümitle burayı da okayım dedim ama bakıyorum baya kişi varmış kanaması olupta hamile kalan inşallah bende onlardan birisiyim.Merhaba.
Hayırlısı olsun inşallah. Ama bence korkacak bişey yok. Benimde olmuştu. Şimdi 6 aylık hamileyim çok şükür.
Sadece yat. Ayaklarının altına yastık falan koyma. Düz konumda yat. Mümkünse fazla hareket etme. Yerleşme kanaması oluyor. Ağrıda olur ama endişe etme. Boşuna bebeğinide strese sokma. Güzel şeyler düşün. Süt iç. Meyva ye. Çikolata ye. Kötü , yada üzücü haber bile izleme. Sadece rahatla. Gelişmelerden de haber et. Hadi Allah Yardımcın Olsun.
Seval sonuç negatif ikizimi kaybettim ama neden kanama oldu veya neden tutunamadığı hakkında bilgi de vermiyorlar Eurofertil iyi dedik referans ile gittik ama çok ilgisiz bir Doktor muş alev sakın ona gitmeyinMerak etme. Dediğim gibi stresde yapma . Bol bol dinlen. Bende dua edicem. Sizin kaçıncı denemeniz.
Meb canım. Benim bugün 12.gün ve lekeleme oluyor.size doktorunuz hangi iğneyi vurdurmustuÇok çok geçmiş olsun canım ya. Üzülme. Tekrar denersin . Bu arada istanbul da oturuyorsanız benim doktoruma gitmenizi tavsiye ederim. Bu konuda size yardımcı olurum. Konusunda uzman ve kesinlikle çok merhametli bir doktorum var. Allah ondan razı olsun. Gecenin bir vakti aradım kanamam olunca hemen iğne vurdurdu bana . Belki seninde o iğneden vurulman lazımdı. Aradınmı doktorunu kanaman olunca.
Meb canım. Benim bugün 12.gün ve lekeleme oluyor.size doktorunuz hangi iğneyi vurdurmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?