evet canım aynen bugün öyle oldu resmen adet kanaması gibi((
devamlı yok ama deyilmi arada oluyor ve kaçtane tranfer yapıldı
benide öyle olmuştu ve bana 3 tane transfer yaılmıştı daha sonuca 5 gün varken başlamıştı kanamalarım ve dr beklemekden başka birşey gelmezdedi eldensonuca 2 gün kala kan testi yaptırdım ve pozitif sonucu gördük 2 tanesi tutmuştu obürünün kanamasıymış meyer ama allahıma şükürler olsun ki ogluşumu alla bildim kucagıma obürününde kese göründü ama içi boştu . sen bukadar takarsan günler hiç geçmez oluyor bende yaşadım bunları sabır dile ve hayırlısını iste bend 8 sene sonra aldım kucagıma evladımı canım.
onlarda öyle birşey olmadı kadıköy şifada yaptırdım olmadı birde bizde hiç sorun yok dediler bir dr var duydunmu mustafa bahçeci ona gittim ve bir ulturasyon muanesinde bende polip oldugunu ve onu almadan tüp bebek yaptırmam ddi ve oldum amaliyt birker adet gördüm ve tedaviye başladık oldu buranın dr çok tanınmış ve labarutarı çok iyi ben anadolu yakasında bu söyldigim dr hastahasende yaptırdın umut tüp bebek merkezi karşıdada yeri var bahçeci klinikleri ve kesinlekle tavsiye ederim.
bugünde devam ediyormu test yapıncada haberver olurmu merak ediyorum allahım yüzüne bakar inşalah
test günün ne zaman güzelim...valla ben senden daha heyecanlıyım sanırım:)))selam canım
akşam geç saatte kesildi şimdi sadece kahverengi lekeler var oda fitilden oluyor sanırım
normale döndüm ama benim içimde hiç umudum kalmadı
test sonucumu bildiririm tabiki olumluda olsa olumsuz da olsa .
Destegin için ayrıca çok teşekkürler ...
Canım inan hep aklımdasın dua ediyorum.İnşallah düşündüğün gibi değildir.Bebişin eşine eşine yerleşmiştirde onun kanamasıdır.Bende anca bir defa deniyebileceğim ikinciye uzun bi süre gücüm olmayacak seni çok iyi anlıyorum.Rabbim bize merhamet eylesin..Amin
test günün ne zaman güzelim...valla ben senden daha heyecanlıyım sanırım:)))
Asel kanamanın durmasına sevindim İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende merak ediyorum sen umudunu yitirme yine duanıda eksik etme senin için dua ediyorum.
canım benim inşallah hamilesindir...damarlar morlaşıp belirginleşiyomuş..ben bu belirtiyi hiç yaşamadım...yaşayanlar daha çok yardımcı olur sana...rahim muayenesiini biliyormusun canım sen...onu yapabilirsin...ama adetine 3-4 gün kala kesin sonuç veriyor oCanım Allah razı olsun çok sağolun ...
Dua Ediyorum bol bol hayırlısı olsun diyorum .
canım birde bişe soracam bilgisi olan varmı
gebeliğin en belirgin belirtisi nedir ki
yani göğüslerdeki damarların belirginleşmesi bir belirtiymiş ama hangi damarlar bilemedim
benim kılcal damarlar belirginleşti
yada her zaman belirgindide bugün bana öyle geldi .
çıkmatan candan ümit kesilmezmiş derlerya benimkisi de o misal :)
canım benim inşallah hamilesindir...damarlar morlaşıp belirginleşiyomuş..ben bu belirtiyi hiç yaşamadım...yaşayanlar daha çok yardımcı olur sana...rahim muayenesiini biliyormusun canım sen...onu yapabilirsin...ama adetine 3-4 gün kala kesin sonuç veriyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?