Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

Evet canım testten 4 gün önce başlamıştı, çamur gibi çok az damla damla gelmişti. Testten sonra 2-3 gün sonra kesilmişti.

arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.
Buradaki yazışmalar dışında saha hızlı sohbet edeceğimiz bir bölüm var mı bu sitede?

benim dün akşam resmen adet gibi kanamam oldu hiç şansım yok yani yinede yarın yaptırıcam testi ama çok kahroluyorum bugun az az peçeteye geliyo onu gördükçe kahrediyorum

transferimin 7.günü kabızlığın çok fazla olması normal mi berensu?
İdrar testi yapsam sonuç alır mıyım?

normal tabi zaten bütün gün harekat çok edilmiyor ve hamileyken kabız daha çok oluyor insan kuru kayısı ve bol su iç birde moralini düzgün tut canım :1hug:

özlem tt ben dün adet olur gibi oldum ama sabahtanberi çok az peeteye geliyo ne düşünüyosun yarın test günüm buun transferin 9..günü

özlem tt ben dün adet olur gibi oldum ama sabahtanberi çok az peeteye geliyo ne düşünüyosun yarın test günüm buun transferin 9..günü

Canım şuan sana ne desem boş, transferden 10. gün sonra belli olur hamile olup olmadığın. Adet gibi oldum derken temiz kanmı kirli kanmı gelidi? kirli kan genelde yerleşme kanaması oluyormuş, ama doktorlar genede yatmayı öneriyor o durumda. Benim o şekilde olmuştu. Temiz kan birazdaha riskli bir durum. Şimdi sana ne desem yanlış olur. Arkadaşımın 9 ay boyunca kanaması oldu ve ikizleri oldu. İnşallah sende yarın güzel hayırlı haber alırsın canım.

arkadaslar belirtilere inanmayin bendede belirti vardi ama olmadi...yikildim... herseye hazirlayin kendinizi sonra cok uzulursunuz..ve gununden once asla test yapmayin..

kızlar bhcg sonucum 17.7 şu sn transferin 10.günü ama düşük tehlikesi varmış pazartesi değer atrarsa so uç olumlu

kızlar bhcg sonucum 17.7 şu sn transferin 10.günü ama düşük tehlikesi varmış pazartesi değer atrarsa so uç olumlu

sevgili anne olmakinşallah pozitif sonu alır sevinirsin
ama transferden sonra 12 gün sonra test yaptırman gerek miyor canım ben öyle biliyorum
10, gün yaptırdığın için belki daha zamanı var

27 Aralık büyük gün.:18:

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.:16:

Back
X