Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

iyi bayramlar hepinize bugün aranıza katıldım bende.
transferim 4 gün önce yapıldı heycanla 10 günün geçmesini bekliyorum sizlere birşey sormak istiyorum sürekli yatıyorum kabız olmamaya özen gösteriyorum sadece wc ye kalkıyorum transferimin 2.günü çok az lekelenme oldu sizce ne olabilir cevaplar için şimdiden teşekkürler.

canım sakın kötü düşünme ve stres yapma kan gelmediği sürece tehlike yoktur ben daha önce 2 defa denedim ve başarısızlıkla sonuçlandı. sabahlarıda kalktığında aç karnına 2 -3 adet kayısı ye canım ki kabız olma hep moralli ol olumsuz düşünme. Hayırlı haberlerini bizlerle paylaşırsın allahın izniyle. öptüma.s.

iyi bayramlar hepinize bugün aranıza katıldım bende.
transferim 4 gün önce yapıldı heycanla 10 günün geçmesini bekliyorum sizlere birşey sormak istiyorum sürekli yatıyorum kabız olmamaya özen gösteriyorum sadece wc ye kalkıyorum transferimin 2.günü çok az lekelenme oldu sizce ne olabilir cevaplar için şimdiden teşekkürler.

hoşgeldin canım.az lekelenme olabileceğini doktorumuz sölemişti zaten onun için bence kafana takma yerleşme kanamasıda olabilir yani.bende hep hasta olucam diye düşünmüştüm ama hamileyim:dance:moralini düzgün tuta.s

kızlar iyi bayramlar. mehay sonucun belli oldumu ? bende ayın birinde kan vericektim ama merkez ogün kan almıyomuş perşembe gününe kaldı. ümit kesilmez haktan bende hala ümitliyim.

umarım iyi sonuç alırsın benimki olumsuz olmadı yanii emekler hep boşa gittiiiiii

selam benimde ekim 4 tahlil günüm ve acayip gerginim az önce leke geldi çok korkuyorum ayrıca adet olacakmşım gbi sancılanıyorum

selam benimde ekim 4 tahlil günüm ve acayip gerginim az önce leke geldi çok korkuyorum ayrıca adet olacakmşım gbi sancılanıyorum

İçini gerah tut tatlım, benim de lekelenmelerim oldu. 4 gün boyunca, çok telaşlanmıştım. İnanılmaz adet sancılarım olmuştu. Doktore gittiğimde hamile olduğumu öğrendim ve halen adet sancılarım var. hayırlısı olsun canım.

ciddi misin nasıl bi korku bilemezsin yemin ederim içimi rahatlattın biraz daha ayrıntılı bahseder misin

merhaba
transferimin 7. günü kendimi kötü hissediyorum. Sağ kasığımda batma hissi var. Endişeleniyorum. Taransfer sonrası sizde ne gibi belirtiler var?

merhaba
transferimin 7. günü kendimi kötü hissediyorum. Sağ kasığımda batma hissi var. Endişeleniyorum. Taransfer sonrası sizde ne gibi belirtiler var?

kasıkta batma hissi bendede vardı, çok fazla adet sancım vardı,hatta transferden sonra 11. gün kanamam oldu, meğerse hamilelik belirtileri olabiliiyormuş bunlar. Beklemek çok zor biliyorum, allah sabır versin ve inşallah hayırlı haberler alırsın

merhaba

canım bendede aynısı oluyor fakat2.günü küçük bir damla kan gelmişti beni çok kurkuttu hayırlıdı bakalım.

transferin 1. günün gecesi ve 4. günün gecesi inanılmaz bir kasık ağrısı olmuştu. Adet olacağım zannetim sonra kayboldu. Senin bildğin gibi belirtiler var canım kafayı yiyorum

merhaba

slm canım aynı belirtiler bendede oldu bu yüzden hiç umudum kalmamıştı.belim kasık ağrım hep oldu hatta sivilcem bile çıktı.anlıyorum geçmiyor günler ama az kalmış Allah mutlu etsin inşallah:1hug:

özlem 77 nasıl dı kanaman ben dün adet gibi oldum ama çok fazla gelmiyo ama leke demek için fazla adet gibiyim yani yarın test günüm acaba umut var mı

transferin 1. günün gecesi ve 4. günün gecesi inanılmaz bir kasık ağrısı olmuştu. Adet olacağım zannetim sonra kayboldu. Senin bildğin gibi belirtiler var canım kafayı yiyorum

bence stres yapma biliyorum elde değil ama adet belirtileri gibi belirtiler oluyo yani sonra sende benim gibi boşuna telaşlanmışım dersin:1hug:

canlarım sürekli bendede ağrı yok dün gece sabaha karşı ağrım vardı su anda yok ama zaman zaman oluyor ama adet sancısı gibi değil bu farlı birşey.

Back
X