Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

ozlemcim merakla bekliyorum senin kan degeri sonucunu canim...doktorunu ariyinca bana bildiricektinya...belki banada umut olur diye ama hala aramamissin galiba :(((

Hastaneyi aradım ama sanırım bugün tatiller kimseye ulaşamıyorum. Pazartesi artık giderim tüm kafamdaki soruları sorarım.

kanaman pembemsimi kahverengimi???hala bir umit olabilir vazgecme hemen....idrarda cikmiyor her zaman biliyorsun...kan aldir...

ya baya yoğun adet kanaması yaşıyorum pedim dolup taşıcak şekilde.merkezi aradım hemşireyle konuştum hafif kanama olabilir ama adet kanaması beklediğimiz bişey değil dedi.yinede test gününe kadar crınone jeli kullanmaya devam edicekmişim.ben ilk denememde de böyle yoğun adet kanaması yaşamıştım sonuç pozitif çıkmıştı ama sonradan dış gebeliğe dönüştü.senağlama

ya baya yoğun adet kanaması yaşıyorum pedim dolup taşıcak şekilde.merkezi aradım hemşireyle konuştum hafif kanama olabilir ama adet kanaması beklediğimiz bişey değil dedi.yinede test gününe kadar crınone jeli kullanmaya devam edicekmişim.ben ilk denememde de böyle yoğun adet kanaması yaşamıştım sonuç pozitif çıkmıştı ama sonradan dış gebeliğe dönüştü.senağlama

bence bugun mutlaka kan testi yaptir canim...ya gebelik olusmussada dusuk yasiyorsan Allah korusun eger pozitifse hemen hastaneye gidersin....

angell cim ilk gebeligindeki ilk testini kacinci gun yaptirmistin ve kac cikmisti???

ben 12ci gün yaptırmıştım ve 72 çıkmıştı.kanamam olmasına rağmen beklemiştim .ya çok zor allah yardımcımız olsun belki birazdan gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum

canim bence yaptir mutlaka bana oyle geliyorki yine hamilesin....

canım çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir.çünkü hamile kalıp normal edetini gören kadınlar çok oluyomuş.şimdi çıkıcaz bakalım sonuç bugün alırsak yine paylaşırım sizlerle.ya hamileysemde yine dilim bile varmıyo söylemeye ilkinde olduğum gibi dış gebelikse. allah ne bana nede bi başkasına yaşatsın çünkü çok zor atlattım mart ayı benim için kabus gibiydi.allah razı olsun canım bende senin için dua edicem allahım inşallah bi aksilikle karşılaştırmasın seni ve bütün arkadaşlarımızı.

canım çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir.çünkü hamile kalıp normal edetini gören kadınlar çok oluyomuş.şimdi çıkıcaz bakalım sonuç bugün alırsak yine paylaşırım sizlerle.ya hamileysemde yine dilim bile varmıyo söylemeye ilkinde olduğum gibi dış gebelikse. allah ne bana nede bi başkasına yaşatsın çünkü çok zor atlattım mart ayı benim için kabus gibiydi.allah razı olsun canım bende senin için dua edicem allahım inşallah bi aksilikle karşılaştırmasın seni ve bütün arkadaşlarımızı.

tabiki canim ..benim isyerinden bir arkadasim iki ay adet gormus 3. ay adet gormeyince kan aldirmis 3 aylik hamile cikmis...dusun artik..ve alt komsumunda 3 aylik olana kadar kanda cikmamis...olabiliyor bazen boyle farkliliklar....insallah hamilesindir...sonucu bana hemen yaz canim...dualarim seninle...

tranferim 20 sinde oldu.adet olsam onada çok var yani bu ne kanamsı anlamadım.test sonucum ekimin birinde.ben baya adet kanamsı yaşıyorum benneyaptımkisenağlama

canım sen inşaallah agır falan kaldırmadın degil mi benim aklıma öyle mi olduki diye geldi.sonucu merakla bekliyoruz.rabbim yardımcın olsun. gönlündekini hayırlısıyla versin rabbim...

arkadaşlar test yaptırdım sonucu orda bekledik bi yarım saat sonra aldık.sonuç negatif.eve geldim merkez hemşiresini aradım test yaptırdığımı söylemedim acaba bugün test yaptırsam sonuç nasıl çıkar diye sordum.test için çok erken olduğunu daha 4 -5 günüm olduğunu test yaptırsam dahi pozitif olsada belli olmıcanı söyledi.varsa bile ancak pazartesi salı belli olurmuş.artık ayın birini beklicem

canım sen inşaallah agır falan kaldırmadın degil mi benim aklıma öyle mi olduki diye geldi.sonucu merakla bekliyoruz.rabbim yardımcın olsun. gönlündekini hayırlısıyla versin rabbim...

yok canım hiç bi şekilde ağır iş falan yapmadım çok dikkatli davrandım.transferden 4 gün sonra dışarı çıktım market alışverişi falan onada hiçbişey taşımadım kaldırmadım eşim hep yanımdaydı yavaş yürüdüm yavaş merdiven çıktım bakalım sonuç ne olcak.iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim .allah hepimizin yardımcısı olsun kolay şeyler yaşamıyoruz

evet çok dogru söylüyorsun yaşadıklarımız hiç kolay şeyler degil.2 gündür benden de katılaşmiş krem parçaları geliyor.hatta hafif renleri kahverengi gibi.büyük degil ama yinede acaba diye korkuyorum.

evet çok dogru söylüyorsun yaşadıklarımız hiç kolay şeyler degil.2 gündür benden de katılaşmiş krem parçaları geliyor.hatta hafif renleri kahverengi gibi.büyük degil ama yinede acaba diye korkuyorum.

bence o normaldir jel kullanıyomusun?her sabah ben vajinal jel kullanıyorum fazlalığın bi şekilde çıkması gerekiyo yani korkmanı gerektiricek bişey yok.

angell canim kendim icin uzulurken aklimda surekli sen varsin ne oldu dun hastaneye gittin test yaptilar sanirim kac cikti???

arkadaşlar test yaptırdım sonucu orda bekledik bi yarım saat sonra aldık.sonuç negatif.eve geldim merkez hemşiresini aradım test yaptırdığımı söylemedim acaba bugün test yaptırsam sonuç nasıl çıkar diye sordum.test için çok erken olduğunu daha 4 -5 günüm olduğunu test yaptırsam dahi pozitif olsada belli olmıcanı söyledi.varsa bile ancak pazartesi salı belli olurmuş.artık ayın birini beklicem

canim benim yazmissin gormedim ben cok afedersin....yinede umit var demekki bak....

kizlar bakin en erken 10 gun sonra belli olurmus sonuc...
Embriyoyu transfer ettikten sonra rahime tutunup tutunmadığını ne kadar süre sonra anlıyorsunuz?

Hastalar rahime yapıştırın derler. Bir kateterle rahim boşluğuna embriyoyu bıraktığınızda hemen yapışıyor ve sarsmazsanız düşmüyor diye düşünülüyor. Oysa rahim bir havuz gibi ve biz onu oraya bıraktıktan üç - dört gün sonra kaç tanesi iyi durumdaysa, kromozomal yapısı iyiyse o zaman embriyo yuvalanıyor. Ardından anneyle kan dolaşımı başlıyor ve gebelik anne kanına bazı hormonlar vermeye başlıyor. 10 gün sonra annenin kanda yükselmiş hormonuna bakıyoruz. Yükselmişse 'gözünüz aydın' diyoruz.

kızlar iyi bayramlar. mehay sonucun belli oldumu ? bende ayın birinde kan vericektim ama merkez ogün kan almıyomuş perşembe gününe kaldı. ümit kesilmez haktan bende hala ümitliyim.

tüm sonuç bekleyen arkadaşlar umarım melekleriniz size sıkıca tutunmuştur şu an sizinle birliktedirler rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın tüm dileyenlerin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun işallah :Saruboceq: a.s.

slm arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyorum çünkü bende tüp bebek denemesi yaptım bu 2.denemem ve ben üyeliğimin kabul edilmesini bekledim arefe günü tahlil oldum hamileyim. çok mutluyum hemde çok çifte bayram yaşadım.seneler önce kendiliğnden hamile kalmıştım karnımda ölmüştü bir daha hamile kalamamıştım şimdi 5 yaşını doldurmuş olacaktı Allah kimseye evlat acısı vermesin hepiniz için dua ediyorum.:1hug::1hug:

iyi bayramlar hepinize bugün aranıza katıldım bende.
transferim 4 gün önce yapıldı heycanla 10 günün geçmesini bekliyorum sizlere birşey sormak istiyorum sürekli yatıyorum kabız olmamaya özen gösteriyorum sadece wc ye kalkıyorum transferimin 2.günü çok az lekelenme oldu sizce ne olabilir cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Back
X