Âmin canım. Allaha isteyen herkese nasıp teskin inşallah.her gece dua ederım allah ısteyen herkesın muradını versın .çok ınyi bildirim isteyip cocuk sahıbı olamayanın duygularını
Allah razı olsun canımmm nerde varsa isteyen Rabbim kucaklarını kucaklarımızı doldursun inşallah
Genç'te değilim yanı evlenır evlenmez yapmadığıma çok pişmanım ama bırazda maddıyat tatbiki. Sen yas ve sorun neydı
benim yaşım 33 eşimdeydi problem 7 yıllık evliyim 5.yılında öğrendik problem olduğunu
benim yaşım 33 eşimdeydi problem 7 yıllık evliyim 5.yılında öğrendik problem olduğunu
Canım benmiş inşallah ıkızlerın olur 1 erkek 1 kriz bir tasla ıkı kuş vurmuş olursun. Dah sonra 2. Icın aynı acıları ve sıkıntıları çekiyorsun çünkü, ikiz olurda gerek kalmaz .
Canım benmiş inşallah ıkızlerın olur 1 erkek 1 kriz bir tasla ıkı kuş vurmuş olursun. Dah sonra 2. Icın aynı acıları ve sıkıntıları çekiyorsun çünkü, ikiz olurda gerek kalmaz .
canımmm ağzından olsun inşallah.benim de gönlümdeki dediğin gibi sağlıklı sıhhatli ikizler
Arkadaşlar merhaba bende 17 mayısta transfer oldum sonucumu ogrenmeme 1 hafta var henüz sizlere bişey sormak istiyorum. Bugün 5. Günüm ve her işi eşimin yapmasına dayanamayıp bulaşık makinesini bosaltiyim dedim ama eğilip kalkınca sol kasigima bi sancı girdi elimdeki bardağı hemen bırakıp yatağa yattım. Sizce bebeğim bana tutunmuş olabilirmi. Eğilerek onu rahatsizmi ettim acaba? Böyle bişey yaşayan varmı aranızda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba
Ben henüz böyle bir tecrübe yaşamadım ama doktor yazılarını araştırıp okuyorum izliyorum . Bildigim kadarıyla transferin ilk günü dinlenmek yeterliymiş. Sonra ağır işler yapmamak kaydıyla normale dönmek gerekiyor . Yatmakta iyi değilmiş. Korkuyorsun bu çok doğal ama benim araştırmalarım yatarak geçirilmemeli bu süreç . Doktorunuz yatın demediyse
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Böyle düşünerek geçirirsen fazla sitres yaparsın . Bu hiç iyi degil . Düşünsene eskiler hatta bizim oralarda hala öyle ot yükünün altında çapada ormanda hamile çalışan kadınlar . Bence çok sevdiğin bir kitabı al oku kafanı böyle şeylerle yorma . Seni çok iyi anlıyorum . Sen şuanda yumoşunu taşıyorsun .
Ya ben hiç hamile kalma umudum olmamasına rağmen karnımda gezen gazı bile çocuk mu umuduyla karnıma elliyorum. Dua et Rabbim yazmışsa olacak o yüreklerdekini bilendir
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
güzel haberler paylaşırsın inşaallah canım3.gün 2 tane iyi kalite embriyo transfer edildi...bugün transfer sonrası 3.gün...hiçbir belirtin yok.beklemek çok zormuş gerçekten...
canım rabbim sabır versin...daha zor imtihanlar yaşatmasın...ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin.Cok üzülüyorum . Umutsuzluk çöküyor icime. Uçsuz bucaksız bi umutsuzluk...
canımmm ağzından olsun inşallah.benim de gönlümdeki dediğin gibi sağlıklı sıhhatli ikizler
zeytincim ben gittim bu gün kontrole...rabbim tekrar iki bebiş nasip etmiş...inşaallah bu sefer sağlıkla vakti zamanında doğmalarını da nasip edecektir...
sendende bir sürpriz bekliyorum yarın
güzel haberler paylaşırsın inşaallah canım
canım rabbim sabır versin...daha zor imtihanlar yaşatmasın...ve en kısa zamanda hayırla nasip etsin.
zeytincim ben gittim bu gün kontrole...rabbim tekrar iki bebiş nasip etmiş...inşaallah bu sefer sağlıkla vakti zamanında doğmalarını da nasip edecektir...
sendende bir sürpriz bekliyorum yarın
ayyyyy maaşallah sizeeeenasıl sevindim anlatamam gözün aydın canımmm Evellallah sen kalbini ferah tut sağlıklarıyla kucağına alacaksın inşallah.ben de yarın gitcem kısmetseeee.bak heyecandan kafam karışı bugün ne kadar olmuştunuz siz
Cok üzülüyorum . Umutsuzluk çöküyor icime. Uçsuz bucaksız bi umutsuzluk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?