Transfer sonrası sonuç bekleyenler

arkadaşım 5.gün eembriyosu olsa bile da çok erken canını sıkma boşu boşuna benimde 5.gün embriyosu olmasına rağmen 11.güne kadar sabrettim.sakın ama sakın üzme kendini

İnşallah dediyin gibi olur canım ,test yalnış göstersin .Sende sonuç nasıl tebrik ede bilirmiyim .

canmm ıdrarda cıkmıyor zatenn sen nıye bukadar canını sıkıyon 5.gun embrıosuysa gıt yarın baktır cıkar ozaman bekleyemıceksen 12.gunde tekrarlarsın

arkadaşım 5.gün eembriyosu olsa bile da çok erken canını sıkma boşu boşuna benimde 5.gün embriyosu olmasına rağmen 11.güne kadar sabrettim.sakın ama sakın üzme kendini

Hiç bir belirtimde yok ,hiç bir şey olmamış gibi ne ağrım ve lekelenme .onun için tedirgin oldum .İnşallah dediyin gibi olur canım .Senin sonucun nasıl çıktı peki tebrik ede bilirmiyim .

çok şükür 5+2 haftalık olduk bugün :) tek kese gözüktü.cumartesi günü de kalp atışını duymaya gidicem inşalah

Ah ne güzül tebrik ederim inşAllah sağ salim kucağınada alırsın .Hayırlı olsun arkadaşım.Peki transferden sonra kaç gün yattın? Ben transfer sonrası hastanede 2 saat yattım .Evdede çoğu zaman uzandım ama günlerle yatmadım çok pişmanım keşte en azında 3 gün yatsaydım.

canmm ıdrarda cıkmıyor zatenn sen nıye bukadar canını sıkıyon 5.gun embrıosuysa gıt yarın baktır cıkar ozaman bekleyemıceksen 12.gunde tekrarlarsın

Onada kocam izin vermiyor doktor ne zaman söyledi o zaman gidilip test yapılıcak diyor.O da korkuyor son umudumuz kan testi ,2 gün sonra test günüm zayten .İnşAllah güzel haberler veririm

Onada kocam izin vermiyor doktor ne zaman söyledi o zaman gidilip test yapılıcak diyor.O da korkuyor son umudumuz kan testi ,2 gün sonra test günüm zayten .İnşAllah güzel haberler veririm

inşallah canmm ama neolur bukadar stres yapmaa kafanı rahatlat bırazz

Merhaba arkadaşlar kafam çok karışık ilk deneyimim . Yumurta toplama işlemi yapılırken tamamen uyutulmayı tercih etmeliyim yoksa genel anesteziyimi . Ağrı oluyormu dayanıla bilecek bişeymi .

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

çok teşekkür ederim bitanem darısı başına :) ben hastanede 1 saat yattım ve eve geldim öğretmenim rapor aldım bi süre Ankaraya geldinm tedavi içib ilk 1-2 gün yattım sonrasında yine yormadım kendimi önemli olanda o zaten yatmışsın yatmamışsın önemli deği l önemli olan kendini yormaman, o yüzden için ferah tut

Tesekkur ederim cvpladigin icin.idrar testi yapayim yarin bari.yoksa bu merak beni oldurecek. Ikinci tup denemem .umarim biz de saglikli ve mutlu bebek ya da bebeklere sahip oluruz.

Benimde ikinci tup denemem:)) inşallah yarin güzel haberler verirsin

[MENTION][/MENTION]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…