[MENTION][/MENTION]Bendim 30 nısan transfer tarıhım bugün ağrı var dıe dr gıttım fakat Dr haftasını falan söylemedi haftaya kalp atışına bakacağız derdi ultrason kağıdında ben yolk kesesini görmemiyorum seninkinde gözüküyor mu onu merak ettım.
Benımkı dondurulmus 5. Gun bu arada bugün 2 kese görüldü sıkıntı yok haftaya kalp artısı dedi aslında keselere hiç ılgılenmedı çünkü erkende asıl günüm Pazartesı olacaktı ama benim şikayetler olunca one aldık aksı durum varmı dıe
[MENTION][/MENTION]Bendim 30 nısan transfer tarıhım bugün ağrı var dıe dr gıttım fakat Dr haftasını falan söylemedi haftaya kalp atışına bakacağız derdi ultrason kağıdında ben yolk kesesini görmemiyorum seninkinde gözüküyor mu onu merak ettım.
benimde 1 mayıs.ama bana yolk kesesi falan hiç bişey demedi keseyi gördü memlekete gidecektim artık kalp atışını duyalım öyle git dedi.ultrason kağıdında nasıl bişeyki yolk kesesi? keseyi görüyorum sadece
[MENTION][/MENTION]
benimde 1 mayıs.ama bana yolk kesesi falan hiç bişey demedi keseyi gördü memlekete gidecektim artık kalp atışını duyalım öyle git dedi.ultrason kağıdında nasıl bişeyki yolk kesesi? keseyi görüyorum sadece
Kesmenin icinde beyaz ışık gribi bısey
Kesmenin icinde beyaz ışık gribi bısey
valla şimdi bi daha baktım göremedim
valla şimdi bi daha baktım göremedim
Ben kalp atışların için haftaya cuma gıdıcem.bakalım Allah'tan hayırlısı. Senın tekmıydı?kan değersin kactı'
Ben kalp atışların için haftaya cuma gıdıcem.bakalım Allah'tan hayırlısı. Senın tekmıydı?kan değersin kactı'
bana da 2 tane transfer edildi 13.gün 841 di senin nasıldı kaç tane transfer edildi sana
bana da 2 tane transfer edildi 13.gün 841 di senin nasıldı kaç tane transfer edildi sana
2 tane transfer edıkdı 12.gun 665 seninde çifte gibi duruyor.
2 tane transfer edıkdı 12.gun 665 seninde çifte gibi duruyor.
amam dr tek kese gördü senin ne dedi dr değerine göre ikizmi dedi
pozitifi görenler allah insallah kucaginiza alacaginiz günlerinde gösterir bizlerede kisa zamanda pozitifi görmeyi nasip eglesin
sorum ilk kan testinizi yaptirdiginizda pozitifi ögrendiginizde ne gibi belirtileriniz vardi
bende dondurulmus transferinin 5. günündeyim merakla bekliyorum
amam dr tek kese gördü senin ne dedi dr değerine göre ikizmi dedi
Degere göre bısey demeydi bugün 2 kese gordu
Degere göre bısey demeydi bugün 2 kese gordu
ne güzel yaaa maaşallah size:))
ne güzel yaaa maaşallah size:))
Insallah senınde 2 tanedır canım. Benım 7 yasında bırde oglum var
Canım ben ılk günden Bedri çok pozıtıftım. Hep var dei düşündüm.hatta ıkıtane oldugunu bıle hıssettım .belırtıler herkeste farklı ama olsun yazayım. Karnımda ıkı taraflı damar segırmesı bıseyler oluyordu bacaklarında kramplar kalçalarında ağrı kasıklarımda sıddetlı olmaya ağrılar, geç yatıp kalkmayı seven ben erken yatıp erken kalkmaya başladım 6.gun test yaptım pozıtıftım dı. Seğirmeler halen devam edıyor.
Insallah senınde 2 tanedır canım. Benım 7 yasında bırde oglum var
oy oyyy maaşallah size ya Allah bağışlasın canımmm yaşın kaç acaba çok merak ettim :)
oy oyyy maaşallah size ya Allah bağışlasın canımmm yaşın kaç acaba çok merak ettim :)
34 yas hıpoluyum
6. gün idrar mi kan testimi yaptin
34 yas hıpoluyum
genç anne Allah üç evladınla sağlıkla yaşamak nasip etsin inşallah
Âmin canım. Allaha isteyen herkese nasıp teskin inşallah.her gece dua ederım allah ısteyen herkesın muradını versın .çok ınyi bildirim isteyip cocuk sahıbı olamayanın duygularını
Genç'te değilim yanı evlenır evlenmez yapmadığıma çok pişmanım ama bırazda maddıyat tatbiki. Sen yas ve sorun neydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?