Transfer sonrası sonuç bekleyenler

belirti için benim biraz erken galiba:)))daha 4. günüm.fakat kasıklarım adaet olacakmışım gibi ağrıyor.bu normalmi acaba?

daphecan bugün sonuç alacak.inşallah hayırlı olan haber umutla beklediği güzel haber olur.bakalım ben çok heyecanlıyım çünkü bende cuma günü sonuç öğrenicem.

belirti için benim biraz erken galiba:)))daha 4. günüm.fakat kasıklarım adaet olacakmışım gibi ağrıyor.bu normalmi acaba?

normal canım transfer sonrası doktorun söylemedi mi adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı olabilir

anne adayı.....................................................transfer tarihi..........................................................test tarihi..............................................sonuç

daphnecan.............................................................23 ocak.................................................................3 şubat...................................................... :Saruboceq:

bungee..................................................................21 ocak.................................................................4 şubat...................................................... :Saruboceq:

deniz2222.............................................................23 ocak.................................................................5 şubat....................................................... :Saruboceq:

sibel12.................................................................23 ocak..................................................................5 şubat...................................................... :Saruboceq:

nur........................................................................27 ocak.................................................................8 şubat...................................................... :Saruboceq:

laubali...................................................................26 ocak.................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

deryam....................................................................?........................................................................9 şubat....................................................... :Saruboceq:

23 SM.................................................................. 30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

aykara2.................................................................30 ocak...............................................................11 şubat....................................................... :Saruboceq:

seval021................................................................30 ocak...............................................................12 şubat....................................................... :Saruboceq:

Son düzenleme:
daphecan bugün sonuç alacak.inşallah hayırlı olan haber umutla beklediği güzel haber olur.bakalım ben çok heyecanlıyım çünkü bende cuma günü sonuç öğrenicem.

inşallah güzel haberler ile gelir. :CüvCüv: :lepi:

benim transferin altıncı günü belirtim varmış ya:))
sıcak basmalar baş dönmeleri :)))
meğersem bebiştenmiş

benim de bel ve kasık ağrim çok oldu ama bu gün geçti.sadece arada kasıklarımda bir batışma oluyor.bu arada kızlar jel kullanıyorum.ilk zamanlarda biraz rengi değişip geri geliyordu.şimdi hemen hemen hiç gelmiyor geri.göğüslerim arada sanki daha bir dolgunlaşıp ufak ağrılar hissediyorum ama sabah kalktığımda daha rahat oluyor.
benim dün 6. gündü ve idrar testi yaptım sonuç tabi negatifti.bu arada karnımdaki şişlik bu gün indi.
aslında kızlar ben aşılamalarımdan biliyorum ki bu göğüs değişiklikleri,kasık ağrıları hepsi ilaçların etkisi.4 tane aşılama yaptırdım hepsinde kendimi hamile sandım.
şimdi hiçbir şey sanmak istamiyorum.

nevin hayırlı olsun.darısı başımıza.beni de ilk üç gün ateş bastı ama hepsi geçti şimdi.senin sonraki günlerde dvam etti mi?

evet devam ediyo canım aynen sıkıntılar baş dönmeleri biraz daha fazlalaştı :)))

Kızlar merhaba,
Allah herkesin dualarını kabul eder inşallah.
Benimde 31.01.2010 transfer oldu
3 embriyo 8-9 a bölünmüş
12.02.2010'da test var.

Transferden sonra yaşananlar çok zormuş kızlar bugün hep ağladım tutmadı diye çünkü her ay regl olmadan önce karnımın alt kısmından su sesi geliyordu ben kan toplanıyor diye düşünüyorum ve ne zaman o sesi duysam regl oldum yine başladı o ses. ınşallah tutmuştur ve meleklerimiz bize gelir. Benide sizden başka kimse anlamaz kime anlatsam boşver kafana takma dedi.

canım ağlamak için çok erken değil mi? ne biliyorsun tutmadığını? inşallah hayırlısı olur.

merhaba kıslar benım transferımde 5 şubatta yapılıcak ınsallah hayırlı haberler alırız hepımız
test tarıhımde 19 şubat

herkese selam inşallah yazan herkez meleklerine kavuşur benim de cuma günü dondurulmuş transferim var ve ben çok tedirginim embriyolarım çozünürken bişey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…