Transfer sonrası sonuç bekleyenler

amin canım inşallah
ben ılk tedavımde dondurulmus embrıyo ıle hamıle kaldım fakat 2.5 aylıkken kalbı durdu

benim ilk denemem de dış gebelik oldu 7 haftalık ameliyat olmak zorunda kaldım şimdi dondurulmuşlara için başladık ama korkuyorum galiba bi terslik olacak diye sadece 2 embriyom var inşallah bişey olmaz

amin allah herkesin yardımcısı olsun herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

rabbim inşallah hepinizin göbişlerine mekleklerini kondursun dualarım sizlerle inşllah bu liste hamiş haberleriyle dolup taşar

ben artık sabahları heyecanla uyanıyorum yataktan. inş. hayırlısıyla pozitif olur. 3 aşılama oldu. ilk kez şimdi bu kadar pozitifim..

yarın test günüm ama ben çok korkuyorum.son günlerde kendimi biraz yordum bişey olmamıştır inşallah.benim ilk tüp bebek denemem bu.karnımdaki kasılmalar azaldı.hala jel kullanıyorum ilk günlerde nerdeyse hiç gelmemişti ama son bir iki gündür çoğu geri geliyor.hemşire geri gelirse korkma vücudun gerektiği kadarını emer demişti ama ne bileyim korkuyorum işte.

kızlar bugün benim 6. günüm.ama moralim çok bozuk.aynı gün transferi olan bi arkadaşın göğüsleri çok şişmiş ama bende hala bir kıpırtı yok.ilaçlardan olma ihtimalide yok çünkü aynı ilaçları kullanıyoruz.bilmiyorum abartıyormuyum ama çok canım sıkıldı.

endişe yapma canım merak eteme allahın dediği olur RABBıM OL DERSE OLUR ... sakin ol sakında üzülme

seninle benim test günüm yanı umarım güzel haberler veririz

yarın test günü olan anne adayları evde test yapmadınız mı? zaten dafhnecan dan da haber yok. hadi artık birileri güzel haberler versin.

yarın test günü olan anne adayları evde test yapmadınız mı? zaten dafhnecan dan da haber yok. hadi artık birileri güzel haberler versin.

yok yapmadım ben yarını bekliyorum İNŞALLAHHHHH güzel haberler alırız ve bekleyen arkadaşlarımıza moral veririz. :)

herkeste aynı olacak diye bişey yok canım bunları düşünüp üzme kendini
her gebelikte aynı olmuyor
benim kızımda bulantım ilk günden başladı ve baş ağrısı midemde ülser vardı sanki yanmalar ağrılar.ayrıca gögüslerim hiç hassaslaşmadı şişmedi doğumdan sonra süte gelince oldu :))
ama bunda mide bulantım yok baş dönmesi var birde gögüslerim hassaslaştı kasıklarda ağrı çok
farklı oluyo işte canım

bende burdayım kızlar dün transferim yapıldı 14 şubat test günü nefes bile almaya korkuyorum düşücek die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…