Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Hadi hayırlısı cnm sen iğne vurmadın nasıl olsa ama yinede erken bence bu akşam hepimize dua edicem inş yüzümüz gülecek sen herseye karsı kendını cok yorma cnm
İnsallah canim benim sutumu icip yaticam asiri derecede yorgunum sabahta hayirlisi artik kendine iyi bak canim Allaha emanet ol bebislerin ve sen;) ben yatar :confused::confused:

Valla canim birmalde test tarihini bile 11.-12. Gun veriyorlar seninki neden o kafar gec benim 3 unde transfer oldu 15 test tarihim yarin 10.gunum bende bakcam varsa sendede bendede azda olsa cikmasi lazim diye dusunuyorum insallah:KK66:

Benim 2. gün embriyoları dondurulmuştu, o yüzden daha geç bir tarih verdi doktor.
Hadi bakalım bu gece güçleri birleştiriyoruz, umarım hepimiz güzel haberler alacağımız bir sabaha uyanırız :)

Cnm hayırlı olsun valla en iyisi doktorun dediği tarihi bekle benımde 5. gun embriyosu ben 7. ve8. gunlerde test yaptım 2. cizgi cıktı ancak catlama iğnesiden sendede varsa yapma 12. gunu bekle derim
Dondurumus tedavisi canim.. teşekkürler

Kızlar bugün 11.günüm ve kan tahlili yaptırdım sonuç 1.2 sadece normalde 15.günde yaptıracaktım ama şu saatten sonra yükselmez...umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar bugün 11.günüm ve kan tahlili yaptırdım sonuç 1.2 sadece normalde 15.günde yaptıracaktım ama şu saatten sonra yükselmez...umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
Sevgili E erdem81 , doktorun 17'si demiş, beklesene o tarihe kadar.. benim de 17'si, öncesinde yaptırıp da olumlu ya da olumsuz sonuç alıp kendi kendime tribe girmek istemiyorum. Daha öncesinde sağlıklı sonuç alacak olsaydık söylerlerdi diye düşünüyorum. Lütfen modunu moralini düşürme, benim de 10. günüm, deli merak ediyorum ama test yapmıycam. Belki 16'sında, o da ertesi gün doktorun verdiği tarih olduğu icin... 11. gün daha erken, lütfen kendi kendine sonuçları yorumlayıp da uzulme.

Sevgili E erdem81 , doktorun 17'si demiş, beklesene o tarihe kadar.. benim de 17'si, öncesinde yaptırıp da olumlu ya da olumsuz sonuç alıp kendi kendime tribe girmek istemiyorum. Daha öncesinde sağlıklı sonuç alacak olsaydık söylerlerdi diye düşünüyorum. Lütfen modunu moralini düşürme, benim de 10. günüm, deli merak ediyorum ama test yapmıycam. Belki 16'sında, o da ertesi gün doktorun verdiği tarih olduğu icin... 11. gün daha erken, lütfen kendi kendine sonuçları yorumlayıp da uzulme.

Teşekkür ederim ancak kafama göre hareket etmedim, bir kadın doğum doktoruna sormuştum zaten kanda ne zaman çıkar diye..doktorumla da görüştüm tahlil sonucundan sonra, maalesef yükselmeyeceğini söyledi o da, ben sizler de erken test yapın demiyorum zaten, ben tedavi için İstanbul'da bulunuyorum kendi evinde sonucu daha rahat bekleyebiliyorsundur ancak başka yerde kaldığın zaman sonucu bir an önce öğrenip sevineceksen de üzüleceksen de kendi evinde olsun istiyorsun, sonucu bugün öğrendim ve yarın evime dönüyorum. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız

Teşekkür ederim ancak kafama göre hareket etmedim, bir kadın doğum doktoruna sormuştum zaten kanda ne zaman çıkar diye..doktorumla da görüştüm tahlil sonucundan sonra, maalesef yükselmeyeceğini söyledi o da, ben sizler de erken test yapın demiyorum zaten, ben tedavi için İstanbul'da bulunuyorum kendi evinde sonucu daha rahat bekleyebiliyorsundur ancak başka yerde kaldığın zaman sonucu bir an önce öğrenip sevineceksen de üzüleceksen de kendi evinde olsun istiyorsun, sonucu bugün öğrendim ve yarın evime dönüyorum. Umarım sizler güzel sonuçlar alırsınız
Anladım hayatım. Lütfen üzülme, tekrar denersiniz.. benim kocam cok hevesli, tutmamışsa cok üzülecek biliyorum ama ben kendimi her iki sonuca da hazırladım ve ben de hic tutmus gibi hissetmiyorum maalesef.. çevremde cok tanıdık var defalarca tüp deneyip olmayan fakat normal yolla hamile kalan.. bizlerde de neden olmasın? Üzülme nolur...

Günaydın kızlar. Şeytan dürttü test yaptım, silik çizgi bile yok. 11. günüm. İsin ironiği çatlatma iğnesi yüzünden pozitif çıkar demisti doktorum, o bile yok. Mağmaya indim, çıkar mıyım bilmiyorum...

Günaydın kızlar. Şeytan dürttü test yaptım, silik çizgi bile yok. 11. günüm. İsin ironiği çatlatma iğnesi yüzünden pozitif çıkar demisti doktorum, o bile yok. Mağmaya indim, çıkar mıyım bilmiyorum...

Canım üzülmemeye çalış, bazen idrara geçmesi zaman alabiliyormuş, kan testi yaptır emin olmak için

Kuzum ya teste sıkıntı olmasın evet catlama iğnesiden cıkar en azından bi test daha baksaydın keske

Kusum ya hayırlısı buymuş demekki Rabbım en kısa zamanda yüzünü güldürür inş

Benim gecmiş mi bilmiyorum iğne etkisi eşim kan testi diyor ama kandada iğne etkisi olur mu bilemiyorum
Canim artik olamaz 1 olur 2 olur deger. Test yaptirabilirsin artik.. ben de 2 subatta transfer olmustum. Sonucumuzu aldik cok sukur. Igne olmamistim. Ama asilamalardan biliyorum. En gec 10 gune cikiyo. Kandada cikmaz yani

Canim artik olamaz 1 olur 2 olur deger. Test yaptirabilirsin artik.. ben de 2 subatta transfer olmustum. Sonucumuzu aldik cok sukur. Igne olmamistim. Ama asilamalardan biliyorum. En gec 10 gune cikiyo. Kandada cikmaz yani
Bilemedim cnm iğne üstüne 11 gun oldu erken diyolar bende umutsuzlasıyorum sağol bilgi için cnm

Back
X