- 14 Eylül 2015
- 865
- 261
- 33
Mrh tatlim bak burda da buldum seniBugün 2.gün beklemrye devam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrh tatlim bak burda da buldum seniBugün 2.gün beklemrye devam
Mrb canmMrh tatlim bak burda da buldum seni![]()
Haklısın canim bende gezinip duruyorum isteMrb canm
Zaman doldurmaya çalışıyorum yaz günleri uzunda geçmiyor mübarek
Kaçıncı gun emriyosuydu canim erken yapinca dogru sonuç alabiliyoz mu acabaSelam kızlar. Bende transferin 7. Günü dayanamayıp kan tahlilinde öğrendim. Çok şükür hamileyim.
Çok tşk ederim canm. İnşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız. 5. Gün embriyosuydu. 65 çıktı. Zaten az çok bilgi veriyor. 9. Günde 133 çıktıKaçıncı gun emriyosuydu canim erken yapinca dogru sonuç alabiliyoz mu acaba
Maşallah diyelim ozamanÇok tşk ederim canm. İnşallah hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız. 5. Gün embriyosuydu. 65 çıktı. Zaten az çok bilgi veriyor. 9. Günde 133 çıktı
Canm günün ne zamansa o zaman yaptır. İdrar test i falan yapma çıkmazsa moralin bozulur. Şimdiden hayırlı olsun inşallah.Maşallah diyelim ozamanBenim bugun 2.gun transferin..4.gun embriyo..kacinci gun cikar
![]()
Niye canim benim oyle düşünme Rabbim büyük elimizden geleni yaptik gerisini yaradana bıraktık.güzel düşün bence.problem neki canim sizde..2embriyo mu transfer edilmiştiBenim hiç umudum yok bunu dillendirmek istemiyorum ama öyle hissediyorum transferin ilk gününden beri hep olumsuz mutsuz şeyler yaşadım çünkü yüzüm hiç gülmedi
Maşallah canım umarım öyledir..kan ver benceMerhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım sayılır. 20 temmuzda çatlatma iğnesi oldum 22 temmuzda da yumurtalarım toplandı. 27 sinde blast embriyo transferim oldu. Bugün 8. Günüm dayanamadım sabah test yaptım çift çizgi çıktı. Vajinal jel ve estrofem dışında kullandığım bi ilaçta yok. Sizce ne düşünmeliyim bu sonuçla. İnsan bi mutlu oluyo sanki
Yarın dayanamayıp kan vereceğim sanırımMaşallah canım umarım öyledir..kan ver bence
Bence var canim evet kan ver icin rahat olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ins doğrular sonucunuYarın dayanamayıp kan vereceğim sanırım
Normal test günüm pazartesi
Kanamam olmadı. hiç akıntım da yok aslında. Herkes belirti olarak akıntı demiş kafamda karışmadı değil bu yüzdenJel kullandikca kanaman oldu mu canım transfer sonrasi hala devam eden