- 9 Ağustos 2017
- 208
- 224
- 18
Insallah cok tesekkurlerrrInşallah sizdende güzel haberler duyariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cok tesekkurlerrrInşallah sizdende güzel haberler duyariz
Bende bülent traşta tedavi görüyorum.gebelik aşısı oldunuzmu yada prograf kullanıyormusunuzIstanbul acıbadem maslakta bülent tıraşa yaptırdım cnm.28 yaşındayım.ilk denemem şükürler olsun rabbime bana nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip eder darısı isteyen herkesin başına inşallah cnm
Bende de su gibi akıntı oluyor ben transferin 9. Günündeyim ilaçların etkisinden bence umarım pozitif sonuç belirtisidirCanım transferin 4. Gününde olduğum için test yapmadım
Evet gebelik aşısı oldum transfer günü kasılma serumuda oldum inşallah sizinde güzel sonuçlanır tedavinizBende bülent traşta tedavi görüyorum.gebelik aşısı oldunuzmu yada prograf kullanıyormusunuz
Sanırım kişiden kişiye degisiyo bende hiç akinti olmadiBende de su gibi akıntı oluyor ben transferin 9. Günündeyim ilaçların etkisinden bence umarım pozitif sonuç belirtisidir![]()
Belki de ben korkudan test yapamadım hala benimde 5. Gün embriyosu iki adet yerleştirdiler 9 gün oldu yarın 10. Gün bakayım mı bilmiyorum ilk deneme çok heyecanlıyım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah rabbim hepimizin kucağına Bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallahSanırım kişiden kişiye degisiyo bende hiç akinti olmadi
Pardon ben transferiniz olmadı sandım serumu yaptırdığımi bilgi amaclı söyledim evet prografi biliyorum ama bana vermedi bülent hocaİnşallah teşekkür ederim.benim henüz 3. Günüm. Daha sabretmem gereken bi dokuz gün varBu arada prograf serım değil hap hergün iki defa alıorum.serjmu banada verdiler transfer öncesi ve sonrası
Belki de crinone jeli sabah kullanıyorum ama akıntım sabah Keşan devam ediyor kokusuz şeffaf sıvı gecelerinde progesteron kullanıyorum ben de ohss geliştiği için transferim donduruldu normalde haziranda olacaktı kısmet Ağustos'a denk geldi tabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBendede var sıvı akıntı ama bence crinone jel eriyince gelen bi sıvı
Ben bugün yaptım valla cnm 7. Günüm dayanamadım benimde ilk denemem 2 tane 5.gun embriyosu konuldu ve pozitifi gördüm şükürler olsun inşallah seninde öyle olurBelki de ben korkudan test yapamadım hala benimde 5. Gün embriyosu iki adet yerleştirdiler 9 gün oldu yarın 10. Gün bakayım mı bilmiyorum ilk deneme çok heyecanlıyım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah rabbim hepimizin kucağına Bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah
Anladım zaten epeyce ağır bir ilaç.inşallah bunca zahmete bebeklerimiz gelirPardon ben transferiniz olmadı sandım serumu yaptırdığımi bilgi amaclı söyledim evet prografi biliyorum ama bana vermedi bülent hoca
İnşallah canım yarın bende yaparım olmadı inşallah pozitif çıkarBen bugün yaptım valla cnm 7. Günüm dayanamadım benimde ilk denemem 2 tane 5.gun embriyosu konuldu ve pozitifi gördüm şükürler olsun inşallah seninde öyle olur
Aminnn inşallah içini ferah tut ve inan seninki benden önce olmuş eğer varsa kesin çıkar inşallah vardır cnm güzel haberlerini paylaşırsın bizimleİnşallah canım yarın bende yaparım olmadı inşallah pozitif çıkar![]()
Aynen bendeki de kokusuz su gibi. Önceleri hep progestan fitil kullanmıştım. O parça parça geri gelirdi bunda neredeyse hiç gerigelme olmadı galiba iyi birşey buBelki de crinone jeli sabah kullanıyorum ama akıntım sabah Keşan devam ediyor kokusuz şeffaf sıvı gecelerinde progesteron kullanıyorum ben de ohss geliştiği için transferim donduruldu normalde haziranda olacaktı kısmet Ağustos'a denk geldi tabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah canım benim yarın haber vereceğim inşallahAminnn inşallah içini ferah tut ve inan seninki benden önce olmuş eğer varsa kesin çıkar inşallah vardır cnm güzel haberlerini paylaşırsın bizimle
Bence de iyi birşey sanırım canımAynen bendeki de kokusuz su gibi. Önceleri hep progestan fitil kullanmıştım. O parça parça geri gelirdi bunda neredeyse hiç gerigelme olmadı galiba iyi birşey bu
İyi haberlerini bekliyoruzBence de iyi birşey sanırım canım![]()