Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Istanbul acıbadem maslakta bülent tıraşa yaptırdım cnm.28 yaşındayım.ilk denemem şükürler olsun rabbime bana nasip etti inşallah kucağıma almayı da nasip eder darısı isteyen herkesin başına inşallah cnm
Bende bülent traşta tedavi görüyorum.gebelik aşısı oldunuzmu yada prograf kullanıyormusunuz

İnşallah teşekkür ederim.benim henüz 3. Günüm. Daha sabretmem gereken bi dokuz gün varBu arada prograf serım değil hap hergün iki defa alıorum.serjmu banada verdiler transfer öncesi ve sonrası

Sanırım kişiden kişiye degisiyo bende hiç akinti olmadi
Belki de ben korkudan test yapamadım hala benimde 5. Gün embriyosu iki adet yerleştirdiler 9 gün oldu yarın 10. Gün bakayım mı bilmiyorum ilk deneme çok heyecanlıyım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah rabbim hepimizin kucağına Bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah

İnşallah teşekkür ederim.benim henüz 3. Günüm. Daha sabretmem gereken bi dokuz gün varBu arada prograf serım değil hap hergün iki defa alıorum.serjmu banada verdiler transfer öncesi ve sonrası
Pardon ben transferiniz olmadı sandım serumu yaptırdığımi bilgi amaclı söyledim evet prografi biliyorum ama bana vermedi bülent hoca

İnşallah amin.ben kan tahlilini bekliycwm karatlıyom.çünkü önceki tedavimde o hataya düştüm.inanılmaz moral bozukluğu yaşadım belkide sonuç ondan negatif oldu die düşünürüm hala

Bendede var sıvı akıntı ama bence crinone jel eriyince gelen bi sıvı
Belki de crinone jeli sabah kullanıyorum ama akıntım sabah Keşan devam ediyor kokusuz şeffaf sıvı gecelerinde progesteron kullanıyorum ben de ohss geliştiği için transferim donduruldu normalde haziranda olacaktı kısmet Ağustos'a denk geldi tabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Belki de ben korkudan test yapamadım hala benimde 5. Gün embriyosu iki adet yerleştirdiler 9 gün oldu yarın 10. Gün bakayım mı bilmiyorum ilk deneme çok heyecanlıyım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah rabbim hepimizin kucağına Bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah
Ben bugün yaptım valla cnm 7. Günüm dayanamadım benimde ilk denemem 2 tane 5.gun embriyosu konuldu ve pozitifi gördüm şükürler olsun inşallah seninde öyle olur

Belki de crinone jeli sabah kullanıyorum ama akıntım sabah Keşan devam ediyor kokusuz şeffaf sıvı gecelerinde progesteron kullanıyorum ben de ohss geliştiği için transferim donduruldu normalde haziranda olacaktı kısmet Ağustos'a denk geldi tabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aynen bendeki de kokusuz su gibi. Önceleri hep progestan fitil kullanmıştım. O parça parça geri gelirdi bunda neredeyse hiç gerigelme olmadı galiba iyi birşey bu

Benim de 2 agustos transferim yapildi. Bende hic belirti yok ya :KK43: benim gibi olup pozitifi goren var mi acaba????

Back
X