Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Insallah yarin haber ederim zaten burdan. Bende hic bir problem yok. Doktorum rahmin yumurtaligij herseyin piril piril diyor
Ay maşallah. Gerçi bende de pko var Tüpte pko lar şanslı çünkü yumurtalar çok uyariliyo. 25 yumurta vardı 9 tane 1. Kalite embriyo m var:)

Ay maşallah. Gerçi bende de pko var Tüpte pko lar şanslı çünkü yumurtalar çok uyariliyo. 25 yumurta vardı 9 tane 1. Kalite embriyo m var:)
Ayy ne guzel ya. Benim 8 yumurtam toplandi 3u dollendi. 2si iyi kaliteydi iste 3 gunluk, onlari verdiler. Sabah olsun ne olacak bakalim. Pek aklima getirmemeye calisiyorum

Yarin kan tahlili yaptiracaklar ins degerleriniz kocaman kocaman. Cikar.evet benim idrr tahlili biraz erken oldu ve hayat yoldasiminda morali biraz dustu..kendisinin israriyla yapmistim.ama mevlam neyler neylerse guzel eyler..bekleyenlerede Rabbim hepimize sabir versin.insan suresini okumak yada acip dinlemek gerek ins.ki Rabbim can versin canimizin icindeki canlara.aminnn.hay gcler

Yarin kan tahlili yaptiracaklar ins degerleriniz kocaman kocaman. Cikar.evet benim idrr tahlili biraz erken oldu ve hayat yoldasiminda morali biraz dustu..kendisinin israriyla yapmistim.ama mevlam neyler neylerse guzel eyler..bekleyenlerede Rabbim hepimize sabir versin.insan suresini okumak yada acip dinlemek gerek ins.ki Rabbim can versin canimizin icindeki canlara.aminnn.hay gcler
Aminnnnnnn canim insallah. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin. Hayirli geceler

İnşallah canım. Bekliyorum senin güzel haberlerini de inşallah. Haftaya cuma da benim transferim var dua edin lütfen

Kizlar bu arada hangi illerdesiniz..ben diyarbakirdayim memorialde tedavi oluyorum..ilk t.bebek denemem..yaradanim bana normal yoldan bir erkek evlad nsip eddi 9 yasinda yavrum.5 senedirde sebebesiz nasip olmadi.evlad cok kardes istiyo uzuluyo tabi bizde yaradanimdan diliyoz..yasim suan 36 ..ocak 20de 37 olacagim.daha 37ye coookkk var:):)1iyi bir normal dondurulmus 5.gun empriyosu trnsfer edildi.bi tin ilac igneye devam afedersiniz artik ne klcada ne karinda igne vuracak yer kalmadi..Rabbim emeklerimizi hayr eylesin ins...aminnn

Kizlar bu arada hangi illerdesiniz..ben diyarbakirdayim memorialde tedavi oluyorum..ilk t.bebek denemem..yaradanim bana normal yoldan bir erkek evlad nsip eddi 9 yasinda yavrum.5 senedirde sebebesiz nasip olmadi.evlad cok kardes istiyo uzuluyo tabi bizde yaradanimdan diliyoz..yasim suan 36 ..ocak 20de 37 olacagim.daha 37ye coookkk var:):)1iyi bir normal dondurulmus 5.gun empriyosu trnsfer edildi.bi tin ilac igneye devam afedersiniz artik ne klcada ne karinda igne vuracak yer kalmadi..Rabbim emeklerimizi hayr eylesin ins...aminnn
Bende Kayseri de tedavi görüyorum canım. Bizim erkek infertilitesi. Orda üniversite de iyi bi urolog varmış. Murat atar. Duydun mu hiç?

Duymadim cnm ..benimde yengemin ikiz kardesinin esinde hic siperm yokmus samsunda yasiyolar.sperm olmayan erkeklerin tedavisi varmi acep bilgin varmi 6 yillik evliler ne dersin..

Duymadim cnm ..benimde yengemin ikiz kardesinin esinde hic siperm yokmus samsunda yasiyolar.sperm olmayan erkeklerin tedavisi varmi acep bilgin varmi 6 yillik evliler ne dersin..
Ay allah yardımcıları olsun. Mikro tese yapmışlar mi hiç? Ameliyat la sperm arama yani. Bir de Maslak acıbademde laboratuvar Türkiye nin en iyisiymis şu an. Bülent tıraş hocayı bi arasinlar. Bide Saraçoğlu nu. Saraçoğlu kişiye özel kur veriyo. Benim iki tanıdığım var birinin 4 yıllık biri 10 yıllık evli. 10 yillikta ameliyat la bile bir şey bulamamislar. Ama şu an kök hücre tedavisi arastiriliyirmus. Ay rabbim çok zor. Kimseye verme. En azından tüp şansımız var çok şükür.

merhaba kızlar benimde ilk tüp denemem olacak dondurulmuşla 19 ocak ta kontrole gitcem transfer için gün verecek daha şimdiden stres ve heycan içerisindeyim allah kolaylık versin hepimize

merhaba kızlar benimde ilk tüp denemem olacak dondurulmuşla 19 ocak ta kontrole gitcem transfer için gün verecek daha şimdiden stres ve heycan içerisindeyim allah kolaylık versin hepimize
Merhaba canım. Bende dondurulmuş larla yapıyorum. Benimde bekle bekle5gecmemisti fakat ayin 22 si transfer günüm şükür. Allah hakkında hayirlisini versin.

Dert insanin kendinde olunca daha rahat oluyosundurda siz konusu erkek olunca kimselere soyleyemiyolarda ole bikac doktorla kaldilar..Rabbimden umit kesilmez hergun bi tedvi
elmascigim benimde 18.de kanda belli olacak ins.diyarbakirda oglen ezanlari okunuyor ezanlar hurmetine Rabbim yavrularimiza kavustursun hepimizi..sen hangi ildesin yasin kac kac empriyon olustu konusalim ins...benim transferimin 8.gunu. Hayirlisiyla...seninde olacak sende sabredecek ve ins mujdeler verecegiz..

Kizlar benim sonucum negatif cikti. Hayirlisi dedim ve kaldigim yerden hayatima devam ediyorum. Allah su an istemiyor demek ki anne olmami. Insallah sizlerin kucagi dolar

Kizlar benim sonucum negatif cikti. Hayirlisi dedim ve kaldigim yerden hayatima devam ediyorum. Allah su an istemiyor demek ki anne olmami. Insallah sizlerin kucagi dolar
Ay canım benim. Allah hayirlisini versin, üzülme, pes etme, dondurulmuş varsa başla hemen...

Back
X