Dert insanin kendinde olunca daha rahat oluyosundurda siz konusu erkek olunca kimselere soyleyemiyolarda ole bikac doktorla kaldilar..Rabbimden umit kesilmez hergun bi tedvi
elmascigim benimde 18.de kanda belli olacak ins.diyarbakirda oglen ezanlari okunuyor ezanlar hurmetine Rabbim yavrularimiza kavustursun hepimizi..sen hangi ildesin yasin kac kac empriyon olustu konusalim ins...benim transferimin 8.gunu. Hayirlisiyla...seninde olacak sende sabredecek ve ins mujdeler verecegiz..
inşallah canım ben hatay dayım 6 senedir uğraşıyorum kısmet olmadı bir türlü rabbim nasip etmedi bende endometriozis var eşimde ileri hızlı problemi 9 yumurtadan 3 embriyo oluştu bende 3.gün embriyoları tedavi sırasında ohss oluncu dr.dondurmayı tercihti senin test sonucuna az kalmış haydı bakalım rabbim seninde benimde tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün buarada kaç embiriyo transfer edildiDert insanin kendinde olunca daha rahat oluyosundurda siz konusu erkek olunca kimselere soyleyemiyolarda ole bikac doktorla kaldilar..Rabbimden umit kesilmez hergun bi tedvi
elmascigim benimde 18.de kanda belli olacak ins.diyarbakirda oglen ezanlari okunuyor ezanlar hurmetine Rabbim yavrularimiza kavustursun hepimizi..sen hangi ildesin yasin kac kac empriyon olustu konusalim ins...benim transferimin 8.gunu. Hayirlisiyla...seninde olacak sende sabredecek ve ins mujdeler verecegiz..