Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

günaydın kızlar gün sayanlar bekleyenler ne alemdesiniz ben yarın kontrole gidecem transfer için gün verecek

Merhaba kızlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun inşallah sizde bende pozitifi görürüz allah büyüktür. Benimde transferin 7. Günü hiç birşey hissetmiyorum beklemek çok zor:KK43:

Merhaba kızlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun inşallah sizde bende pozitifi görürüz allah büyüktür. Benimde transferin 7. Günü hiç birşey hissetmiyorum beklemek çok zor:KK43:
Allah hayirlisini versin arkadaşım hepimize. Siz transfer olmusunuz bir hafta da geçmiş maşallah. Ben cumayi getiremedim bir türlü.

Sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah ☺ evet bir hafta ggeçti ama çok korkuyorum yine yeniden hayal kırıklığı yaşamaktan :KK17::KK17:

Merhaba,
Arkadaşlar benimde bugün 8.günüm dün kan testi yaptırdım negatif çıktı.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ah evet erkendi çok ama dayanamadım öyle pişmanım ki şimdi test günümde bile yapasım yok.ama umudum çok: ) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kizlar pazartesi kan degerim 25 cikti yarin hayirlisiyla tekrar test yapilacak ins kan degrlerim kat kat artmistirda tam pozitif derler tam 5yildir bu haberin umidi ile yasiyoruz.cok sukur Yaradanima bi evladimiz var ins bide kardesi olsun saglicakla ins sizlerde buguzel gunleri yasayin kucaklariniz saglikli evladlarla dolsyn.dua ile diyarbakirdan hay geceler

Kizlar pazartesi kan degerim 25 cikti yarin hayirlisiyla tekrar test yapilacak ins kan degrlerim kat kat artmistirda tam pozitif derler tam 5yildir bu haberin umidi ile yasiyoruz.cok sukur Yaradanima bi evladimiz var ins bide kardesi olsun saglicakla ins sizlerde buguzel gunleri yasayin kucaklariniz saglikli evladlarla dolsyn.dua ile diyarbakirdan hay geceler
Allah sağlıkla devamıni nasip etsin. Çok sevindim. Bir şey sorucam orda bir urolog varmış;murat atar. Bi bilgin var mı canım

hadi hayırlısı canım test sonucunu haber etmeyi unutma bize benimde 25 ocak p.tesi tranferim olacak inşallah hayırlı olsun hakkımızda

Kizlar malesef benim degerlerim 25de kaldi enson 30 oldu.cok uzuldum cok agladim ailecek cok yikildik toparlanmaya calisiyoruz...kismet olmadi ..dilerim sizlere nasip olsun ..Rabbim ins hic beklemedigimiz anda verir ...aminnn

Kizlar malesef benim degerlerim 25de kaldi enson 30 oldu.cok uzuldum cok agladim ailecek cok yikildik toparlanmaya calisiyoruz...kismet olmadi ..dilerim sizlere nasip olsun ..Rabbim ins hic beklemedigimiz anda verir ...aminnn
canım çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin yükselme ihtimali yokmu peki çok anlamadığım için soruyorum

bebeğim87 test günün ne zaman sonucunu bizede yaz seninle transfer günümüz aynı ben test yaptırmaya çok korkuyorum :(

Kızlar iyi akşamlar benimde salı günü transferim oldu ayin birinde hcg baktırıcam nasipse bakalım inş hayırlısı olur ilaçlar biraz halsizleştirdi sanki beni uyku yaptı bide sizdede oldumu

Back
X