Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hayirlisini versin arkadaşım hepimize. Siz transfer olmusunuz bir hafta da geçmiş maşallah. Ben cumayi getiremedim bir türlü.Merhaba kızlar öncelikle tedavileriniz hayırlı olsun inşallah sizde bende pozitifi görürüz allah büyüktür. Benimde transferin 7. Günü hiç birşey hissetmiyorum beklemek çok zor![]()
Erken canım ya. Sen gününde bir daha yaptirMerhaba,
Arkadaşlar benimde bugün 8.günüm dün kan testi yaptırdım negatif çıktı.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kaç çıktı değer. Bide tam yerleşme gününde yapmisin. Tek embriyo tutynuyosa hayatta çıkmaz zatenAh evet erkendi çok ama dayanamadım öyle pişmanım ki şimdi test günümde bile yapasım yok.ama umudum çok: ) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Onlar genelde çoğul gebelik. Tam yerleşme zamanlarinda kendini de bebeği de üzme canım. Hayırlısı allahtan.<1.20 yazıyodu başka bişey yazmıyodu.3. gün embriyosu benimki.ama 7.günde çıkan larda var tabi
Allah sağlıkla devamıni nasip etsin. Çok sevindim. Bir şey sorucam orda bir urolog varmış;murat atar. Bi bilgin var mı canımKizlar pazartesi kan degerim 25 cikti yarin hayirlisiyla tekrar test yapilacak ins kan degrlerim kat kat artmistirda tam pozitif derler tam 5yildir bu haberin umidi ile yasiyoruz.cok sukur Yaradanima bi evladimiz var ins bide kardesi olsun saglicakla ins sizlerde buguzel gunleri yasayin kucaklariniz saglikli evladlarla dolsyn.dua ile diyarbakirdan hay geceler
hadi hayırlısı canım test sonucunu haber etmeyi unutma bize benimde 25 ocak p.tesi tranferim olacak inşallah hayırlı olsun hakkımızdaKizlar pazartesi kan degerim 25 cikti yarin hayirlisiyla tekrar test yapilacak ins kan degrlerim kat kat artmistirda tam pozitif derler tam 5yildir bu haberin umidi ile yasiyoruz.cok sukur Yaradanima bi evladimiz var ins bide kardesi olsun saglicakla ins sizlerde buguzel gunleri yasayin kucaklariniz saglikli evladlarla dolsyn.dua ile diyarbakirdan hay geceler
canım çok üzüldüm rabbim hayırlısını nasip etsin yükselme ihtimali yokmu peki çok anlamadığım için soruyorumKizlar malesef benim degerlerim 25de kaldi enson 30 oldu.cok uzuldum cok agladim ailecek cok yikildik toparlanmaya calisiyoruz...kismet olmadi ..dilerim sizlere nasip olsun ..Rabbim ins hic beklemedigimiz anda verir ...aminnn