Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kızlar iyi akşamlar benimde salı günü transferim oldu ayin birinde hcg baktırıcam nasipse bakalım inş hayırlısı olur ilaçlar biraz halsizleştirdi sanki beni uyku yaptı bide sizdede oldumu
Ben estrofem ve crinone kullanali sarhoş gibiyim canım. Baş dönmesi uyku... benim transferim yarın allah izin verirse. Senin de guzellikle sonuclansin inşallah

Kizlar malesef benim degerlerim 25de kaldi enson 30 oldu.cok uzuldum cok agladim ailecek cok yikildik toparlanmaya calisiyoruz...kismet olmadi ..dilerim sizlere nasip olsun ..Rabbim ins hic beklemedigimiz anda verir ...aminnn
Canım allahtan hayirlisini. Diğer evladını görüp sukret... vardır bir zamanı ayarlamistir kardesinin vaktini rabbim inşallah

Ben estrofem ve crinone kullanali sarhoş gibiyim canım. Baş dönmesi uyku... benim transferim yarın allah izin verirse. Senin de guzellikle sonuclansin inşallah
İnş Can'ım benim çok saol benim transferin 3. Günü bende estrofem die düşündüm ben transfer öncesinde kullanmadım

İnş Can'ım benim çok saol benim transferin 3. Günü bende estrofem die düşündüm ben transfer öncesinde kullanmadım
Benim ki dondurulmuş tedavusiydi canım ondan. İlk başlarda çarpıntı bile yaptı. Ama niye sabrediyoruz demi? Sonucu güzel olsun. Bu tedavim olmazsa bir dahakine ilaçsız isticem. Ama inşallah gerek kalmaz;)

Benim ki dondurulmuş tedavusiydi canım ondan. İlk başlarda çarpıntı bile yaptı. Ama niye sabrediyoruz demi? Sonucu güzel olsun. Bu tedavim olmazsa bir dahakine ilaçsız isticem. Ama inşallah gerek kalmaz:KK66:
İnş Hakkı'mızda hayırlısı Allahım sonunu hayır etsin umutlarımız uğraşlarımız çektiğimiz acılar boşa gitmesin inş

Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem. ;)

Kızlar bana dua edin nolur. Korkuyorum bişey olucak da transfer ertelenecek diye. Yarın allah in izniyle cocuklarimin karnesini dagitip kendi cocuklarimi almaya gidicem. :KK66:
Olumsuz düşünme Allah'ın izniyle olup biter inş ben Allah'a devrettim emanetimiz ona de çık yola Can'ım benim Hakkı'mızda hayırlısı ama umutsuz olma

Transfer olunca yaz olurmu bide idrara sıkışık gitmeyi unutma Allah yardımcın olsun

Merhabalar arkadaşlar benim transferim de çarşamba gunu gerçekleşti 3 şubatı bekliyorum.Beklemek çok zor hep aklım yavruşlarımda bu 2. Denememiz inşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize.bekleyen herkes bol şanslar dilerim.hakkımızda hayırlısı...

Merhaba arkadaşlar,
Ocak 11 de transfer yapıldı.. 20'sinde yaptırdığım beta hcg 56,52 ve bugün yaptırdığım testte de 99,27 çıktı
değerlendirme yaparsanız çok sevinirim nasıl sizce?
bu benim 2. tüp bebek denemem ilkinde boş gebelik oluştu ödüm kopuyorrr...

Merhaba arkadaşlar,
Ocak 11 de transfer yapıldı.. 20'sinde yaptırdığım beta hcg 56,52 ve bugün yaptırdığım testte de 99,27 çıktı
değerlendirme yaparsanız çok sevinirim nasıl sizce?
bu benim 2. tüp bebek denemem ilkinde boş gebelik oluştu ödüm kopuyorrr...
Hormonun yükselmiş şuan gebesin Can'ım benim Allah tamamına erdirir inş

Beloved75 tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bugün benim test günümdü ama korkudan yaptıramadım: (

Beloved75 tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bugün benim test günümdü ama korkudan yaptıramadım: (
ayyy kıyamam yaa .... bende çok heyecanlıyım yaptırırsanız testi yazın mutlaka, amin inş hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebelerimizi

Kaçıncı günde transfer oldu
canım şöyleki aralığın 3'ünde yumurta toplama işlemi yapıldı 5 gün boyunca yumurtalar takibe alındı 2 tane döllenen yumurta kaldı ve donruruldu.. rahim 1 ay dinlenmeye alındı ocağın 11 inde de transfer gerçekleşti..
9. günü de test yapıldı hcg 56 çıktı.. 11. günde de 99 çıktı .. inşallah yükselmeye devam eder..

Back
X