Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değerim 55 e düştüHayırlsı Can'ım benim kanama filan yok dimi
Canım hayırlısı böyleymis diyelim, biliyorum çok zor ama malesef bazen elden birşey gelmiyor...slm kızlar
olmadı değer 55 e düştünasip....
herkese bol şans..
Cok gecmis olsun canim hakkimzda hayirlisi bende tutumayinca cok aglamistim yikilmistim ama elden ne gelirki umudunu kaybetme insallahh birgun bizde anne olacagiz allahim kmsenin kucagini bos birakmasin tüm isteyenlere versin insallahslm kızlar
olmadı değer 55 e düştünasip....
herkese bol şans..
Off canım ya sen de miKızlar bugün 10. Günümde dayanamadım baktım negatif
Benimki yeni degil canim kasimda negatif aldim subatta dondurulmuslarla denicez insallah bu defa olurOff canım ya sen de miAllahım iyice korkmaya başladım..Sürekli kötü haber geliyor.Allahım sabır versin canım..
Canim benim benimkide 5.gun 1.kaliteydi tutmadi olmayinca olmuyor dedgin gibi allahim hepimize sabirlar tekrar deniyecek guc versin insallahh olucak birgun umudunuzu kaybetmeyinMalesef eşime daha söylemedim o daha çok yıkılacak 12. Gün baktırıcam tekrar o ozaman öğrensin şuan Okadar çok hissizleştim ki anlatamam 2 adet 5. Gün embriyosuydu olmayınca olmuo işte hiçmi yükselmez ya hiç mi![]()
Soz konusu evlat olunca oyle bir katlanirsinki canim suan daha cok yeni oldugu icin boyle dusunuyorsun cnku baska caremiz yok yine yeniden denicez kaderimzde varmis birkereYanı şuan tekrar o acılara katlanabilirmiyim bilmiorum çok zor ama Allah büyük diyecek başka bişeyim yok malesef yok![]()
Amin canım aminnnnn.Gercekten maddi manevi çok zor günler geçiriyoruz herbirimiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun, hayırlısı ile kavuşalım biz de bebeklerimize..hilaminnnnn.Gost: 44914993 .!.:Yaradanim sonuçlarını hayran eyler.benim sonucu 20 ocakta negatif çıktı. .çok KKK zor günlerden geçiyorum, 6gun sonra rengi oldum ve düşen embriyolar imi gördüm. ..çok zor çok. .maddi manevi Yorulduk..Keşke nasip olayda giden 11 bine olayda, şimdi soğan kürü yapmayı istiyorum.esimede keçi boynuz kuru,, bakarsın şifa Yaradanim dan oradan gelir.? Ya nasip ya kısmet. ..
Malesef eşime daha söylemedim o daha çok yıkılacak 12. Gün baktırıcam tekrar o ozaman öğrensin şuan Okadar çok hissizleştim ki anlatamam 2 adet 5. Gün embriyosuydu olmayınca olmuo işte hiçmi yükselmez ya hiç mi![]()
Yanı şuan tekrar o acılara katlanabilirmiyim bilmiorum çok zor ama Allah büyük diyecek başka bişeyim yok malesef yok![]()
hayırlısı inş...Yanı çok zor bilmiorum dicek kelime yok tabiki herşeyin hayırlsı asla isyan deil ama insanız üzülmeden olmuo kanda baktırdım Can'ım benim idrara güvenmem bakalım yarın 12. Gün gidip yine kan vericem eşim öğrenicek