Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Çok teşekkür ederim. Bu hani Bi belirti gibi değil bildiğimiz sancı gibi. Dünden beri sürekli yatıyorum eşim çok panik oldu hiç kaldırmıyor beni. Doktora gidelim dedi ona da karşı çıktım. Hafta sonu da geldi. Normalde olsa hiç umrum olmaz bu kadarcık sancı ama durumumuz malum insan ne olsa çekiniyor...

İnş bir daha ki denemende pozitifi görürsün. Dua edicem Aysem senin için. Gerçi evlat isteyen herkese her daim duacıyım Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin diye...
Sagol canim amiinn rabbim bu verdigimiz emekleri bosa cikarmasin insallahh hepimiz anne olacagiz

Kızlar merhaba ben Bi soruyla geldim yanınıza.
5 şubatta transferim oldu evde çok yorulmadan uğraşıyorum. Dün akşam yemek hazırlarken bir anda bir sancı girdi sağ tarafıma. Sonra sanki orda fındık büyüklüğünde bişey var onu hissediyorum hala bile. Yerini Nasıl tarif etsem sağ tarafta bacağıma çok yakın yumurtalığımın ora bile olabilir. Gece sağ sol bile yatamadım. Sabah kalktığımda da kulağımda bir çınlama ve bugün gün boyu devam etti. Doktoru da aramadım. Aşırı telaşlanmak istemiyorum ama endişeleniyorum da. Hiç bu tip bişey yaşayan var mı ki -inş yaşamazsınız- çok muallakta kaldım
canım öncelikle hayırlı olsun inş. bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.. senin bu durum bi tanıdıkta oldu ağrı çok şiddetli olmuş ama korkma yerleştiği için oluyormuş :)
bende ocağın 11 inde trasfer yaptırdım ilk beta hcg 52 çıktı 2 inci beta hcg 99 çıktı daha sonra yavaş yavaş değerler düştü ve adet oldum.. allahın bildiği ve dilediği gibidir sevgilerr..

canım öncelikle hayırlı olsun inş. bebeğine en kısa zamanda kavuşursun.. senin bu durum bi tanıdıkta oldu ağrı çok şiddetli olmuş ama korkma yerleştiği için oluyormuş :)
bende ocağın 11 inde trasfer yaptırdım ilk beta hcg 52 çıktı 2 inci beta hcg 99 çıktı daha sonra yavaş yavaş değerler düştü ve adet oldum.. allahın bildiği ve dilediği gibidir sevgilerr..

Çok teşekkür ederim cevabın için. İnş hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Bi tek sonucu pozitif görmek yetmiyor değil mi? Allahım ne zorlu süreç.

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

merhaba, kabak çekirdeği neye iyi geliyor ?
Opu işlemi olduğu günden itibaren kabak çekirdeği ve günde bi dilim ananas tutunmaya çok yardımcı oluyormuş ama ananası transferin beşinci gününden sonra bırak bunu çok kişiden duydum ve uyguladım ilk denemem de üç embriyo konuldu üçü de tuttu maalesef düşük oldu ikinci de iki embriyo konuldu keseleri yeni göreceğiz ama doktor büyük ihtimalle ikiz dedi tahlil sonucuna göre yani ben faydasını gördüğümü düşünüyorum

slm arkadaşlar.Benim de bu gün transfer gününü saymazsam 5. günüm.Sabırla güzel sonuçları bekliyorum.Bu yolda çaba sarf eden herkese canı gönülden pozitif değerler alması için dua ediyorum.Benim 3. denemem.Dört yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var.Rabbim dileyen herkese nasip etsin.Oğlum 3. gün donmuş embriyoydu.Rabbim ol dedi oldu.darısı bu seferkine inşallah.
Can'ım merhaba bişey sormak istiyorum nerde yaptırdın tüp bebeği ve ne kadara mal oldu bende yaptırmayı düşünüyorum merkez araştırtırım

Can'ım merhaba bişey sormak istiyorum nerde yaptırdın tüp bebeği ve ne kadara mal oldu bende yaptırmayı düşünüyorum merkez araştırtırım
CNm kusura bakma yeni gördüm mesajı.Ben bu denememi İstanbul tüp bebekte yaptım fakat doktorum dışardandi.bana şimdiye kadar rahim filmi çekilmişti.Sonucum negatif olunca kendim çektirdi. Meğer sağ tüpün altında sıvının gollendigi bir alan varmış. O da enfeksiyon ve yumurta tutunma sına engelmiş.Bu yüzden doktorumu değiştirdim.Bürüksel Tüp bebek merkezinde dr.yucel beye gidiyorum Laporoskopi ve histereskopi olacam fiyatlardan ötürü bir kaç aya kadar ancak olacağım. Tup bebek fiyatlari ortalama fiyatlarla 6000-9000 arası değişiyor canım. Merkezden merkez farklı. Rapor çıkartabilirsiniz daha uygun oluyormuş ama ben hiç uğraşmadan çünkü devlette belli bir deneme yapman gerekiyormuş.

CNm kusura bakma yeni gördüm mesajı.Ben bu denememi İstanbul tüp bebekte yaptım fakat doktorum dışardandi.bana şimdiye kadar rahim filmi çekilmişti.Sonucum negatif olunca kendim çektirdi. Meğer sağ tüpün altında sıvının gollendigi bir alan varmış. O da enfeksiyon ve yumurta tutunma sına engelmiş.Bu yüzden doktorumu değiştirdim.Bürüksel Tüp bebek merkezinde dr.yucel beye gidiyorum Laporoskopi ve histereskopi olacam fiyatlardan ötürü bir kaç aya kadar ancak olacağım. Tup bebek fiyatlari ortalama fiyatlarla 6000-9000 arası değişiyor canım. Merkezden merkez farklı. Rapor çıkartabilirsiniz daha uygun oluyormuş ama ben hiç uğraşmadan çünkü devlette belli bir deneme yapman gerekiyormuş.
canım cok saol bilgi verdıgın ıcın rabbım ınsallah tez zamanda guzel haberler almanı nasip eder. bende onumuzde ki ay bahçaçı fulyada tedavıye başlıcam ınsallah ilk denemem olacak benide

Son 24 saat kızlar, ölüyorum heyecandan. Allah rızası için bi fatiha okurmusunuz. Yarın bu saatlerde beta hcg yi yaptırmış olurum. Sonucu sizlerle paylaşacağım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Son 24 saat kızlar, ölüyorum heyecandan. Allah rızası için bi fatiha okurmusunuz. Yarın bu saatlerde beta hcg yi yaptırmış olurum. Sonucu sizlerle paylaşacağım. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Okudum canim insallahhh tutunmustur bebegin insallah yarin mujdeni duyariz burdan allahim buyuk hakkinda hayirlisi olsun

canım cok saol bilgi verdıgın ıcın rabbım ınsallah tez zamanda guzel haberler almanı nasip eder. bende onumuzde ki ay bahçaçı fulyada tedavıye başlıcam ınsallah ilk denemem olacak benide
Güzel bir merkez içini ferah tut.İnşallah ilk denemende tutar.

Back
X