- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
İyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...
ARKADAŞIM SAKİN ÜMİDİNİ KESME. SA A ÖZELLİKLE DUA EDİCRM :)İyi akşamlar arkadaşlar. 1. Sayfadan son sayfaya kadar okudum. Olumlu sonuç alan arkadaşlar adına çok sevindim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Olumsuz sonuç alan arkadaşlarla beraber bende üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Ben eski üyelerdenim. Nerdeyse 5-6 senedir ziyaret etmiyordum siteyi. Ta ki 3-4 gün öncesine kadar. Ben 13 yıllık evliyim ve 7. Tüp bebek tedavimizi gerçekleştirdik. Salı günü kan vericem ama içimde en ufacık umut yok nedense Rüyalarıma göre hamileyim hislerime göre değilim Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin inşallah...