Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Merhaba kızlar benimde 3. Denemem geçen hafta Perşembe 4.hücreli ve 2 hücreli 2 tane 3. Gün emriyosu transfer edildi. Orta seviyeli dediler yarın sonucumu alacağım ve yine olumsuz olacak diye o kadar korkuyorum ki :KK43: akşam hiç yatamadım desem yeri rabbim bu duyguyu bizlerede yaşatsın , dualariniza benide eklerseniz çok sevinirim .
Hiç belli olmaz canım burda mı okuyum başka yerde mi bilmiyorum ama çok kaliteli değil tutmaz demiş bi arkadaşın dru, ama ikiz gebelik oluşmuş. Bana da çok kaliteli yerleşmeye hazır bu ay oldu dedi ama işte bende yok o his. İnşallah hepimizinde olumlu sonuçları olur.
Birde birşey sorucam sizlere.hiç bir işaret olmayıp da hamile kalan olmadimi.yanı hep bel kasik karin agrisimi olmasimi gerekiyor
Bende olmadı ama eğer tutunduysa bu sefer belirtisiz oldu diyebilirim :KK16:

Kızlar bir sorum olacak .transferden kaç gün sonra dus aldınız.bugün benim transfer gününü saymazsak 4.gün ..5.gün embriyosu transfer edildi.

Kızlar bir sorum olacak .transferden kaç gün sonra dus aldınız.bugün benim transfer gününü saymazsak 4.gün ..5.gün embriyosu transfer edildi.
Ben ertesi gün girdim duşa canım. Drum yarın yapabilirsin demişti. Çok sıcak olmadan ılık duş alabilirsin. Karnına kasıklarına çok tutma suyu ama.

Inşallah o zaman tutunmustur canım benim azcık su serptin yüreğime
İnşallah canım umutlarımız o yönde. Benim arkadaşım da tüp bebek yaptı olmadı. Dru tüp bebekle bi zor olmaz sizin çocuğunuz demiş. Bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı. Allah'ın işine mi karışırsın işte de mi? Rabbim ol dedikten sonra. Bana da sıkıntı yok olacak diyolar ama olmuyo :110:

İnşallah canım umutlarımız o yönde. Benim arkadaşım da tüp bebek yaptı olmadı. Dru tüp bebekle bi zor olmaz sizin çocuğunuz demiş. Bi sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı. Allah'ın işine mi karışırsın işte de mi? Rabbim ol dedikten sonra. Bana da sıkıntı yok olacak diyolar ama olmuyo :110:
Olur inş bitanem bizdede hem yumurta kalitesi cok iyi değil hem sperm kalitesi bu etken zaten .

Bisey sorucam belki cogunuza sacma gelir ama olmayinca ben bisey mi yaptim diye dusunuyorum , olur mu boyle bisey ? ALlahim cezalandiriyo mu beni diye dusunuyorum :(

Bisey sorucam belki cogunuza sacma gelir ama olmayinca ben bisey mi yaptim diye dusunuyorum , olur mu boyle bisey ? ALlahim cezalandiriyo mu beni diye dusunuyorum :KK43:
Bu şekilde düşünürsen kafayı yersin inan bana o zaman Rabbim hepimizi cezalandiriyor diyelim . Herkesin sınavı farklıdır, seninki bu benimki bu başkasının ki daha farklı. Vel hasıl sinanmayan inan bana kimse yokk bizler pes etmeden rabbimden isteyerek bunun sonucuna kadar gideceğiz inş, Rabbim aydinliğımıza çıkarsın inş

Aa çok erken değil mi ama benim 8. Günüm bugün geçen hafta cumartesi olmuştu transferim. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım haber ver olur mu bize.
6 yi
Aa çok erken değil mi ama benim 8. Günüm bugün geçen hafta cumartesi olmuştu transferim. İnşallah olumlu sonuç alırsın canım haber ver olur mu bize.
6 yıllık evliyim canım benim inan erken görmüyorum bile , sen kac yaşındasın ? Inşallah canım benim olumlu sonuç hepimiz alırız hepimiz o duyguyu yaşarız, tabiki veririm haber cabim vermez olurmuyum ?

Bisey sorucam belki cogunuza sacma gelir ama olmayinca ben bisey mi yaptim diye dusunuyorum , olur mu boyle bisey ? ALlahim cezalandiriyo mu beni diye dusunuyorum :KK43:
İmtihan canım bunlar. Rabbim yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin. Sondayım diyosun şeytan neler fısıldıyo ama önemli olan o an isyan etmemek.

6 yi

6 yıllık evliyim canım benim inan erken görmüyorum bile , sen kac yaşındasın ? Inşallah canım benim olumlu sonuç hepimiz alırız hepimiz o duyguyu yaşarız, tabiki veririm haber cabim vermez olurmuyum ?
Yok canım transferden sonraki kan verme günün erken gibi geldi. Ben 10. Gün kan vericem o açıdan. Ben 33 yaşındayım 13 yıllık evliyim.

Zaten kafayi yemek uzereyim napsamne etsem icim icimi yiyo yaa yokus asagi kosmakistiyom boyle yuvarlanayim :) benim kafa ucuk !

:-):-)
Zaten kafayi yemek uzereyim napsamne etsem icim icimi yiyo yaa yokus asagi kosmakistiyom boyle yuvarlanayim :) benim kafa ucuk !
Çok normal tatlım. Benimde içimden sesim kısılana kadar bağırmak çığlık atmak geliyo. Bende sıyırdım iyice :KK53: hatta eşim hadi hazırlanda dışarı çıkalım arabada istediğin kadar çığlık at rahatla dedi :-)

Insallah hepinizde pozitif alirsiniz allahim emeklerimizin karsiligini versin ins.benimde transferim cuma gunu olucak smdiden ya bu defada tutmazsa korkusu basladii :(

Insallah hepinizde pozitif alirsiniz allahim emeklerimizin karsiligini versin ins.benimde transferim cuma gunu olucak smdiden ya bu defada tutmazsa korkusu basladii :KK43:
Hiç aklına kötüyü getirme canım. Ben en başta çok pozitiftim herşey yolunda gitti. Şimdi de gerçi ters bişey yaşamadım ama dün adet sancısı gibi sancı olunca hafiften biraz umutsuzlaştım. Hayrlısı olsun. Senin kaçıncı gün embriyosu verilecek canım?

Back
X