Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Arkadaslar ankaradaki merkezler hakkkainda bilginiz var mi sehir disindan gelecegum o yuzden yuzyuze gorusme olanagim cok yok :110:

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. 8 gün önce 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. İnanın çok heyecanlıyım. Az önce dayanamayıp test yaptım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Yani hamile miyim?
ayyyy hamilesin :KK71: masallah cnm

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba. 8 gün önce 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. İnanın çok heyecanlıyım. Az önce dayanamayıp test yaptım. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Yani hamile miyim?
Yaa hamilesin arkadasim testlerde hic goremedigim bi tablo bu:))hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allahim. Benim de 5.gun iyi kalite transferi oldu 19 Subatta ilk denemem beklemedeyim♡

Ben ilk denememde kaldım çok şükür. 2 tane transfer yapılmıştı biri tuttu. senin son durum ne şuan?
maşallah cnm darısı başımıza inşallah.benim de 18 şubatta 2 tane transfer edildi.Dr test gününü 27'si dedi.Hiçbir belirti yok ben de.gerçi belirti olmadan da olumlu sonuç alanlar var sanırım.idrar testi yapsam mı moralim bozulur mu bilemedim:KK43:

tebrikler arkadaşım:nazar::nazar::nazar:
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...

maşallah cnm darısı başımıza inşallah.benim de 18 şubatta 2 tane transfer edildi.Dr test gününü 27'si dedi.Hiçbir belirti yok ben de.gerçi belirti olmadan da olumlu sonuç alanlar var sanırım.idrar testi yapsam mı moralim bozulur mu bilemedim:KK43:
Bende de hiç bir belirti yok tu inan idrar testide öylesine yaptık nasıl olsa çıkmaz dedik erken daha çift cikti ama önemli olan kan dedi dokturum inşallah hepimiz bebegimizi kucagimiza alırız birbirimize dua edelim.

Şuan idrar değil kanda bile çıkması zor canım daha çok erken senin pazartesi-salıyı bekle bence. idrar testine de pek güvenme derim kalbini ferah tut cnmm

Şuan idrar değil kanda bile çıkması zor canım daha çok erken senin pazartesi-salıyı bekle bence. idrar testine de pek güvenme derim kalbini ferah tut cnmm
zaten bize ilk başta verilen ilaç tablosunda test günü pazar yazıyodu.transfer günü dr cmrtesi gelin test için dedi şaşırdım.10.gün olacak o gün.cumartesi de eşimin görevi var aksama kadar.biz heralde pazar gideriz test için.
duanda unutma canım bizleri...ne de olsa çok canlısın sen duan kabul olur:KK46::KK46:bu arada kaç tane transfer edildi senin ve kaçı tuttu acaba?

Bende de hiç bir belirti yok tu inan idrar testide öylesine yaptık nasıl olsa çıkmaz dedik erken daha çift cikti ama önemli olan kan dedi dokturum inşallah hepimiz bebegimizi kucagimiza alırız birbirimize dua edelim.
amin inşallah canım.buraya girince yalnız olmadığını hissediyor insan.moral oluyor yani:KK19:iyi ki girmişim buraya:KK68:

zaten bize ilk başta verilen ilaç tablosunda test günü pazar yazıyodu.transfer günü dr cmrtesi gelin test için dedi şaşırdım.10.gün olacak o gün.cumartesi de eşimin görevi var aksama kadar.biz heralde pazar gideriz test için.
duanda unutma canım bizleri...ne de olsa çok canlısın sen duan kabul olur:KK46::KK46:bu arada kaç tane transfer edildi senin ve kaçı tuttu acaba?
Dua etmezmiyim hiç cnm allah isteyen kimseyi mahrum bırakmasın. sana tavsiyem idrar testi hiç yaptırma bence boşuna moralini bozma cnm. Bana 2 tane transfer yapılmıştı şuan 1 i tuttu. 2.kese çok küçükmüş büyük ihtimal o gelişmicekmiş

Dua etmezmiyim hiç cnm allah isteyen kimseyi mahrum bırakmasın. sana tavsiyem idrar testi hiç yaptırma bence boşuna moralini bozma cnm. Bana 2 tane transfer yapılmıştı şuan 1 i tuttu. 2.kese çok küçükmüş büyük ihtimal o gelişmicekmiş
sağolasın canım.pozitif sonuç olsun da iki olmuş tek olmuş çok sorun değil sanırım benim için.çünkü ikiz gebelik biraz daha riskli galiba.Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize.sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...

Arkadaşlar kan verdim bugün 76 b-hcg dr um pozitif hamilesin ama 2 gün sonra artışı görelim dedi. Rabbim sizlere de yaşatsın bu mutluluğu inşallah.
Hayirlii olsunnn canimm benimmm insallahh dahada katlanir degerin cokk sevindimm senin adina galiba bayagi ugrasmistin bu yolda rabbim kucagina almayida nasip etsin cok duygulandim cok merak ediyordum senin sonucunu allahima sukurler olsun bu mutlulugu yasatti sana darisida bana ve tum isteyenlere olsunnn insallahhh

Back
X