Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Kizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun:(((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)

Kizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun:KK43:((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)
Sabırlı olamayan biz...

Kizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun:KK43:((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)
Bence bu abdest al, bi yasin oku. Rabbim gönlünü genisletecektir

Sabret canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bende yarını merak ediyorum ikiye katladımı diye.

Yerleşme kanamasıdır canım muhtemelen. Kalbini ferah tut. Adet kanaması olsaydı gününde gelirdi bence erken gelmezdi. Gene de seni umutlandırmıyım ama.

Sen icini ferah tut canim olumlu dusunmeye calis insallah guzel haberlini alicaz

Bu kadar erken idrarda çıkacağını sanmıyorum.kan testinde bile daha yeni yeni çıkıyor

Kızlar durumunuz nasil bugun gununuz nasil gecti. 9. Gün bitmesine saatler kaldi benim biraz kasiklarimda agri var yürüyüş yaptim bugun uzun bi aradan sonra cok fazla degil yarim saat ama yeterli oldu sanirim

Kızlar durumunuz nasil bugun gununuz nasil gecti. 9. Gün bitmesine saatler kaldi benim biraz kasiklarimda agri var yürüyüş yaptim bugun uzun bi aradan sonra cok fazla degil yarim saat ama yeterli oldu sanirim
Hamdolsun canım sen nasılsın? Yarın mı vereceksin kan? Hayırlı haberler verirsin inşallah.

Bişey sormak istiyorum dün hafif lekelenmem oldu. Dün transferin 7. Günüydü yerleşme kanaması olabilir mi ? Adet günümde bugün ? Ateşim falanda oldu terleme.

Bişey sormak istiyorum dün hafif lekelenmem oldu. Dün transferin 7. Günüydü yerleşme kanaması olabilir mi ? Adet günümde bugün ? Ateşim falanda oldu terleme.

Olabilir cnm herkeste kanama olucak diye bir şey yok ama kişiden kişiye farklılık gösterir

Kizlar bugun adet gunum, clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitif:) yarin kan testi yaptiricam insallah oldu bu sfer dualarinizi eksik etmeyin..
dijital testi ilk defa duyuyorum :) cnm kaçinci denemendi . masallah ins kan değerinde hayırlısıyla artar , bide transferin cuma olmustu dimi

Back
X