Amiinn canımHayirlisi olsun canim. Umutlarimiz büyük insallah rabbim yuzumuzu guldursun
Kaçıncı günün bugün canım. Sancın falan var mı?Biraz önce çok azda olsa kanamam oldu şimdi uzanıyorum inşaAllah bişey olmaz bana dua edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn canımHayirlisi olsun canim. Umutlarimiz büyük insallah rabbim yuzumuzu guldursun
Kaçıncı günün bugün canım. Sancın falan var mı?Biraz önce çok azda olsa kanamam oldu şimdi uzanıyorum inşaAllah bişey olmaz bana dua edin lütfen
Sabırlı olamayan biz...Kizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)
Amiinn canım
Kaçıncı günün bugün canım. Sancın falan var mı?[/QUOTE
7. Günüm 6. Gün embriyosu. Karnımda iğne batar gibi bişeyler hissediyorum onun dışında ağrım yok.
Bence bu abdest al, bi yasin oku. Rabbim gönlünü genisletecektirKizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)
Sabret canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Bende yarını merak ediyorum ikiye katladımı diye.Kizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)
Sen icini ferah tut canim olumlu dusunmeye calis insallah guzel haberlini alicazKizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)
Bu kadar erken idrarda çıkacağını sanmıyorum.kan testinde bile daha yeni yeni çıkıyorKizlar dun 6 gun onceden sonuc veren pred. Gebelik testi yapmistim 2. Cizgi coksilik olmadan cikmisti, bugun yine yaptim ama bu defaki ayni model diil 4gun once diyo 2.cizgi cikmadi. Neden bu kadar sabirsizim cok kiziyorum kendime gunler cabucak bitsin ve sonuclansin istiyorum biktim artik coook fenayim bugun((( ( 19 Subat transfer, 5.gun embriyosu)
Hamdolsun canım sen nasılsın? Yarın mı vereceksin kan? Hayırlı haberler verirsin inşallah.Kızlar durumunuz nasil bugun gununuz nasil gecti. 9. Gün bitmesine saatler kaldi benim biraz kasiklarimda agri var yürüyüş yaptim bugun uzun bi aradan sonra cok fazla degil yarim saat ama yeterli oldu sanirim
Bana kalsa coktan tahlil yaptiricam ama esim izin vermiyor cumartesiyi bekliycem mecbur 12. Günü acaba nasil olucak degerlerimHamdolsun canım sen nasılsın? Yarın mı vereceksin kan? Hayırlı haberler verirsin inşallah.
kaçıncı gün embriyosuydu ki?Kaldı 2 gün ama ben dayanamayıp test yaptım bugün ve sonuç negatif erken olduğunu biliyorum ama korkmaya başladım... 8. Günüm bugün... Tutunamadımı meleğim tutamadım mı onu
Olabilir cnm herkeste kanama olucak diye bir şey yok ama kişiden kişiye farklılık gösterirBişey sormak istiyorum dün hafif lekelenmem oldu. Dün transferin 7. Günüydü yerleşme kanaması olabilir mi ? Adet günümde bugün ? Ateşim falanda oldu terleme.
dijital testi ilk defa duyuyorum :) cnm kaçinci denemendi . masallah ins kan değerinde hayırlısıyla artar , bide transferin cuma olmustu dimiKizlar bugun adet gunum, clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitif:) yarin kan testi yaptiricam insallah oldu bu sfer dualarinizi eksik etmeyin..
İnşallah hayırlı haber alirsinKizlar bugun adet gunum, clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitif:) yarin kan testi yaptiricam insallah oldu bu sfer dualarinizi eksik etmeyin..