Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

dijital testi ilk defa duyuyorum :) cnm kaçinci denemendi . masallah ins kan değerinde hayırlısıyla artar , bide transferin cuma olmustu dimi
Transferim cuma olmustu. Eczanelerde satiliyor canim dijital test, cizgi silikti hayali mi gibi problemler yok direkt sonuc net oluyor. Bakalim kan degerim nasil cikacak idrarda ciktigina gore cok dusuk diildir heralde. Ilk denemem iyi kalite 5.gun embriyosuydu.

Transferim cuma olmustu. Eczanelerde satiliyor canim dijital test, cizgi silikti hayali mi gibi problemler yok direkt sonuc net oluyor. Bakalim kan degerim nasil cikacak idrarda ciktigina gore cok dusuk diildir heralde. Ilk denemem iyi kalite 5.gun embriyosuydu.
Hayırlı olsun cnm güzel haberler alırsın inş. günün geldiğinde

Arkadaslar bugun transfer sonrasi 7.gunum kan degerim 103:))))Inanamiyorum hamileyimmm kelebekler ucuyor icimde resmen♡♡♡♡insallah artar degerlerimmmm
masallah cnm ins artar :) 1 den fazla mı embriyo kondu çünkü 7. güne gore masallah yuksek

Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin bugun benimde transferim var benim icin dua edermisin
Sonucumu alinca burada bebis isteyen tum arkadaslarim icin dua ettim, insallah senin de yuzun guler bebegine kavusursun. rahat ol ve gercekten o anin tadini cikar icinden hosgeldin de minigine

Arkadaslar bugun transfer sonrasi 7.gunum kan degerim 103:))))Inanamiyorum hamileyimmm kelebekler ucuyor icimde resmen♡♡♡♡insallah artar degerlerimmmm
Gözün aydın canım evet 7. Güne göre yüksek çıkmış ikiz olabilir. Bende dün 2. Kanı verdim 76 dan 250 ye çıkmış değerim çok şükür. Kısmetse 15 gün sonra bebeğimizi görmeye gidicez. İnşallah tektir benimki de
Hayirli olsun canim allah kucagina almayi nasip etsin bugun benimde transferim var benim icin dua edermisin
Rabbim seni ve tüm isteyen arkadaşları da sevindirsin inşallah ayşecim. Stres olma mümkün olduğunca dinlen canım. Hiç iş yapma. Kaçıncı gün embriyosu verilecek canım?

Canim cok sevindim senin adina gercekten rabbim kucagina almayi nasip eder. Benim yarin 12. Gün transfer sonrasi ve ilk defa yaptiricam kan tahlili dualarini bekliyorum

Canim cok sevindim senin adina gercekten rabbim kucagina almayi nasip eder. Benim yarin 12. Gün transfer sonrasi ve ilk defa yaptiricam kan tahlili dualarini bekliyorum
Ayyy su an kendimle celisiyorum esime soz veridigim icin bekliyorum kac gundur acaba eczaneden test alsam yapsam belli olmusmudur esime soylemesem anlarmi yarin kan tahlili var

Benimde 3 martta test günüm ama 3 gündür kanamam var umudum azaldı ilk denememdi sanırım olmadı:( umarım herkes olumlu sonucuna ve bebişine kavuşur hayırlısı ile...

Dayanamdim idrar testi yaptim ama sonuç negatif acaba küçük oldugu icin mu boyledir. Eşimi ikna ettim bu gece gidicez acile kan testi vermeye sabahi bekleyemem. Dua edin bebegim karnimda olsun
İnş. iyi sonuçlar alırsın cnm. 7 .günü geçti ise transferin kanda mutlaka çıkar merak etme...

Dayanamdim idrar testi yaptim ama sonuç negatif acaba küçük oldugu icin mu boyledir. Eşimi ikna ettim bu gece gidicez acile kan testi vermeye sabahi bekleyemem. Dua edin bebegim karnimda olsun
ins pozitiftir cnm

Pozitif gören kader arkadaşlarım Allah tamamına erdirsin inss bizlerde dua edin 3 Mart test günüm benimde
Aminn canım inşallah sende yaşarsın bu duyguyu bı günler sabretmek biraz zor ama mümkün olduğu kadar dinlen.

Benimde 3 martta test günüm ama 3 gündür kanamam var umudum azaldı ilk denememdi sanırım olmadı:KK43: umarım herkes olumlu sonucuna ve bebişine kavuşur hayırlısı ile...
Yerleşme kanaması olabilir çünkü adet kanaması bu kadar erken başlamaz. Kanama nasıl yoğun mu lekelenme mi? Ayakta çok kalma bence istirahat et canım.

Back
X