Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dualarımız seninle cnm inşallah bebeğin seninledir. benimde yarın 12. günüm ama tahlil günüm mart 1 yarın yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım olumsuz bi sonuç çıkmasından çok korkuyorumDayanamdim idrar testi yaptim ama sonuç negatif acaba küçük oldugu icin mu boyledir. Eşimi ikna ettim bu gece gidicez acile kan testi vermeye sabahi bekleyemem. Dua edin bebegim karnimda olsun
canım yaklasık 15 gündür vuruluyorum vurulurken sıkıntı yok ama 3-4 saat sonra acısı cıkıyor bol bol masaj yap doktorum bana arnica krem verdi iğne sonrası onunla masaj yapıyorum rahatlatıyor yada buz koyabilirsin o da ıyı geliyor Merak etme iğne acıları bi zaman sonra geciyorKizlar transferimi oldum progestan ignemi vurulmaya gidicem transferden snra bu igneyi vurulanlar varmi 5tane vurulacam
Aklina kotuyu getirme canim insallahhh pozitif aliriz hepimizdee sen yinede test gnunu bekle ama ozamana kdrda kendini yiyip bitrme insallahh hayirli haberler alacaksinndualarımız seninle cnm inşallah bebeğin seninledir. benimde yarın 12. günüm ama tahlil günüm mart 1 yarın yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım olumsuz bi sonuç çıkmasından çok korkuyorum![]()
Bana transfer sonrası hastanede yaptı hemşire ama sonrasında vermedi dr um. Crinone jel, folbiol, kan cıvıltıcı iğne bi de estrofem verdi. İğnem 10 günlüktü bitti. Diğerlerine devam ediyorum.Kizlar transferimi oldum progestan ignemi vurulmaya gidicem transferden snra bu igneyi vurulanlar varmi 5tane vurulacam
Canim cok sevindim senin adina gercekten rabbim kucagina almayi nasip eder. Benim yarin 12. Gün transfer sonrasi ve ilk defa yaptiricam kan tahlili dualarini bekliyorum
1 saat once aldim kotu haberi negatif cikti cok üzgünüm. Doktorumla görüştüm ilaclarina devam et pazartssi tekrar yaptir tahlil dedi. Allahim nolur guzel haber almayi nasip etsin yıkıldım bi andacnm kan verdin mi ins guzel seyler yazarsın
Ben fitiliNi kullanıyorum, sabah akşamKizlar transferimi oldum progestan ignemi vurulmaya gidicem transferden snra bu igneyi vurulanlar varmi 5tane vurulacam
cok üzüldüm cnm1 saat once aldim kotu haberi negatif cikti cok üzgünüm. Doktorumla görüştüm ilaclarina devam et pazartssi tekrar yaptir tahlil dedi. Allahim nolur guzel haber almayi nasip etsin yıkıldım bi anda
Merhaba canım lütfen üzülme herşey degisebilir moralini yüksek tut bol bol dua et bende edicem senin için.1 saat once aldim kotu haberi negatif cikti cok üzgünüm. Doktorumla görüştüm ilaclarina devam et pazartssi tekrar yaptir tahlil dedi. Allahim nolur guzel haber almayi nasip etsin yıkıldım bi anda
Dr un bi daha baktır dediyse bi bildiği vardır. Hiç üzülme erken mi yaptırdın tahlili? Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim güldürsün yüzünü.1 saat once aldim kotu haberi negatif cikti cok üzgünüm. Doktorumla görüştüm ilaclarina devam et pazartssi tekrar yaptir tahlil dedi. Allahim nolur guzel haber almayi nasip etsin yıkıldım bi anda
Evet mümkün olduğunca dışarı çıkma evde geçir bu günleri ama yatma da normal hayatına devam et. Ağır iş yapma uzanma ağır kaldırma. Tutunma esnasında belde kasıklarda ağrı olabiliyomuş. İnşallah öyledir senin ağrılarında.Benim bugün transferimin 5. Günü akşamdan beri belim çok ağrıyor. Hiç yatmadım ama agir işte yapmadim. Evde zaman geciriyorum. Inşallah dogru yapiuorumdur.
Cnm kaçıncı gündü ve kaç çıktı değerin ?1 saat once aldim kotu haberi negatif cikti cok üzgünüm. Doktorumla görüştüm ilaclarina devam et pazartssi tekrar yaptir tahlil dedi. Allahim nolur guzel haber almayi nasip etsin yıkıldım bi anda
Aman sakın sıcak su ile duş alma, ılık au kullanman gerekiyor. Valla ben sürekli vücudumu sildim ve saçlarımı yıkadım. 10 gün böyle idare ettim. Sonra ılık su ile sadece 10 dakika süren bi duş aldimTransferden kaç gün sonra banyo yapmamiz gerekiyor. Ben sıcak duş almayı sevdigim için korkuyorum bugün 5. Günüm daha almadim. Saçlarimi yikatiyorum sadece.
Senin durumun ne şuan güzel haberler aldın sanırım allahim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim 3. Gün embriyosuydu 8 hücreli orta kalite. 3 mart test günüm inşallah bende güzel haberler alırım...Aman sakın sıcak su ile duş alma, ılık au kullanman gerekiyor. Valla ben sürekli vücudumu sildim ve saçlarımı yıkadım. 10 gün böyle idare ettim. Sonra ılık su ile sadece 10 dakika süren bi duş aldim
Bana dr um transferden sonra sıkıntı olmaz alabilirsin duş demişti. Ben o gün değilde ertesi gün yapmıştım banyomu. Sıcak olmasın su ılık olsun ve karnına kasıklarına beline çok tutma suyu ve çok durmazsan sıkıntı olmaz bence amaTransferden kaç gün sonra banyo yapmamiz gerekiyor. Ben sıcak duş almayı sevdigim için korkuyorum bugün 5. Günüm daha almadim. Saçlarimi yikatiyorum sadece.
Çok şükür ben keseyi gördüm, haftaya da kalp atımını duymaya gidicez inşallah. Rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguyu. Bu benim ikinci denemem, ilk denememde olmadı malesef. Bunda ise 5.inci gün embriyosu yerleştirildi, 4 tanede dondurttuk embriyo.Senin durumun ne şuan güzel haberler aldın sanırım allahim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim 3. Gün embriyosuydu 8 hücreli orta kalite. 3 mart test günüm inşallah bende güzel haberler alırım...