Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Bastan stres yapiyorsun bak yapma bunu canim rabbim ol derse olur insallahh olacak iyi dusun iyi olsun allah yardimcin olsun insallah hayirli haberini duyariz burda
Insallah canim hepimize allah kucagina almayi nasip eder bebeklerini :KK46:

Insallah canim ilk denemenmiydi 2.cimi dondurulmusmuydu seninki bide ne cok soru sordum :KK17:
:) yok yok sorun deil ne istersen sor sen. İkinci denemem benim, ilkinde olmadı. Yılmadım devam ettim. İlkinde hic embriyomuz kalmadı. O yüzden ikincide tedaviye baştan başladık

:) yok yok sorun deil ne istersen sor sen. İkinci denemem benim, ilkinde olmadı. Yılmadım devam ettim. İlkinde hic embriyomuz kalmadı. O yüzden ikincide tedaviye baştan başladık
Canim cok sevindim tekrar tedaviye baslaman zor olmustur ama en azindan masallah sonucu guzel olmus rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah benimkide son olur:KK68:

Canim cok sevindim tekrar tedaviye baslaman zor olmustur ama en azindan masallah sonucu guzel olmus rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah benimkide son olur:KK68:
Diyorum ya inandım, Rabbimle çok başbaşa kaldım ve anladı halimden. İnşallah sanada yaşatır bu güzel duyguyu

merhaba arkadaşlar kulube yeni üye oldum benimde bugün transferden sonraki ikinci günüm ve çok heyecanlıyım
yapıcamı bilmiyorum üstelik grip oldum :

Back
X