Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

merhaba arkadaşlar kulube yeni üye oldum benimde bugün transferden sonraki ikinci günüm ve çok heyecanlıyım
yapıcamı bilmiyorum üstelik grip oldum :
Hayirli olsun canim insallah guzel sonuclar alirsin hep yatma arada evin icinde dolas kabiz olmamak icin kuru kayisi tuket bol su ic grip icinde gecmis olsun :))

Canım bilmiyorum kalitesi iyi dediler blast embriyo olunca erken tahlil mi yapiliyor yanı sonuç daha erken mi belli oluyor
Canım benimde blast embriyoydu, pazartesi test günüm, hiç belirti yok sizin durum nedir acaba gebelik oldu mu? Blast embriyonun tutma şansı daha mı yüksek acaba?

Canım benimde blast embriyoydu, pazartesi test günüm, hiç belirti yok sizin durum nedir acaba gebelik oldu mu? Blast embriyonun tutma şansı daha mı yüksek acaba?
Canim sonuc almis olmalisin mesajini gordum tlefonumda sorun vardi cevap yazamadim bir turlu embriyom tuttu fakat dusukle sonuclandi tabi canim blast embriyonun tutma olasiligi daha cok En iyi embriyoydu benimde belirti olarakda kasiklarimda batma gogus hassasiyeti ve kokularda kotu geliyordu.

Canim sonuc almis olmalisin mesajini gordum tlefonumda sorun vardi cevap yazamadim bir turlu embriyom tuttu fakat dusukle sonuclandi tabi canim blast embriyonun tutma olasiligi daha cok En iyi embriyoydu benimde belirti olarakda kasiklarimda batma gogus hassasiyeti ve kokularda kotu geliyordu.
Canım ne yazık ki benim tutmadı :KK43: sanada çook geçmiş olsun nasip olur bizede inşallah

Meraba kızlar benimde bugün transfer sonrası 9.günün.p.tesi kan vericem ama gün yaklaştıkça stres oluyorum.hiçbi belirtim yok.son 2 gündürde çok karamsarım.dün gece hiç uyuyamadım düşünmekten.umarım tutmuştur bebişlerim.

Meraba kızlar benimde bugün transfer sonrası 9.günün.p.tesi kan vericem ama gün yaklaştıkça stres oluyorum.hiçbi belirtim yok.son 2 gündürde çok karamsarım.dün gece hiç uyuyamadım düşünmekten.umarım tutmuştur bebişlerim.
Hicc karamsar olma, RabBim ol derse olur, bol bol dua et. Bebeginle konuş :)

post: 45989604, member: 737578"]Moralini yüksek tut, valla etkisi oluyor. Endişelenme ve tahlil gününü büyük bi hevesle bekle :)[/QUOTE]
Sizin ilk denemedemi oldu neler yaptınız transferden sonra ve kime yaptirdiniz.benim bugün 5. Gunum transferden sonra

Back
X