- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
Ben de çok korkuyorum endişeliyim biraz sonra gidip kan vericem bugün transferden sonraki 16. Güncanim cok korktum şimdi. batma yok ağrı
var....Bugün de oldu....ne yapmaliyim kızlar fikir söyleyin lütfen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok korkuyorum endişeliyim biraz sonra gidip kan vericem bugün transferden sonraki 16. Güncanim cok korktum şimdi. batma yok ağrı
var....Bugün de oldu....ne yapmaliyim kızlar fikir söyleyin lütfen...
Evet canım var su gibi renksiz
YaaaCanım ben az önce kendi doktorumla konuştum oda tersini söyledi ve beni çok korkuttu... batmalar normaldir ama adet sancısı gibi ağrılar normal değil bu rahmin kasıldığını belli eder dedi birazdan gidip tekrar kan vericem yeniden hcg istedi moralim bozuk
transferin ilk iki günü adet sancısı tarzi ağrım oldu. bana verdikleri bilgi notunda ilk iki gün ağrı ve kanama olması normal bir durum diye yazıyordu. transferin 9. günü yine agri duymaya başladım ve rahatsız edici. Bugün de biraz oldu...sanki karın kaslarimla egzersiz yapmışım gibi bir de gariplik var...Yüzde olarak bakıldığında bi çok kişi de adet sancısı gibi ağrı olmjs o kadar ilaç progestrone kullanıyoruz bence bunlar normal. Ki kaldı ki sen pozitif görmüş adaysn. Bence kendini bu kadar uzmemelisin. Her yerde okudum normal hamile kalanlar bile adet sancım vardı diye. Hamile olan arkadaşlar hissetiklerini az çok söylerse bizde rahatlarz biraz da olsa. Çünkü bnm de transferden beri nerdeyse adet sancım gün içinde geliyor gidiyor.
Beni doktor endişelendirdi ya... o öyle konuşunca çok üzüldümYüzde olarak bakıldığında bi çok kişi de adet sancısı gibi ağrı olmjs o kadar ilaç progestrone kullanıyoruz bence bunlar normal. Ki kaldı ki sen pozitif görmüş adaysn. Bence kendini bu kadar uzmemelisin. Her yerde okudum normal hamile kalanlar bile adet sancım vardı diye. Hamile olan arkadaşlar hissetiklerini az çok söylerse bizde rahatlarz biraz da olsa. Çünkü bnm de transferden beri nerdeyse adet sancım gün içinde geliyor gidiyor.
Hamile sayılırımıyım bilmiyorum ama cevaplayayım. :) ben ilk 4 gün hiç bişe hissetmedim. 5.günü gece adet sancısı oldu. 6.günün gecesi wcye bi gittim leke geldi tamam dedim bitti. Leke sonra gitti. 7.günü sabah idrar testi yaptım pozitifti ama lekelenme günde 1 kere ve çok azalmakla birlikte 3 gün sürdü. Bugün 9.günüm bu gün yine ağrı var karnımdaYüzde olarak bakıldığında bi çok kişi de adet sancısı gibi ağrı olmjs o kadar ilaç progestrone kullanıyoruz bence bunlar normal. Ki kaldı ki sen pozitif görmüş adaysn. Bence kendini bu kadar uzmemelisin. Her yerde okudum normal hamile kalanlar bile adet sancım vardı diye. Hamile olan arkadaşlar hissetiklerini az çok söylerse bizde rahatlarz biraz da olsa. Çünkü bnm de transferden beri nerdeyse adet sancım gün içinde geliyor gidiyor.
Bosver sn pozitif bak olaya zaten pozitif almsn 2 kat olmuş muydu onu gördün mü? KO görünse artk endişe etme. Her halukarda biz keseyi görecek miyiz kalbi atacak mi diye zaten düşünüp stres yapacağız hazır pozitif ken ne diye daha stres oluyorsunBeni doktor endişelendirdi ya... o öyle konuşunca çok üzüldüm
Sen de pozitif görmüş sun pozitif düşün inş değerinde güzel cikarHamile sayılırımıyım bilmiyorum ama cevaplayayım. :) ben ilk 4 gün hiç bişe hissetmedim. 5.günü gece adet sancısı oldu. 6.günün gecesi wcye bi gittim leke geldi tamam dedim bitti. Leke sonra gitti. 7.günü sabah idrar testi yaptım pozitifti ama lekelenme günde 1 kere ve çok azalmakla birlikte 3 gün sürdü. Bugün 9.günüm bu gün yine ağrı var karnımda
İnşallah ama inanın pozitif görünce bitmiyor ben o çift çizgiyi görünce tamamdır sanıyordm. Bide benide doktor çok korkuttu. Test yaptım diye kızdı gününü bekle dedi. Öyle oluncada korkuyo insan elde değil.Sen de pozitif görmüş sun pozitif düşün inş değerinde güzel cikar
Kaçıncı günün senin ve kaçıncı gün embriyosu? İdrar testiyle moralini bozma bak şuan yapman hata su içmedin mi hiç ben su içtikten sonra test yaptm çkmadı sabah idrarla yaptım çıktı.kızlar negatif....
Bitmez muhakkak ben de bi kere yasadm pozitif i gördüm sonra kan da bakıldı yaşadığım yerde yanına değer meğer yazmamislardi orda da pozitif sonra bide değer için bekle allah bekle heyecan . Tabi ki zor sadece acele davranmamaliyizİnşallah ama inanın pozitif görünce bitmiyor ben o çift çizgiyi görünce tamamdır sanıyordm. Bide benide doktor çok korkuttu. Test yaptım diye kızdı gününü bekle dedi. Öyle oluncada korkuyo insan elde değil.
yok canım biliyorum su içtim. ama 10. Günde de belli olur herhalde. bu kadar pozitif arasında bana negatif gelecegini hissettimKaçıncı günün senin ve kaçıncı gün embriyosu? İdrar testiyle moralini bozma bak şuan yapman hata su içmedin mi hiç ben su içtikten sonra test yaptm çkmadı sabah idrarla yaptım çıktı.
İnşallah öyle bişe olmayacak zamanlaman yanlış. İnşallah hepimiz alalım pozitifi. Geçen sene böyle bir grupla konuşyodum yine koca grupta tek ben negatiftim. Öyle olsa bile sakın hırpalama kendini. Bu yol çok uzun şuna inan bigün olacak. Bunca çaba boşa gitmezyok canım biliyorum su içtim. ama 10. Günde de belli olur herhalde. bu kadar pozitif arasında bana negatif gelecegini hissettim
teşekkür ederim ilgine. demekki benim basınç gibi gerginlik gibi hislerim hepsi kasilmaymiş...İnşallah öyle bişe olmayacak zamanlaman yanlış. İnşallah hepimiz alalım pozitifi. Geçen sene böyle bir grupla konuşyodum yine koca grupta tek ben negatiftim. Öyle olsa bile sakın hırpalama kendini. Bu yol çok uzun şuna inan bigün olacak. Bunca çaba boşa gitmez