Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Dur bakalım umutsuz olma...Ben iyi bir örnek değilim...35 yaş ve yumurta rezervim çok az...bir arkadaştan duyduğuma göre pozitif alanlar da var...Ama doğrusunu söylemek gerekirse HRS'de tedavi olana pek rastlamadım bu
canim benim ya senden hariç bildiğim 2-3 kişi daha negatif aldi orda bu siralar. Neyse bakalim bekleyelim 3-4 gün daha

Cevabiniz icin tesekkurler. Herkese hayirli aksamlar. :işsiz:
Canım çok düşük bir ihtimal ama değeri artabilir...Mesela benim 11. gün 0,27 negatif idi...Bana bile doktor iki gün sonra tekrar yaptır dedi...Ben biliyordum negatif olacağını ve 2 gün sonra tekrar yaptırdım 0,18 bu sefer de...

Ama arkadaşınızın değeri 6 yine yüksek, yükselme ihtimali olabilir...Doktoru ile görüşsün...

Canım çok düşük bir ihtimal ama değeri artabilir...Mesela benim 11. gün 0,27 negatif idi...Bana bile doktor iki gün sonra tekrar yaptır dedi...Ben biliyordum negatif olacağını ve 2 gün sonra tekrar yaptırdım 0,18 bu sefer de...

Ama arkadaşınızın değeri 6 yine yüksek, yükselme ihtimali olabilir...Doktoru ile görüşsün...

Cevabin icin cok tesekkurler. Bu arada 12. gun cok az bir kanamasi olmus ama bir daha devami gelmemis. Yarin hem muayene olacak hem de kan sonucunu ogrenecek.

Cevabiniz icin tesekkurler. Herkese hayirli aksamlar. :işsiz:
Bu arada sorunuz kaybolmuş aramızdaki yazışmalardan dolayı...ben yeni farkettim sorunuzu?...bir de benim kan verdiğim yerin referans aralıkları şu şekildeydi betaHCG= 0, 27 (Benim değerim) 0-5 (Nonpregnant) şeklinde yazıyordu...Arkadaşınızın değeri "6" çıkmış...Yani daha yüksek...Yine de test yaptırdığı merkezin referans değerlerini dikkate almalı...Kullanılan yöntem farklı olabilir...

Sonucunu öğrenirseniz bizimle paylaşır mısınız? İleriki durumlar için bizim de aklımızda olur. Benzer bir durumu biz de yaşayabiliriz...

Tabii ki yarin ogrenince paylasirim sonucunu. Laboratuvarin referans araligi 0-10'du. Hatta doktor basta direkt negatif demis. Ikinci gittigi doktor ise iki gun sonra tekrarlamasini istemis. Kendi doktoruna da gidemiyor cunku doktoru kibrista.

Kızlar günaydın bugün transferimin 7. Günü gece bacaklarım da korkunç bir ağrı çekme oldu aynı zamanda kasıklarımda da ağrı var regl olacak gibi ama ne akıntı nede leke yok acaba bir güzel bir belirti olabilir mi bu gibi şikayetleri olan var mı??? Ayın 29 unda test yaptıracam o güne kadar nasıl dayanacam

Kızlar günaydın bugün transferimin 7. Günü gece bacaklarım da korkunç bir ağrı çekme oldu aynı zamanda kasıklarımda da ağrı var regl olacak gibi ama ne akıntı nede leke yok acaba bir güzel bir belirti olabilir mi bu gibi şikayetleri olan var mı??? Ayın 29 unda test yaptıracam o güne kadar nasıl dayanacam
Güzel bir belirti olabilir. Bazı kişilerde bacaklarda çekme oluyor..

Güzel bir belirti olabilir. Bazı kişilerde bacaklarda çekme oluyor..
Ayyy hadi inşallah dediğiniz gibi olsun geçen senede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama 6. Haftada bebeğimi kaybettim 3 ay sonrasında dondurulmuş embriyo transferim yapıldı ama bu sefer başarılı olmadı şimdi tekrar uzun protokol yapıldı ve 5. Gün transferi oldu geçen sefer ne belirtilerim olmuştu neler yaşamıştım hatırlamıyorum bile umarım bu sefer mutlu sona ulaşırım isteyen herkes bebek sahibi olsun

Hrs de Ben yaptırdım transfer daha önce aralik ayinda batuhan hoca genartta 2tane 3.gun embriyosu transfer etmişti ama negatif sonuç almistim ocaktan beri hrs de şengül hocaya gidiyorum klomen ve aşılama denedik olmadı şimdi iki tane 5.gun embriyosu transfer edildi toplama ve transferi tarık aksu yaptı gayet güzel geçti embriyolar için çok güzel denildi bugün 6.gunum transfer olalı ben de beklemedeyim hrs güzel bir hastane ilgili doktorlar süreçle ilgili yardımcı oluyorlar istedigim zaman cep numarasıyla tup bebek hemşirelerine ulaşabiliyorum onlar da gerekli olursa hocayla iletişimi sağlıyorlar hele bir de pozitif sonuç alırsam inşallah hrsyi tavsiye edeceğim tanıdıklarıma

Isin komigi ben hala regl olmadim,esim de her gun dua ediyormus ki hamile olayim diye:)))
Neticede bugun gene idrar testi yaptik,tabii ki yok:)
Ama buradan anladim ki belli etmese de bayaa bebek istiyormus

Hrs de Ben yaptırdım transfer daha önce aralik ayinda batuhan hoca genartta 2tane 3.gun embriyosu transfer etmişti ama negatif sonuç almistim ocaktan beri hrs de şengül hocaya gidiyorum klomen ve aşılama denedik olmadı şimdi iki tane 5.gun embriyosu transfer edildi toplama ve transferi tarık aksu yaptı gayet güzel geçti embriyolar için çok güzel denildi bugün 6.gunum transfer olalı ben de beklemedeyim hrs güzel bir hastane ilgili doktorlar süreçle ilgili yardımcı oluyorlar istedigim zaman cep numarasıyla tup bebek hemşirelerine ulaşabiliyorum onlar da gerekli olursa hocayla iletişimi sağlıyorlar hele bir de pozitif sonuç alırsam inşallah hrsyi tavsiye edeceğim tanıdıklarıma
valla ben de tam tersi etki bıraktilar..evet hemşirelere rahatca ulaşabiliyorsun...her sorunu cevapliyorlar..buna katiliyorum. ancak ben 2 kez transfer oldum ikisi de negatif...Üstelik herşey iyi diyorlardi..negatif sonucuma rağmen doktorum henüz beni aramadi...3 gün oluyor hala aramadi. Bu da demek oluyor ki negatif sonuç alınca çok umurlarinda degilsin..Önceki negatif sonucumda da aranmadim. önemli olan sadece pozitif sonuç değildir..Biz nerde hata yaptik ya da daha başka ne yapabiliriz şeklinde sorumluluk üstlenmeleri gerekir...ben bu açıdan tavsiye etmiyorum

Back
X