Transfer sonrasi sonuç bekleyenler

Arkadaşlar merhaba.Transferimin 9.günü dün ve bugün idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi görüyorum 2 gündür.Dün önce kahve arada birkaç damla açık pembe şeklinde lekelenmem oldu.Tabi ben o panikle adet oldum diye telefona sarıldım.Doktorum endişelenmemem gerektiğini bunun normal olduğunu söyledi fakat bugün de biraz lekelenme var.Kanama şeklinde değil az az. Yerleşme kanaması veya lekeleme kaç gün sürer arkadaşlar bu normal mi sizce?

Ayyy hadi inşallah dediğiniz gibi olsun geçen senede tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama 6. Haftada bebeğimi kaybettim 3 ay sonrasında dondurulmuş embriyo transferim yapıldı ama bu sefer başarılı olmadı şimdi tekrar uzun protokol yapıldı ve 5. Gün transferi oldu geçen sefer ne belirtilerim olmuştu neler yaşamıştım hatırlamıyorum bile umarım bu sefer mutlu sona ulaşırım isteyen herkes bebek sahibi olsun
peki neden kaybettiniz Bebeginizi...yani doktorlar ne dedi? örneğin yanlış bir hareket veya ilaçlar da aksama..yanlış kullanım falan oldu mu? bunu çok duyuyorum da ondan sordum. tutanlar da daha sonra bebegini kaybedebiliyor

peki neden kaybettiniz Bebeginizi...yani doktorlar ne dedi? örneğin yanlış bir hareket veya ilaçlar da aksama..yanlış kullanım falan oldu mu? bunu çok duyuyorum da ondan sordum. tutanlar da daha sonra bebegini kaybedebiliyor
inşallah bu sefer tutar ve hayırlısiyla kucağıniza alırsınız bebişinizi :)

valla ben de tam tersi etki bıraktilar..evet hemşirelere rahatca ulaşabiliyorsun...her sorunu cevapliyorlar..buna katiliyorum. ancak ben 2 kez transfer oldum ikisi de negatif...Üstelik herşey iyi diyorlardi..negatif sonucuma rağmen doktorum henüz beni aramadi...3 gün oluyor hala aramadi. Bu da demek oluyor ki negatif sonuç alınca çok umurlarinda degilsin..Önceki negatif sonucumda da aranmadim. önemli olan sadece pozitif sonuç değildir..Biz nerde hata yaptik ya da daha başka ne yapabiliriz şeklinde sorumluluk üstlenmeleri gerekir...ben bu açıdan tavsiye etmiyorum

Durumunuz için üzüldüm ama her neresi olursa olsun aynı daha önce batuhan hocaya yaptırdım çok harika her şey dedi ama olmadı bana en ufak geri dönüş yapmadı olumsuz sonuçtan sonra benimle aynı gün transfer olan kişinin ikizleri oldu aynı dr yaptı demem o ki bu iş kısmet nasip işi tabi ki klinikten hastaneden drdan aldığınız elektrik hissiyat da çok önemli tup bebekte dr ve hastaneye güven önemli bir mesele. Tekrar tekrar olumsuz sonuç alınca insan gitmek istemiyor aynu dr ya da hastsneye sizi anlıyorum

Durumunuz için üzüldüm ama her neresi olursa olsun aynı daha önce batuhan hocaya yaptırdım çok harika her şey dedi ama olmadı bana en ufak geri dönüş yapmadı olumsuz sonuçtan sonra benimle aynı gün transfer olan kişinin ikizleri oldu aynı dr yaptı demem o ki bu iş kısmet nasip işi tabi ki klinikten hastaneden drdan aldığınız elektrik hissiyat da çok önemli tup bebekte dr ve hastaneye güven önemli bir mesele. Tekrar tekrar olumsuz sonuç alınca insan gitmek istemiyor aynu dr ya da hastsneye sizi anlıyorum
Tabiki haklısın...Ben şunu demek istedim: sadece pozitif sonuçla değil negatif sonuçla da ilgilenmeleri gerekir. Hrs malesef onu yapmadi...Yine de iyi niyetimi kaybetmeden belki yoğundur işleri diyorum..Kısmet nasip evet bazı şeyler. herşey mükemmel gitse de tutmayabilir...hastayla olumlu-olumsuz aldigi her sonuçta ilgilenmeleri gerekir..Bunu yapan doktor ve merkezleri tenzih ediyorum...inşallah hayırlısı ile tutunur bebisin :)..

Tabiki haklısın...Ben şunu demek istedim: sadece pozitif sonuçla değil negatif sonuçla da ilgilenmeleri gerekir. Hrs malesef onu yapmadi...Yine de iyi niyetimi kaybetmeden belki yoğundur işleri diyorum..Kısmet nasip evet bazı şeyler. herşey mükemmel gitse de tutmayabilir...hastayla olumlu-olumsuz aldigi her sonuçta ilgilenmeleri gerekir..Bunu yapan doktor ve merkezleri tenzih ediyorum...inşallah hayırlısı ile tutunur bebisin :)..

Teşekkür ederim inşallah Allah hepimizin emeğini görür ve mukafatlandirir bizleri

inşallah bu sefer tutar ve hayırlısiyla kucağıniza alırsınız bebişinizi :)
Sebep bilinmiyor canım ilk denemede olabilir dedi doktor kalp atışını da görmüştük daha ilerki kontrolde kalbi durmuştu ve aldılar ne yazık ki ilk olduğu için bir test yapmaya gerek görmedi doktorum isterseniz genetiğe yollayalım dedi ama biz istemedik ben zaten perişan olmuştum daha fazla üzülmek istemedim. Ben hep kendimde hata aradım iyi bakamadım diye ama o yüzden bu sefer işi bıraktım evde kendime zaman ayırmak istedim ve sabırla bekliyorum. Bu defa eşim benden daha heyecanlı inşallah bizi çok mutlu edecek bebişimizi kucağımıza alırız

Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim?

Bayanlar ınsallah Allah hepimize gönlümüzdekini tez zamanda nasip eder benım transferimin 8.günü ve az mıktarda bır kanama yaşadım sonrasında panıkleyıp kan testi yaptırdım sonuç 0.318 çıktı moral olarak çökmüş durumdayım sizce 12.güne kadar bir farklılık olur mu ??

Kizlar banyoda ani bir hareketimde sag kasigimda batma oldu?? Boyle bir durumla karsilasan var mi dr.a gitmeli miyim?
Ani b
Bayanlar ınsallah Allah hepimize gönlümüzdekini tez zamanda nasip eder benım transferimin 8.günü ve az mıktarda bır kanama yaşadım sonrasında panıkleyıp kan testi yaptırdım sonuç 0.318 çıktı moral olarak çökmüş durumdayım sizce 12.güne kadar bir farklılık olur mu ??
Moral bozmak istemem ancak başında 0 olan sayılar negatif olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla? İdrar testi yapmış mıydın 2.silik çizgi gördün mü acaba? Bir de kanaman adet kanaması gibi miydi yoksa lekelenme tarzınıza mı?

Ani b

Moral bozmak istemem ancak başında 0 olan sayılar negatif olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla? İdrar testi yapmış mıydın 2.silik çizgi gördün mü acaba? Bir de kanaman adet kanaması gibi miydi yoksa lekelenme tarzınıza mı?
Lekelenme tarzın da oldu çok panıkledım onun için yaptırdım tam 7. Günüm Allahtan gelen herşeye boynum kıldan ince isyan etmem fakat insan fıtratı çok üzgünümm

Ani batmaya olur ve olacaktır endişe etmeyin.Kırmızı renkli bir pedikür dolduracak kadar kanamanın olmadığı takdirde diğer her türlü ağrı, batma, çekilme vb.olabilir.Yani sorun teşkil etmez ancak sonucu bilemeyiz tabi.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Lekelenme tarzın da oldu çok panıkledım onun için yaptırdım tam 7. Günüm Allahtan gelen herşeye boynum kıldan ince isyan etmem fakat
Ani b

İdrarda hiç bakmadım

Lekelenme tarzın da oldu çok panıkledım onun için yaptırdım tam 7. Günüm Allahtan gelen herşeye boynum kıldan ince isyan etmem fakat insan fıtratı çok üzgünümm
Lekelenme tarzında olursa kahverengi veya açık pembe şeklinde o zaman yerleşme kanamasımış.Fakat şimdi farkettim sizin gününüz çok erken daha. Test gününüzde yapın bence testi.Şimdiden negatif demek doğru olmaz.

Back
X