Kardeşim inşallah bebisin seninledir sana sımsıkı tutunur böyle düşünüp dua etmelisin sürekli. Ve in anki transferden sonraki dönem herkes için çok stresli geçiyor yani hazır olqbileni görmedim dahada ama gene de sakin olmak lazim dikkatli haraket edip sağlıklı beslenmek lazim sen bi kez yapmışsın sinir stres geldi geçti artık etkisi nedir nasıl olur bilmem ama bundan sonrada onu hatırlayıp da strese girme stresi bırak lütfen şimdi durup durup ben neyaptim deyip ah vahin lüzumu yok o gün olmuş öyle bir sıkıntı onu unut bugün kendine iyi davran. Haa sunu da unutma Allah korusun negatif sonuç alırsan ki inşallah almazsin kendine yüklenip de yıpranma Rabbim ol deyince oluyor sonuçta senin ömrüne nasibine yazildiysa o seninledir yazilmadiysa benim gibi prensesler gibi evine gelecek huzurlu keyif bile yapsan tutmaz . Benim tutmamisti zamanında.. Sen duanin et sakin olmaya bak en azından bundan sonra .Arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim ve bu süre içinde 3 düşük, 3 başarısız aşılama tedavisi, 1 çikolata kisti ameliyatı oldum. Genetik testler yapılması için tüp bebek tedavisine başladım.2 gün önce transferim gercekleşti fakat psikolojik olarak hazır değilmişim, bunu anladım.herşey yolunda giderken stresten transferden sonraki gün sinir krizi gećirip evdeki herşeyi fırlatıp kapıları tekmeledim.şuan çok pişmanım ama iş işten geçti.acaba herşeyi mahfetmiş miyimdir?yani bebeğimin tutunmasına engel olmuş muyumdur? Moralim çok bozuk.yardım edin neolur.
Çok şükür tutundu bebeğim.şimdilik herşey yolunda hamdolsun.üstelik ben transfer günü de trafikte çok tuvaletim gelmişti ve 1 saat arabada kıvranmıştım.ertesi günde stresten evi başıma yıkmıştım.demek ki benim gibi saçmalayanlar bile nasipte varsa pozitifi görebiliyomuş :) Allah kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Sen ne durumdasın?@gubse_02 nasl oldu cnm sonucun paylasrmisin ?
Arkadaslar merhaba. Yeniyim bende araniza alirsaniz cok mutlu olurum. Benimde transferim bu carsamba olucak cok heyecanliyim. Hep panik halindeyim. Bu durumu nasil yenicem bilmiyorum ayrica 12 gün bekleme süresini nasil atlaticam bilmiyorum. Cok zor bi süreç rabbim şu mübarek günlerde herkezin dualarini kabul etsin yüzümüzü güldürsün insallah
merhaba canım,Arkadaslar merhaba. Yeniyim bende araniza alirsaniz cok mutlu olurum. Benimde transferim bu carsamba olucak cok heyecanliyim. Hep panik halindeyim. Bu durumu nasil yenicem bilmiyorum ayrica 12 gün bekleme süresini nasil atlaticam bilmiyorum. Cok zor bi süreç rabbim şu mübarek günlerde herkezin dualarini kabul etsin yüzümüzü güldürsün insallah
Merhaba bende 25 mayısta transfer oldum şuan beklemedeyim stresli gergin bir dönem kafamı dağıtmak için sürekli bişeyler yapıp günü doldurmaya bakıyorum umarım herşey yolunda gider sizede Allah kolaylık versin aslında zor olan bu aşamaya kadar gelebilmek geriye bişey kalmıyor
Merhaba benimde 25 mayısta 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi aynen çok stresli günler bi türlü geçmiyo benim 2 gündür çok fazla belim ağrıyo sizinde öyle oluyo mu?
Hayirlisi olsun insallah Allahim hayirli sagliklir evlatlar nasip etsin. Insallah yüzün güler. Benim tedaviden sonra ara verildiği için tekrar stres sardı. 7 yildir bekliyoruz istiyoruz. Olmucak diyede cok korkuyorum
Belimden ziyade karnım ağrıyor adet sancısı gibi bu 2.transfer deneyimim ilkinde gebe kalmıştım ama kaybettim daha sonra onda da hafif bir sancı olmuştu ama bu biraz aşırıya kaçıyor herkes farklı belirtiler yaşıyor inşallah bizimkide böylesidir
Kasıklarımda da ağrı var ama daha çok belim ağrıyo bi taraftan acaba bebek mi tutunuyo diyorum bi taraftan da acaba adet mi olucam diye sürekli tuvalete kontrole gidiyorum Rabbim inş şu mübarek günlerin hatırına kalbimizdekileri hakkımızda hayırlı eyleyip bize hayırlı evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?