Transfer sonrası stresi:(

Aminnnnnnn inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bende aynı şeyleri hissediyorum sürekli wc'deyim bazen hiç ağrım olmuyor ahaaa iyiyim herşey yolunda diyorum aklıma gelir gelmez yine karnım ağrımaya başlıyor psikolojik mi gerçek mi çözemedim :))
Aynen bende öyleyim :) ne zmn tahlil yapmayı düşüyosunuz? Bazıları 6. gün idrar testi yapmaya başlıyo sizde yapıcak mısınız?

Merhaba kızlar bende 25 mayısta 3. Gun 2 yumurta transferj oldum ama o gunden berı zaman gecmıuor sankı yarın e2 Falan bakılıcak. Eyluldede aşılama oldum ama nehatıftı fakat bu sıtede sunu ogrendım her ne olursa olsun allah ol deyınce oluyor ve herkesın belırıtısı farklı ben aşılamada burayı okuyup o beşırtılerı hıssedıp hamıle olduguma ınanmıstım taa ki adet olana kadar ondan kızlar herkesın belırtısı farklı nasılkı herkesın sorunu farklıysa tedavıde ondan farklı ama yukarısı ol dıyorsa eger bız yerden kayada kaldırsak sabahlara kadar streste olsak nasıbı olan gelıyor.. herkesın hakkında hayırlısı olsun

e2 ne oluyo acaba? Çok doğru söylüyosunuz ama işte insan yine de stres yapıyo umutlanmak istiyoruz aslında..

merhaba canım,

Allah inşallah hakkında hayırlısını nasip eder benimde 7 hazranda rahim duvarıma bakılacak sonrasında trnasfer günüm berli,rlenecek ne kadar zman olur nasıl olur bilmiyorum ama ben bile şimdiden heyecanlıyım inşallah Allah kolaylığını verir.
Canim rahim duvarina bakildiktan sonra benim transfer gününe karar verildi carsamba günü yani 7 gün sonrasi icin transfer dedi. Evet cok heyecanli bi süreç allahim herkeze kolaylik versin meleklerimize kavusmamizi nasip etsin

Korkunun ecele faydası yok sen elinden geleni yap gerisi gelir bende 5 yıldır uğraşıyorum
Aynen canim korkunun ecele faydasi yok ama iste elimde degil hem heyecan hem korku degisik duygular yasiyorum. Sen kac yasindasin canim ben 32 yasindayim 2 kez asilama yaptirdik bu ilk tüp denemem olucak. Esimde sorun yok benim hem cikolata kistim hemde basit kistim var. Bunlar tedavi suresinde olustu. Birkez ameliyat oldum alindi fakat tekrarladi. Simdi bunlarla transfer yapilacak onun icin tutmaz diye korkuyorum doktorumda kistleri pek dikkate almiyor

Allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah.benim bazen adet ağrım oldu bazen bel ağrım oldu.ama burdan okuduğum kadarıyla böyle olup hamile olanlarda var (benim gibi),hamile olamayanlarda.
Allah hepimize sabırlar versin.önce pozitifi görmek için bekle, sonra kalp atışı için bekle,hala kalbi atıyomudur acaba diye ultrason günlerini bekle,bekle Allah bekle:)

Merhaba kızlar bende 25 mayısta 3. Gun 2 yumurta transferj oldum ama o gunden berı zaman gecmıuor sankı yarın e2 Falan bakılıcak. Eyluldede aşılama oldum ama nehatıftı fakat bu sıtede sunu ogrendım her ne olursa olsun allah ol deyınce oluyor ve herkesın belırıtısı farklı ben aşılamada burayı okuyup o beşırtılerı hıssedıp hamıle olduguma ınanmıstım taa ki adet olana kadar ondan kızlar herkesın belırtısı farklı nasılkı herkesın sorunu farklıysa tedavıde ondan farklı ama yukarısı ol dıyorsa eger bız yerden kayada kaldırsak sabahlara kadar streste olsak nasıbı olan gelıyor.. herkesın hakkında hayırlısı olsun
Merhaba canim transferin hayirli olsun insallah bebislerin sana sımsıkı tutunur.

Aynen bende öyleyim :) ne zmn tahlil yapmayı düşüyosunuz? Bazıları 6. gün idrar testi yapmaya başlıyo sizde yapıcak mısınız?

Ben 9 haziranda kan testi yaptırıcam nedenide şu o tarih normalde adet tarihimin 1 gün sonrası idrar tahlili kesin sonuç vermeyebilir en garantisi kanda baktırmak

Aynen canim korkunun ecele faydasi yok ama iste elimde degil hem heyecan hem korku degisik duygular yasiyorum. Sen kac yasindasin canim ben 32 yasindayim 2 kez asilama yaptirdik bu ilk tüp denemem olucak. Esimde sorun yok benim hem cikolata kistim hemde basit kistim var. Bunlar tedavi suresinde olustu. Birkez ameliyat oldum alindi fakat tekrarladi. Simdi bunlarla transfer yapilacak onun icin tutmaz diye korkuyorum doktorumda kistleri pek dikkate almiyor

Bende 31 yaşındayım 1 olumsuz aşılamam var 3 tüp bebek denemem ve ortada hiçbir sebep yoktu sözde son denemeye kadar benim yumurtalarımda şekil bozukluğu var eşimde de sperm dna hasarı olumsuzlukların ne kaynaklı olduğunu bilmek önemli sende buldun kistlerin varmış doktorunda ona göre tedavi uyguluyor demek hakkında hayırlısı olsun tüp bebeğin tutunma şansı aşılamadan daha daha yüksek inşallah bu defa yüzün gülecek sen olumlu düşünki herşey güzel olsun ;)

Allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah.benim bazen adet ağrım oldu bazen bel ağrım oldu.ama burdan okuduğum kadarıyla böyle olup hamile olanlarda var (benim gibi),hamile olamayanlarda.
Allah hepimize sabırlar versin.önce pozitifi görmek için bekle, sonra kalp atışı için bekle,hala kalbi atıyomudur acaba diye ultrason günlerini bekle,bekle Allah bekle:)

Aynenn 31 hafta böyle geçecek demek ne diyelim Allah kolaylık versin :))

Bende 31 yaşındayım 1 olumsuz aşılamam var 3 tüp bebek denemem ve ortada hiçbir sebep yoktu sözde son denemeye kadar benim yumurtalarımda şekil bozukluğu var eşimde de sperm dna hasarı olumsuzlukların ne kaynaklı olduğunu bilmek önemli sende buldun kistlerin varmış doktorunda ona göre tedavi uyguluyor demek hakkında hayırlısı olsun tüp bebeğin tutunma şansı aşılamadan daha daha yüksek inşallah bu defa yüzün gülecek sen olumlu düşünki herşey güzel olsun :KK66:
Teşekkür ediyorum moral veriyosun bana. Seninde bukez insallah yüzün güler ama cok güçlü ve pozitifsin masallah imrendim sana.

Teşekkür ediyorum moral veriyosun bana. Seninde bukez insallah yüzün güler ama cok güçlü ve pozitifsin masallah imrendim sana.

Inşallah canımmm nasipte ne varsa o çıkacak karşımıza pozitif olmaya gayret ediyorum sizede tavsiye ediyorum düşünmeyin kendinizi işe güce gezmeye verin boş vaktiniz kalmasın ki aklınıza olumsuz bişey gelmesin inşallah seninde müjdeni alıcaz burda ;)

Merhaba canim transferin hayirli olsun insallah bebislerin sana sımsıkı tutunur.
canım cok tesekkurler hayırlısı hepımız için benım tek duam allahım hayırlısı olcaksa versın vermıyosada vardır bı bıldıgı bız elımızden geleni yapıyoruz gerısı allaha kalmış

Inşallah canımmm nasipte ne varsa o çıkacak karşımıza pozitif olmaya gayret ediyorum sizede tavsiye ediyorum düşünmeyin kendinizi işe güce gezmeye verin boş vaktiniz kalmasın ki aklınıza olumsuz bişey gelmesin inşallah seninde müjdeni alıcaz burda :KK66:
ayyy insallah canim. Pozitif olucam pozitif düsünücem. Seninde güzel haberlerini alicaz insallah

e2 ne oluyo acaba? Çok doğru söylüyosunuz ama işte insan yine de stres yapıyo umutlanmak istiyoruz aslında..
E2 ve progesteron hormonlarının takibi düşüğe karşı önlem amaçlı takip ediliyor bu hormonların düşük oluşu gebe kalan kişi için biraz tehlikeli e2 hormonunuz için fındık fıstık ceviz gibi kuruyemişler iyidir progesteron hormonu içinde tedbir amaçlı bazı doktorlar vajinal jel hap yada iğne kullandırıyor

Canim rahim duvarina bakildiktan sonra benim transfer gününe karar verildi carsamba günü yani 7 gün sonrasi icin transfer dedi. Evet cok heyecanli bi süreç allahim herkeze kolaylik versin meleklerimize kavusmamizi nasip etsin
şuanda sizin ne kadar kaldı belli oldumu bebişin durumu

E2 ve progesteron hormonlarının takibi düşüğe karşı önlem amaçlı takip ediliyor bu hormonların düşük oluşu gebe kalan kişi için biraz tehlikeli e2 hormonunuz için fındık fıstık ceviz gibi kuruyemişler iyidir progesteron hormonu içinde tedbir amaçlı bazı doktorlar vajinal jel hap yada iğne kullandırıyor
Çok teşekkür ederiz cnm bilgin için ben transferden önce transfer günü iğne oldum bir de transferden 1 hafta sonra iğne olucam hergün de sabah akşam jel kullanıyorum ama normalde bugün benim adet günüm transferimin de 5. günü çok fazla ağrım var hem belim hem kasıklarım aynı adet olduğum zamanlardaki gibi olmiicak galiba :( hayırlısı artık bugün doğum günüm ama hiç keyfim yok

Çok teşekkür ederiz cnm bilgin için ben transferden önce transfer günü iğne oldum bir de transferden 1 hafta sonra iğne olucam hergün de sabah akşam jel kullanıyorum ama normalde bugün benim adet günüm transferimin de 5. günü çok fazla ağrım var hem belim hem kasıklarım aynı adet olduğum zamanlardaki gibi olmiicak galiba :KK43: hayırlısı artık bugün doğum günüm ama hiç keyfim yok

Umutsuz olma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok yakın olumlu düşün ki sonuç istediğin gibi olsun bu arada doğum günün de kutlu olsun inşallah yeni yaşının hediyesi bebeğin olur ;)

Umutsuz olma adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok yakın olumlu düşün ki sonuç istediğin gibi olsun bu arada doğum günün de kutlu olsun inşallah yeni yaşının hediyesi bebeğin olur :KK66:
Canım benim Allah razı olsun hepimize Allah nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim :)

Back
X