transfer sonrası tahlile kadar bol su içmek neden önemli???

historian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.404
0
116
Diğer
kızlar transfer sonrası bol su tüketiminin faydası nedir?yoksa tüm hamilelik boyunca mı bol su içmek gerekiiyo?bebeklerin tutunmasını mı kolaylaştırıyor?gerçi bol su içtim ama sonuç negatif.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirimkaydirigubbakcemile3

tum hamilelik suresince bol su içmek önemli onların içinde bulundukları yerdeki su önemli suyu azalmış kişilerde erken doğum olur ya
ama transfer sonrası nie öenmli onu bilmiyorum bende çok arakadaşa sordum ama cvp alamadım
acaba vurulan hormon iğneleri kuvvetli vucuttan atılması kolay olsun diyemi yoksa bebekler için mi gerekli onu bilmiyorum bu konuyu açtığın iyi oldu
ve açıkçası bugun 8. gunum ben gunde 2 litre içmem gereken suyu anca ilaçlarla 2 bardak içebildim ve çok pişmanlık duyuyorum
lütfen biri aydınlatsın bizi

canım kıslar bi topik açmış ordan buldum
bol bol su ıcmek gerekms kabızlık ıcın degıl bol su buda rahımdekı kan dolasımının daha hızlanmasını saglar ve ve rahımdekı o tutunma tabakasının daha ıyı gelısmesını saglarmıs su embrıyounun tutundugu tabaka varya onun
ama ben hiç su içmedim neredeyse aferin bana
kan sulandırıcı iğne ile coraspirin içtim folic asid içtim vitamin içtim birde progneyx hormon iğnesi oldum
aferin banada

canım öyle düşünme geç kalmış sayılmazsın bugünden itibaren içmeye başlarsın.inşallah iyi sonuç alırsın denizcim.allah yardımcın olsun canım.

diğer yazılanlara ilaveten hamilelikte su bebeklerin oksijen almasını kolaylaştırıyormuş diye de duymuştum.

ya hayır bende iki bardak içtim gunde ama ne bilim şimdi rahatsız oldum
artık zorlayacagım kendimi içmeye
canım sende iç
ne olur ne olmaz içmeliyiz

ya hayır bende iki bardak içtim gunde ama ne bilim şimdi rahatsız oldum
artık zorlayacagım kendimi içmeye
canım sende iç
ne olur ne olmaz içmeliyiz

denizcim bol bol su iç...hatta baş köşene şişeni koy sık sık bir bardak iç...akşama kadar ne çok içmişsin göreceksin...ben senin hamiile olduğuna çok inanıyorum...lütfen sen de inan....

3 lt fazlası zararlı rahimde kasilmayi engelliyor tutunmayı kolaylasiriyo ve içerde yasamı kolaylaştırıyor 3saatte bir bebeğin suyu degisir su demek meyvesuyu ayran demek değil buarada su sadece çok yararı var

bana ne doktorum ne de hemşireler bol bol su iç bebek için diye bişi demedi ya kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar bol su içmek bebeğin kesesindeki amniyon sıvısı için önemli bu sıvının belirli miktarda kalması ve azalmaması için bol su içilmesi gerekiyor bu bütün hamilelik boyunca geçerli bi durum ayrıca size tavsiye edebileceğim hamilelik ve tedavi süresince maydanoz ve benzeri toksit attıran yiyeceklerden uzak durmanız bol bol kivi ve ananas tüketmenizi tavsiye edebilirim herkese allah yardımcı olsun

bana merdiven inip çıkma kızartma yaglı bişiler yeme hazır asla yeme dediler .. Ya tabi kısmet olursa oluyor

kızlar hamiş olanlar konserve gibi hazır gıdalar yemeyin,mayonez,pişmemiş et(sucuk salam sosis)yemeyin.
bende bol bol su içtim ama olmadı.banada merdiven çıkmak yok ileri uzanmak yok gazlı içecekler içmek yok dediler.hatta gaz yapacak gıdalar da dahil (fasulye nohut gibi).

amaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn
o kadar dikkat ettim de noldu gene tutmadı....
ben size bişi diyem mi tabiki tedbirli olalım millet gibi yatıp kalkıp bebek sahibi olamıyoruz...nerdeyse araba ev parasına çocuk sahibi oluyoruz ama
tutacağı varsa ne yaparsan yap tutuyo tutmayacağı varsa da tutmuyo....
bizim bi tanıdık transfer oldu hava çok sıcak diye bi de havuza girdi evlerinin.....
akıbetini sorarsanız
3 tane sağlıklı bebişi var....
dicem o ki olan ile ölenin çaresi yok....

ben de bugün balkondaki katlanır camları açtım,sonradan karnım kasıldı.anlatamam size vicdan azabımı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…