TRANSFER SONRASI TEST GUNUNU BEKLEYENLER ..

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inş. Yarın da benim test günüm. Pozitifleri duyunca moralim yerine geliyor. İnş bende güzel haberler verebilirim.
Inşallah vereceksin canım sagolasin darısı sonuç bekleyen herkesin başına rabbim yardımcınız olsun insalllahhhhhh

Böyle beklerken birilerinin güzel haberlerini görünce , kendim test yaptırmış gibi seviniyorum :) hayırlısıyla kucağınıza alın inş. :)

Bize geçmiyor günler...
Amin canım cümlemiz geçer geçer ama kan testi verdikten sonra geçmiyor.benimki 1 gün sonra cıktı düşün artık yaşadığım stresi)))

Cnm benim iki tane transfer yapildi 5ab kaliteleri rabbim sizlere nasip etsin insaallah
Hayirli ugurlu olsun. Herhangi b belirtiniz varmiydi? Benim bugun 5. Gun ve hic bisey hissetmiyorum (5.gun transferiydi) dr 10 gun sonra bakilcak dedi. Benimde 2 tane transfer edildi. Peki ikizmi sizin ay insallah Rabbim saglikli huzurlu buyutmek nasip etsin

Amin cnm insaallah belirtim yoktu ben transferden sonra cok hasta oldum grip oldum migrenim tuttu rabbim nasip edince oluyor hic belirtiye takilma sen bol bol dua et ben daha kese gormedim dr uc hafta sonra dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…