- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inş. Yarın da benim test günüm. Pozitifleri duyunca moralim yerine geliyor. İnş bende güzel haberler verebilirim.Sonucum cıktı 121.9
İnş sende vereceksin canım insnıyorum bekliyoruz inş.Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inş. Yarın da benim test günüm. Pozitifleri duyunca moralim yerine geliyor. İnş bende güzel haberler verebilirim.
Inşallah vereceksin canım sagolasin darısı sonuç bekleyen herkesin başına rabbim yardımcınız olsun insalllahhhhhhHayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inş. Yarın da benim test günüm. Pozitifleri duyunca moralim yerine geliyor. İnş bende güzel haberler verebilirim.
Tebrik ederim canım hayırlı olsun kat kat artar inşallah :) sabah olmamıştır sana canım yaaSonucum cıktı 121.9
Böyle beklerken birilerinin güzel haberlerini görünce , kendim test yaptırmış gibi seviniyorum :) hayırlısıyla kucağınıza alın inş. :)Sonucum cıktı 121.9
Gözün aydın canım çoooooook sevindim darısıda bizlere inşallah bizde boyle güzel haberlerle geliriz burayaaSonucum cıktı 121.9
Harika haberrrr çokk sevindim canım hadi gözün aydınnnnSonucum cıktı 121.9
Hayirli olsun cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahSonucum cıktı 121.9
Aynen bende oyleBöyle beklerken birilerinin güzel haberlerini görünce , kendim test yaptırmış gibi seviniyorum :) hayırlısıyla kucağınıza alın inş. :)
Bize geçmiyor günler...
Sagolasin allah razı olsun darısı sizlerin başına insallahTebrik ederim canım hayırlı olsun kat kat artar inşallah :) sabah olmamıştır sana canım yaa
Amin canım sizlerinde güzel haberlerini alalım insallahHayirli olsun cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah
Ayyy canım sağol insallah hepimiz sağlıkla hamile süreci yaşarız senin kese günü verdi mi dr. Ben yarın tekrar edicem kaniHarika haberrrr çokk sevindim canım hadi gözün aydınnnn
Amin canım insalllahhhhjj aminnnnnGözün aydın canım çoooooook sevindim darısıda bizlere inşallah bizde boyle güzel haberlerle geliriz burayaa
Amin canım cümlemiz geçer geçer ama kan testi verdikten sonra geçmiyor.benimki 1 gün sonra cıktı düşün artık yaşadığım stresiBöyle beklerken birilerinin güzel haberlerini görünce , kendim test yaptırmış gibi seviniyorum :) hayırlısıyla kucağınıza alın inş. :)
Bize geçmiyor günler...
Çok şükür cnm benimde pozitifAmin canım sizlerinde güzel haberlerini alalım insallah
Çok sevindimmm.... Gozunuz aydın Darısı başımıza inşallahSonucum cıktı 121.9
kaliteleri neydi canım hayırlı olsun bebeğin darısı biz transfer gününü bekleyenlere olsun inşallah :)Evet cnm erken yaptim 5.gun embriyosu iki tane transfer oldum
Cnm benim iki tane transfer yapildi 5ab kaliteleri rabbim sizlere nasip etsin insaallahkaliteleri neydi canım hayırlı olsun bebeğin darısı biz transfer gününü bekleyenlere olsun inşallah :)
Hayirli ugurlu olsun. Herhangi b belirtiniz varmiydi? Benim bugun 5. Gun ve hic bisey hissetmiyorum (5.gun transferiydi) dr 10 gun sonra bakilcak dedi. Benimde 2 tane transfer edildi. Peki ikizmi sizin ay insallah Rabbim saglikli huzurlu buyutmek nasip etsinCnm benim iki tane transfer yapildi 5ab kaliteleri rabbim sizlere nasip etsin insaallah
Hayirli ugurlu olsun. Herhangi b belirtiniz varmiydi? Benim bugun 5. Gun ve hic bisey hissetmiyorum (5.gun transferiydi) dr 10 gun sonra bakilcak dedi. Benimde 2 tane transfer edildi. Peki ikizmi sizin ay insallah Rabbim saglikli huzurlu buyutmek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?